- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok,
Létezik még a navon 2018 iq7-re valami twrp recovery + android másik verzio? vagy stock rom? Nem nagyon találtam google-n
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok van egy navon iq7 tablet, valami frp miatt nem lehet másik google accountal belépni, mivel más használta gondolom, valahogy meg lehet oldani, hogy a saját google accountal működő legyen vagy kikerülni valahogy?
-
zolokas
aktív tag
Akkor ezt a verziót érdemes meg venni?
[link] -
zolokas
aktív tag
kép egy régebbi amikor próbálgattam!
-
zolokas
aktív tag
japók jól kitalálták ezt sehogy se jöjjön rá a ember mit rakjon rá droidot
-
zolokas
aktív tag
Szét szedtem mediatek mt6580 van rá írva
-
zolokas
aktív tag
válasz
cidalain #82733 üzenetére
Régebben kiírta a típust, de most nem lehet be kapcsolni se! Pedig van reset is rajta benyomtam kis tűvel de semmi! wishes volt 2 éves kb azóta nem lehet kapni!
10.1" Inch Octa Core 4G+64G Android 7.0 WiFi Tablet PC Dual SIM Dual Camera Rear 8.0MP IPS Bluetooth MTK8752 3G WiFi Call Phone Tablet Gifts
de lehet ezek akkoriban false adatok voltak!
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kínai androidos tabletem 2 évig működött, ma nem akar be kapcsolni, mi lehet a baj vele? MTK8752 romot kéne hozzá keresni de neten nem találok sehol scatter fájlt! rá dugom windows 10 mediatek usb drivert fel telepíti hozzá, de nem reagál semmire! -
zolokas
aktív tag
Sziasztok no name tabletre lehet egyáltalán android 7 vagy 8at rakni? Van rajta de hogy milyen féle a fene tudja!
-
zolokas
aktív tag
válasz
cidalain #78002 üzenetére
Paypallal fizettem elméletileg vissza utalják a pénzt! Teljesen más a specifikációja! Legalább egy flasht találnák hozzá 7.1et rá varázsolni! Videókat kezeli rendesen youtubot is nem akad, de fele kamu tényleg
Elméletileg Mediatek k80 vagy mi! vagy overmax össze vissza írja a cpu-z is meg a aida is! -
zolokas
aktív tag
Sziasztok! Vettem múltkor egy kínai tabletet, hát egy katyvasz a egész!
Nem tudni mi a márkája típusa hibába nézem meg cpu-z programmal semmi normális infó!Wishes tablet
29000ft volt
-
zolokas
aktív tag
aha értem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Úgy tűnik, nem lesz Samsung Galaxy Tab S10
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest