- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz
cidalain #82525 üzenetére
Igen, azt en is latom, csak arra az a valasz jon, hogy:
Ideiglenes probléma merült fel az üzenet *********@gmail.com számára történő kézbesítésekor. A Gmail még 47 órán keresztül próbálkozik a kézbesítéssel. Ha a kézbesítés ezután sem sikerül, a rendszer értesíti Önt. -
soldi3r
veterán
Szevasztok! Van egy Lenovo TAB3 8-asom, TB3-850F verziós. Tennék rá egy Lineage OS-t, amivel kicsit elakadtam a TWRP-vel. Nincs jogosultságom letölteni a csomagot, a TWRP oldalán pedig nincs fenn. Honnan tudom még letölteni?
-
soldi3r
veterán
válasz
cidalain #73403 üzenetére
Koszonom, igy mar kicsit bovult a kor. Bar nem biztos, hogy az jo. Nem akarom 2 honap mulva t@k@nszurni magam, hogy miert nem adtam erte 5000ft-tal tobbet.
Lenovo Tab 3 8" A8 (1GHz@2GB) - 31500huf
Lenovo Yoga Tab 3 8" (1.3GHz@2GB) - 33500huf
Lenovo Tab 3 10" (1.3GHz@2GB) - 35000huf
ASUS ZenPad Z380M 8.0" (1.3GHz@2GB) - 38500huf -
soldi3r
veterán
'estet!
Nezegetnek egy tabletet. Az osszefoglaloban latom ajanlott a Zenpad Z170 es Z370. Nem frissult csak vagy a Z380 nem annyira javasolt? Ezt nezegetem illetve a Linx win-es verziot. Bongeszesre, olvasasra, filmnezesre hasznalnam. -
soldi3r
veterán
'estet!
hp touchpadnak tudnatok meltu utodot mondani? -
soldi3r
veterán
jo reggelt!
hp touchpadre keresnek cm modot, melyik verzio lenne a legjobb? cm9? vm10? cm10.1? -
soldi3r
veterán
joreggelt!
a nook hd+ -t probalta mar valaki? elsosorban olvasasra kellene
eddig playbookot nezegettem, de kicsi, aztan tab2-t, de annak az arat meg sokallom
azt tudom, hogy a nook ebook olvasoja eleg jo, a tabletje milyen? leiras alapjan bizalomgerjeszto -
soldi3r
veterán
szép estét!
létezik kisebbik méretű (kb xpad, hyundai, concorde teljesítményű) tabletben olyan, amiben beépített 3g van? és esetleg gps is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest