- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zagloba
aktív tag
válasz
rothfb #83118 üzenetére
Igen a kamionban töltöm, ott használnám!
Azért nem is írtam árat mert nem pénz kérdés! Annyira függ csak tőle ,h a 30e most veszem meg ha 80e meg a következő fizu után!
De én is nagyon jókat olvastam a Teclast-ról!
Igazából én ezt a rangsort állítottam fel magamtól:
1, Alldocube X Neo
2, Teclast P20HD
3, Lenovo Tab M10
4, Huawei T5
5, Alcor Comet
Tárhely szempontjából nem releváns mert nem fogom használni!Ugye akkor az Oled miatt a Alldocube kiesik!
És talán a legjobb választás a Teclast lesz! Főleg így első táblagépnek talán jó lesz! Ha van valakinek jobb ötlete szívesen várom!
Garanciával nem nagyon kellett idáig foglalkoznom! Bízom a jó szerencsémben! -
zagloba
aktív tag
Sziasztok!
A igényeim a következők a tablettel kapcsolatban:
Kamionban akarom használni napi kb. 8 órát menne! Tehát az akkumulátor nem lényeges! Hol szikrázó napsütésben hol pedig sötétben! Egyedül csak Vanced és Netflix lejátszására használnám! Nyelvtanulásra! Nincs játék nincs semmi más!Van mellette egy 6,4" telefon amin élem az életem!
Minimum 10" kijelző, sim kártya foglalat legyen, Tudja a 4G-t azon belül a B20-at, 3,5 jack csatlakozója legyen! Normálisan szóljon!
Teclast P20HD [Teclast P20HD] 38.000
Alcor Comet O118LR [Alcor Comet O118LR] 45.000
Lenovo Tab M10 [Lenovo Tab M10] 55.000
Huawei Mediapad T5 [Huawei Mediapad T5] 60.000
Alldocube X Neo [Alldocube X Neo] 73.000
Biztos ,hogy a Alldocube-nek a legszebb a kijelzője! De kételyeim vannak a Super Amoled kijelzővel kapcsolatban : nem biztos ,hogy jól tűri az egésznapos nyűstőlést főleg melegben a szélvédő mögött!
Én ezeket találtam az általam elfogadható árkategóriában!
Mondjuk örülnék ha e-ink kijelző is lenne rajta az olvasáshoz de ez csak álom ennyi pénzért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Teszt
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest