- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolokas #82815 üzenetére
És megjött, működik, nem kamu?
Mert több fórumban is felbukkant ez a bolt, de senki sem mer rendelni, köztük én sem. Gyanúsan olcsó, lásd pl egy 400 ezres telefon 250. Vagy Galaxy A50 40-ért.
Az is gyanús, hogy nem utánvétes. Csak előre utalásos a rendelés, én márpedig az életben nem utalok előre, hogy aztán fussak a pénzem után. A domain is gyanús, kb 1 hónapja jegyezték be Franciaországban, a felügyelete pedig egy panamai cég kezében van. A cím egy magánlakás, a telefonszám pedig titkos.
Valószínűleg hamisítványokat forgalmaz. Vagy használt cuccokat. Ezeket máshol olvastam.
Egy szóval marhára nem éri meg és a helyedben figyelném azt amit kaptam, nincs kizárva, hogy nem fog működni túl sokáig. Pár árnak utánanéztem a okostelefonos listából és még Kínából sem lehet úgy megrendelni a cuccokat, hogy a feltüntetett áron rentábilisan tudja eladni a termékeket.
Ja és az Igazságügyi Minisztérium honlapján bár fent van a cég, de pl kiskereskedelmi eladásra nem jogosultak. Van jó pár profil bejegyezve a Titán Consulting kft-hez, de pont kiskereskedelmi tevékenység nincs.
Szóval én nem rendelnék egy gyufát sem tőlük. De ha te megkaptad és működik a cucc, akkor szerencsés vagy. -
cidalain
veterán
válasz
zolokas #82815 üzenetére
életemben nem hallottam még erről a cégről (ez persze minősíthet engem is)
a feltüntetett 1 éves garancia azt sejteti, hogy a terméket nem a Huawei Magyarországon keresztül szerzik be, a cég nem hivatalos hazai viszonteladó, mert a Huawei Magyarország az itthon forgalmazott tabletekre 2 év garanciát ad.
ettől még persze tekinthető jó vételnek az ára alapján, csak ne fusson bele az ember garanciális problémába, mert az nagy valószínűség szerint csak bolti garancia, ami nem feltétlenül jelent jót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Battlefield 6
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- ÚJ iPad (A16) 2025 + Prémium SPIGEN tok + ESR mágneses Digital Pencil
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest