- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lune
tag
válasz
cidalain #82621 üzenetére
Jól van, persze, de ugye a proci sem a legerősebb és a RAM is csak 4 GB. Emiatt írtam, hogy nem erőmű. A telefonomba gyorsabb proci és több RAM van, mint ebben. Igen, pont ez a kérdés, hogy mi éri meg jobban? A toll rosszabb kijelzővel, vagy az amoled? Olyan sokkal "rosszabb" az amoled?
Prociban sem egyformák. Melyik a gyorsabb a saját hardverével? -
Lune
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok. Volt egy ipad mini 3-mam, de beleütköztem egy olyan hibába (mármint nekem hiba), hogy az egyetem e-learning felületén némely pdf-eket nem látott és emiatt trükköket kellett folytatnom, hogy tudjam rajta nézni, emiatt úgy döntöttem, hogy androidos tabletet szeretnék.
Két tabet keltette fel a figyelmemet, ami árában is elérhető számomra. Az egyik, a Samsung tab S5e, a másik pedig a S6 lite.
Na és itt kezdődnek a problémák, a melyiket válasszam? Mivel lehetőségem nincs megnézni őket személyesen, csak a ti segítségetekre számíthatok. A teszteket már végig néztem a youtube-on, az összehasonlító videókat is, de nem lettem okosabb.
Kérdések:
- Mennyivel rosszabb (ha rosszabb) az S6 lite kijelzője, mint a másik amoledes?
- Számomra fontos a sebesség, a tesztekben számomra nem egyélrtelmű, hogy melyik a döcögés mentesebb. Tudom, nem lesz egy erőmű, de azért ne kelljen 2 percet várni, mire betöltődik valami. (Kissé túlozva.)
- Melyik az időtállóbb? Ugyanis nem 1 évre venném, legalább 2-3 évet szeretnék az eszközzel eltölteni.
- Mire kell? Olvasás, főleg netes anyagok, cikkek, pdf-es e-bookok, némi film, youtube, netflix stb. Mivel inkább tanulásra kellene, ezt tartom szem előtt.
- A tollat nem ismerem, ezért nem tudom, hogy fogom-e használni, bár kecsegtető ez a digitalizáló funkció, néha jól is jönne a munkám kapcsán, ha tudnék rajzolni ilyen módon.
Tudom, hogy mindenkinek más a szempont, de a sebesség az elsődleges és a kijelző. Árban kb. ugyan ott vannak, ezért lamentálok. LTE nem érdekel, csak wifis verziót akarok. Nem szándékozom a természet lágy ölére sem kivinni, lakás és munkahelyi használat lenne zárt térben.
Megköszönöm, ha hoztok érveket mellettük-ellenük és természetesen nem ragaszkodom ezekhez, ha valakinek van jobb ötlete, jobb áron, akkor azt is szívesen fogadom.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fogyjunk le!
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- iOS alkalmazások
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest