-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Viktor77 #83094 üzenetére
Nekem 100, én az ilyet még elfogadom, én nem jelentem. Mindenki másképp érzi.
Ha valaki új terméket keres, elmondom mit kaphat a pénzéért, kap boltlinket, vagy árulereső linket. Rohadtul reklám, de egy fityinget nem kapok xyz cégtől, de nem tehetek róla hogy most épp ott a legolcsóbb az a tablet, amit a kérdező venne. Az ő érdekeit nézem, ezért segítek. (Mint ahogy a műszaki tartalom javaslásával is)
Ugyanez, ha valaki használtat keres. Akkor miért ne mondhatnám, hogy láttam az aprón két érdekes ajánlatot, vagy a jófogáson van egy éppen fehérváron, stb. Link nélkül. Odamegy, megnézi.
De persze ha beleírja nagybetűkkel az aláírásába, akkor minden kommentnél látszik, szakmai topicban is, és egyből legális a szabályzat szerint is, mert oda gond nélkül mehet hirdetés is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest