- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
anett.hffmnn
újonc
válasz
cidalain #83211 üzenetére
Jobban szerettem volna itthonról, de nem nagyon van opció sajnos... A Lenovo Chinese ROM vajon? A leírásnál csak annyit találtam, hogy "multi language", ez nem tudom, mit takar pontosan. Azt látom, hogy a Google Playt külön kellene telepíteni, ezzel még talán meg is birkóznék, bár ettől is tartok kicsit. Lennének rajta mindenféle kínai alkalmazások? (Bocs a sok kérdésért, ezekhez nagyon nem értek.)
-
Viktor77
titán
válasz
cidalain #83095 üzenetére
Ezt kellene megérteni: "terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni".
Azzal, hogy te beírod, hogy mi hol olcsóbb, nem hirdetsz. Azzal, hogy beírod, hogy másnak az aprón van valamilye, nem hirdetsz. Azzal, hogy beírod, hogy neked van ilyen-olyan eladó dolgod, hirdetsz.
Csak abba gondolj bele, hogy ha lehetne ezt csinálni és nem egy ember írná be, hogy neki van ilyenje eladó, hanem 20, akkor mi lenne a szakmai topicokból.Ezért lehet beírni az adott bolt nevét, csillagozás nélkül is. Ha tied a bolt, akkor értelemszerűen nem.
De mondom, itt zárjuk le, szerintem.
-
Viktor77
titán
válasz
cidalain #83093 üzenetére
Ebbe most nem mennék bele, de nem fér bele. (Mellesleg saját apró, ahogy látod.)
"A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."Akár kérdezd meg a modker topicban, ha nekem nem hiszel, részemről itt lezártam.
-
Kolty
aktív tag
-
Kolty
aktív tag
válasz
cidalain #83057 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Igen, mi is pont ezzel szemeztünk. Vagyis nem pont ezzel hanem [link] VELE
Utóbbi amit én linkeltem csak annyiban más, hogy nem 64 hanem 32GB.os ami lényegében magyarra lefordítva csak annyit tesz, hogy kevesebb videót, képet stb.t tud tárolni?No meg most látom négy helyett csak három GB. Bár ez nem tudom, hogy mennyire észrevehető.
-
Josi
aktív tag
válasz
cidalain #82982 üzenetére
Én nem értem, hogy te mit nem értesz.
Az adott, alin belinkelt cuccot jelenleg csak kínából lehet rendelni, hiába ott az eu raktár és vámmentes szöveg.
https://www.aliexpress.com/item/4001030815516.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&spm=a2g0n.store_home.allProducts_187600630.4001030815516
Banggod, Gearbest más téma. -
--HARDCORE--
senior tag
válasz
cidalain #82968 üzenetére
Hát ezt nem merném így kijelenteni, mert pl.: egy Teclast P10HDvel nem megy illetve csak 1 pillanatra megy, és utána semmi. A többi szolgáltató kártyájűval meg megy az említett tab. Másoknál is ez a jelenség mutatkozik. Azért kérdeztem, hátha van itt valakinek.
BG-n egy bizonyos "Budai" vett ilyet, de hiába kérdezek a kommenteknél, valamiért nem marad benne a kérdésem. így őt nem tudom megkérdezni. -
canadaa
tag
válasz
cidalain #82916 üzenetére
Köszi az infót.
Telenor-tól rendeltem egy S6 Lite -t. Nem tudom mennyire vág témába, de tudnátok tokot ajánlani? Bluetooth billentyűzeteseket néztem eddig, a Samsung eredeti tokja hozzá nem tűnik túl nagy védelemnek. -
-
szotyika77
aktív tag
válasz
cidalain #82850 üzenetére
Köszi a segítséget!
Szerintem több más sport oldalt is néznek akik ott helyben teszik fel a tippmix szelvényeket, úgyhogy 1-2 oldalt futtatnia kellene még.
Szétnéztünk az este, és a Huaweit megtaláltuk mi is. A kérdésem az lenne, hogy nem baj az ha nincs google támogatás? Lényeg, hogy a böngésző menjen, és kész.Illetve ami érdekelne még, hogy meglehet-e oldani valamilyen úton módon, hogy csak és kizárólag a tippmix oldal és 1-2 sportoldalt tudjanak nézni a tabon, ne legyen az hogy böngésznek közbe más oldalakon, vagy letöltenek rá alkalmazást stb..?
-
joocek
aktív tag
válasz
cidalain #82825 üzenetére
nekem a Google assistant miatt csábító! van ghomom is ! Elég sok okos kapcsolom meg kütyüm. igy a nappaliban kiváltanám a home minit! mehetne a hallóba. Ezt meg ha kel vinném abba a helységbe ahol kel.... Ezért van előnyben a T5 szemben....(nálam)
De a legnagyobb kétely , hogy hogy működik rajta a GA. A többi utólag telepíttet eszközön nem lehet csak hanggal aktiválni tudtommal.... Az s9 re is csak ugy tudtam fel tenni hogy előtte meg nyitom a telot meg a app ot- utána adom ki az utasítást! Ami lássuk be felesleges !!! -
-
thetan
aktív tag
válasz
cidalain #82733 üzenetére
Ugyanígy jártam. tegnapelőtt este még használtam, Telecast T10. reggelre nem tudtam bekapcsolni. azt gondoltam lemerült, (bár előtte fel volt töltve) de hiába teszem töltőre. A töltő melegszik, de a tabletet nem lehet bekapcsolni. meglehetősen bosszant, mert sokat használom. nem tudom mit lehet vele kezdeni. Kuka?
-
zolokas
aktív tag
válasz
cidalain #82733 üzenetére
Régebben kiírta a típust, de most nem lehet be kapcsolni se! Pedig van reset is rajta benyomtam kis tűvel de semmi! wishes volt 2 éves kb azóta nem lehet kapni!
10.1" Inch Octa Core 4G+64G Android 7.0 WiFi Tablet PC Dual SIM Dual Camera Rear 8.0MP IPS Bluetooth MTK8752 3G WiFi Call Phone Tablet Gifts
de lehet ezek akkoriban false adatok voltak!
-
maestro87
őstag
válasz
cidalain #82726 üzenetére
Nem feltétlenül. Ki kell nagyítani az oldalt és akkor ujjal is olvashatóan lehet írni bármelyik tableten, de még jobb ha szövegmezőt szúrsz be.
Hasonló céllal kerestem én is app-ot a napokban és az Adobe Acrobat lett a befutó, szinte mindent tud. Lehet benne jegyzetelni, rajzolni, szöveget kiemelni és automatikusan menti google drive-ba a módosított pdf-et. Vagy ott van még a Xodo PDF reader, az még többet tud, de picit lassabb is.
-
embe
nagyúr
válasz
cidalain #82694 üzenetére
Köszi!
Igen én is ezt a Huawei-t nézegettem itthon. Mondtam, hogy az olcsó 1GB -os gépeket hagyja.
A Teclast régebben dicsérték. Nincs vele minőségi probléma?
Pár éve az Ebay-ről rendeltem szintén ennek az ismerősnek egy tabletet, passz a márkája, de nem adta magát. A kijelző is gyenge volt, pedig a specifikációk alapján akár jó is lehetett volna.
Néztem ezt a Teclastot is még.
Akkor jó lehet az irány amit nézegettem. -
maestro87
őstag
válasz
cidalain #82669 üzenetére
Nincs benne semmi használat. 3 napig egyáltalán nem volt használva és lemerült 0%-ra. Van egy tippem, hogy az Aliexpress app meríti le ennyire, mert valamelyik frissítés óta a Redmi 4X-em is ilyen tüneteket produkált míg nem korlátoztam le teljesen az app-ot, csak a Teclast-on nem találok ilyen beállítást.
De most kvázi töröltem az app-ot, meglátjuk így mennyire merül.
-
JohnK
aktív tag
válasz
cidalain #82653 üzenetére
Az ajánlott típus minden szempontból jónak tűnik, egyetlen félelem vele kapcsolatban, hogy nem lesz-e túl nagy a 10".
Létezik olyan tablet, ami tartalmazza mindezeket az előnyöket mint a Huawei Mediapad T5, IPS kiejlző, nagy aksi, 3 GB RAM, Android rendszer csak kicsivel kisebb?A nagy méretet meg lehet szokni szerintem, de gondoltam megkérdezem.
-
cidalain
veterán
válasz
cidalain #82655 üzenetére
Mákod is van, meg nincs is :)
Full támogatása van az Asus oldalon, letölthető a gyári rom [link]
Leírást még majd kell guglizni, hogyan kellene feltenni az androidot rá.
A pech az, hogy ez nem mai csirka már, és csak Android 4.1 van rá, az meg már abszolút nem támogatott. Oké pár dolgot fog tudni futtatni, de csodára ne számíts. Netezni, filmezni azonban oké lehet ezen a nagy kijelzőn. -
JohnK
aktív tag
válasz
cidalain #82651 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy az 5 év lesz a legmeghatározóbb szempont, jónak tűnik az ajánlott típus, alaposan utána fogok olvasni.
1 kérdés, mert valahol olvastam ilyesmit, a google szoftvereket a Huawei eszközök nem támogatják majd, ez erre a konkrét típusra ugye nem vonatkozik?
-
Lune
tag
válasz
cidalain #82621 üzenetére
Jól van, persze, de ugye a proci sem a legerősebb és a RAM is csak 4 GB. Emiatt írtam, hogy nem erőmű. A telefonomba gyorsabb proci és több RAM van, mint ebben. Igen, pont ez a kérdés, hogy mi éri meg jobban? A toll rosszabb kijelzővel, vagy az amoled? Olyan sokkal "rosszabb" az amoled?
Prociban sem egyformák. Melyik a gyorsabb a saját hardverével? -
-
-
Rotyi
aktív tag
válasz
cidalain #82576 üzenetére
Én tanultam oroszt, de fogalmam sincs, hogy hogyan kell innen rendelni...
T5-t vettem a lányomnak, ha kijön a bizonyítvány meg is kapja. Még biztosítást is kötöttem rá, de valami strapatok kellene. Az elsőt amit linkeltél spec csak feketében találtam gyors keresés után itthon és csak 4300Ft-ért. Tudnál valahogy segíteni? -
soldi3r
veterán
válasz
cidalain #82525 üzenetére
Igen, azt en is latom, csak arra az a valasz jon, hogy:
Ideiglenes probléma merült fel az üzenet *********@gmail.com számára történő kézbesítésekor. A Gmail még 47 órán keresztül próbálkozik a kézbesítéssel. Ha a kézbesítés ezután sem sikerül, a rendszer értesíti Önt. -
LOTR
addikt
válasz
cidalain #82525 üzenetére
itt csak annyi volt, hogy megkérdezték tőlem, lehet e kezdeni a pin visszaállítással valamit, én meg a keresőbe beírtam és mondtam, hogy a találatok alapján 1 perces műveletről van szó, szívesen megcsinálom
a tudomány ott állt meg, hogy nem jött be a factory reset menü sem...arra jó lett volna, hogy a ~4 éves kislány játszás (nem feltétlen a tableten) közben "tönkretegye"
-
Orlin
addikt
válasz
cidalain #82478 üzenetére
Köszönöm.
Ez elvileg azonos azzal amit néztem csak Gigapack Galaxy NotePro 360° bőr védőtok.És tudja is a funkciót.
A kettő között van különbség vajon?Az árán kívül?
Huawei Mediapad M3 8.4, mappa tok, elforgatható (360°)
Tok álló, bőr hatású (FLIP, asztali tartó funkció, 360°-ban forgatható) FEHÉR
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen 64Gb Wi-Fi + Cellular Sim Kártyafüggetlen, Újszerű
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest