Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
bindi94
üzenetére
Én is erre használom. Mondjuk, a fullHD nekem nem fétisem. Ha Budapesten beülök az autóba, akkor Ulmig (kb. 8-10 óra) egyszer fel kell töltenem powerbankról. Otthon, meg a kamionban ez nem szempont. A hangminőség nem az igazi, de erre való a füles. A necces pont a tok, mert ekkora mérethez nincs normális. Én egy ilyen Hadron Tab 01 tartót használok hozzá. Otthon is. Csak, én vmi 3:1 csomagolásban kaptam, volt hozzá egy autós fejtámlára rakható konzol is.
-
Somatom
veterán
válasz
bindi94
üzenetére
A P20HD -ban ugyanaz a Spreadtrum SOC van.
A másik kettőben Mediatek Helio X27, ami kb. középkategóriának felel meg. Azt már nem nyomoztam, hogy az M30 tudja-e a B20 -at. Egyébként ezt a hsz. -t épp egy M16 -on írom. Ez elvileg tudja a B20 -at, de az enyémben még sosem volt SIM. Viszont, ez sem egy gamer cucc. Most full fényerőn van és netezés közben is forró a hátulja. Mondjuk, ez érthető ebben a melegben. -
Somatom
veterán
válasz
bindi94
üzenetére
Elvben jól hangzik, DE!
Biztos, hogy semmilyen bugja sem lesz javítva.
Egy kínai dzsunka CPU dolgozik benne, 28nm -en, tehát garantáltan zabálós és melegedős.
Ehhez egy PWR8322 -es GPU társul. Pl. a Nokia C3 -ban van ilyen, szóval ez is belépő szintű. Egyszóval azért olcsó, mert rizikós. -
cidalain
veterán
válasz
bindi94
üzenetére
simán vehető az is.
Jó Helio alap, átlagnál nagyobb 11,6" kijelző. gyári billentyűzet (ami hasznos ha kell gépelni sokat, viszont ezt ölben nem lehet úgy használni mint egy laptopot, csak asztalon marad meg normálisan így)
azért nem írtam, mert 60 párezer forint, ami az elméleti költséghatárod felett van kicsivel. -
cidalain
veterán
válasz
bindi94
üzenetére
Kintről meg jó lehet a frissen megjelent Teclast P20hd elvileg már kapható Gearbesten és Bangoodon is. 120 dolcsi körül van, plusz az okosított posta, plusz biztosítás, de mindennel együtt megáll 40 alatt. Tapasztalatok viszont nincsenek még vele, mert annyira új, kérdéses, hogy az a soc ami benne van, mennyit tud. Ez tudja a B20-as 4G-t itthon
Vagy a Teclast M30, ami tutira jó Helio procival van szerelve. viszont 150 dolcsi kb. És nem tudja a B20 LTE frekvenciát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Mobil flották
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX