- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
anett.hffmnn
újonc
válasz
cidalain #83211 üzenetére
Jobban szerettem volna itthonról, de nem nagyon van opció sajnos... A Lenovo Chinese ROM vajon? A leírásnál csak annyit találtam, hogy "multi language", ez nem tudom, mit takar pontosan. Azt látom, hogy a Google Playt külön kellene telepíteni, ezzel még talán meg is birkóznék, bár ettől is tartok kicsit. Lennének rajta mindenféle kínai alkalmazások? (Bocs a sok kérdésért, ezekhez nagyon nem értek.)
-
anett.hffmnn
újonc
Sziasztok, tabletet keresnék az alábbi szempontok alapján:
- 8 col,
- maximum 50 ezer forint,
- Facebook, Youtube, böngészés célra. (Játékot egyáltalán nem telepítenék rá.)Itthoni viszonylatban hármat találtam, ami tetszene:
- Huawei MatePad T8 (ezt viszont a Google appok hiánya miatt hamar ki is húztam a listáról)
- Lenovo Tab M8 HD
- Samsung Galaxy Tab A8 20192 GB RAM elég lehet a fent említett dolgokra? Sokkal többet nem szeretnék rá költeni, mert kb. havonta egyszer használnám, amikor a szüleimnél töltöm a hétvégét, viszont olyat sem szeretnék venni, ami idegesítően lassú lenne és akadozna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest