- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cserewarrior
csendes tag
-
cidalain
veterán
Én is lestem, lecsekkoltam. Gsmarena szerint az LTE verzióban A-GPS van, ami a mobilhálóról kap valami nem túl pontos koordinátát, GPS műholdakat nem lát. Ebből következne az is, hogy a wifi only tényleg nem tud navigálni.
Persze tényleg jó lenne ezt valakinek megerősíteni -
-
xhege
veterán
Köszönöm ezeket elolvastam.
Inkább a tapasztalatok alapján érdekelne, hogy melyik ezek közül a legjobb. Gondolok itt ilyesmire, hogy bár a Xiaomi hardveresen a combosabb, de a MIUI miatt sajna ez nem érződik mondjuk a Galaxy Tabhoz képest (ez csak egy minden alap nélkül ideírt példa). Szóval gyakorlati tapasztalatok érdekelnének az árak függvényében persze.
-
Dr.NX
Topikgazda
Baromságot írtam, a P11 Plusra gondoltam, az meg van.
A Pro nem is volt azt hiszem.Link a Realme Padhez:
https://www.alza.hu/realme-pad-64-gb-wifi-real-gray-d6924500.htm?o=1 -
cidalain
veterán
Ja, úgy tűnik ne kari előtti héten akarjon az ember ajándék műszaki cikket venni, mert akkor azt fogja mondani a lereskedő, hogy kell vagy nem kell ennyiért ez itt a kérdés. A másik, hogy oké, hogy ennyi, de nálunk legalább van készleten (mert sok helyen az is probléma már). Bár nyilván azért benne van a bezuhanó forint is a képletben. Ezek miatt nem nagyon számítanék sokkal jobb árakra január elején sem.
-
Orlin
addikt
Huawei MediaPad M3 8.0 32GB
Ő az pontosan.
Tölteni tölt érzékeli mert elindul a töltés,de nagyon lassan megy.Igen ismerős a szitu telefonokkal már megcsináltam ezt a takarítást.
Van mögötte egy usb hosszabbító is,most reggel levettem róla csak a saját kábelén kapja az energiát így jóval gyorsabban tölti most.Olvastam a neten valamerre lehetséges ok a hosszabbító.
Valószínű ez volt a gond.
Megnézem ezt a google mentést is.
Köszönöm. -
ispi
tag
Olvasgattam az Amazon topicot, de nagyon vérszegény az egész, annyi viszont kiderült, hogy aki biztosra akar menni, az valóban a mailboxde-t használja, de akkor az már macera, + egy regisztráció, meg + egy kör van beiktatva (bár -8% ÁFA), de volt aki írta, hogy fizetni sem sikerült neki a kártyájával, mert baromi gyanakvó a zAmazon, volt akinek viszont sikerült, de azzal a lendülettel le is tiltották az accountját, mert baromi gyanakvó a zAmazon... Így aztán se pénz, se acc, se semmi, az ilyesmi meg nekem pont nem hiányzik. Pedig az ajánlat tök jó lett volna, a vas is elég lett volna nekem, de ennyit inkább mégsem ér az egész.
-
A p11-nél sajnos nincs jobb ajánlat qsd 662 , pedig ha csak a hw-t nézi az ember , árban a qsd 730g-vel kellene nagyjából ennyibe kerülnie.
Elátkozott lett a tablet/telefon piac, kinálat .Trk.Adam87
Elvileg jó is lehet a tablet, de kevés visszajelzés van róla , a Soc-t nem magasztalják az egekig , pedig papíron nem egy rossz ajánlat .
A nokia tablet , valaki lehetne az első fecskeakár te is , de nem foglak rábeszélni . A benne lévő soc kb a fentebb emlegetett qsd 662 szintjét hozza , mindezt drágábban a nokia kezei közül mint pl samu A7 , lenovo p11 . Ezek mellé jöhet az alkalmazások inkompatibilitása is az egzotikus soc miatt .
-
Beni2360
félisten
Én úgy tudom, hogy az újabb HUAWEI-n már nem elérhető a GooglePlay és ahhoz meg Microsoftot reg kell.
Vagy ez még a tiltás előtti gyártmány? -
®abstract®
őstag
ezen
A termék kiválasztásának fő szempontjai:
Az 1 éves gyerek simán kettéharapta, repedt touchpad-del meg nem működik. 2 hetes Tablet volt! !
Sehol nem lehet hozzá kapni normális áron touchpad-et így kuka, pedig látni mindent a kijelzőn mert az LCD nem sérült.
Előnyök
Ár-tudás arányban elfogatható az ára Magyarországon.
4 magos processzor
Hátrányok
Nem ROOT-olt a készülék alapból
1GB RAM ami nagyon kevés úgy hogy a rendszer is ebből használ...
4GB ROM, ez nagyon hamar elfogy... (lehetőleg 8GB-ost válasszatok)
Dealextreme-en ezt a tudást már fele ennyiért árulják! !! (Egy előzőleg 4x javított másik Tablet garanciális cseréje miatt válaszottam ezt a modellt)
A harapásállóságot nem teszteltük más modellen így csak erről tudok nyilatkozni. NEM HARAPÁSÁLLÓ! !! : D -
szetcsuszott
aktív tag
Szia, illetve aki még olvassa annak is.
Segítsetek kicsit, az Amazonhoz nem értek. A lenovo M10-et néztem, azt írja 51259 HUF+3849 shipping. Beteszem a kosárba, ott is ezt írja. Majd mikor fizetnék, már az van, hogy 54707 HUF, plusz válasszak shipinget, és még erre rátesz a végösszegnél annyit, azaz 59090 HUF a vége. Most akkor mi van?!
-
Vagy szűk 200 euróért(szálítással együtt) lenovo p11 [Lenovo Tab P11 amazon.de ]
Processor: Qualcomm Snapdragon 662 Octa-Core (4 x A73 2.0 GHz + 4 x A53 1.8 GHz)
Memory: 4GB,
Memory: 64GB
Screen: 11-inch 2K4 stereo speakers with Dolby Atmos
A qsd 662 kicsit decensebb vas , mint a helio p22t .vape1
Ne erőltesd a snapdragon 425-el serelt huawei-t, az alalcsony órajelű cortex a53-as magok , ha vért izzadnak se képesek élhető sebességre. -
Dr.NX
Topikgazda
Amazon.de-n akció:
Samsung Galaxy Tab S6 Lite S-Pennel 239 EUR + szállítás (~96 ezer Ft) -
Kb 2 éve kapott egy lenovo tabot 8" azt tudom, és az már lassu gyenge neki. Sokat kifagy stb.. vagyis ezt csak arra írtam hogy kérdezted milyen játekkal jászik. Fogalmam sincs
de egy kb 2 évvel ezelőtt 40k ért vett tab már gyenge neki. Andoridos gépen gondolkodtam, de talán ipad is jó lehet ha azt jobbnak véled. Érintés érzékeny ceruzára nincs szükség, a 11" lenovo valszeg már nagy lesz neki. Köszönöm a válaszod. Szétnézek azok között amit ajánlottál
-
P4lom5
csendes tag
Nagyon köszönöm a segítséget. 😊
Közben angol nyelvű iplay 40 topikban azt olvasom, hogy "Although Alldocube made a huge deal about this new UI in their ads, I personally haven’t found any significant improvement over stock Android besides features such as better-looking icons, gesture controls and smart motions, features we have seen on mainstream tablets for years. With that said, I still think it’s an important step in the right direction.", szóval ez el is döntötte a kérdést, azt hiszem. 😊
Mivel a gesztusvezérlés pipa, így egyértelműen a cube és nem a Teclast lesz a befutó, mégpedig a 40H.Ha esetleg arról tudtok még valamit, hogy a több felhasználói fiókot támogatja-e az Alldocube, hálás lennék az infóért. 😊
-
-Ben-
veterán
Google-ben rákeresve is azt az információt kapjuk, hogy "lehetséges, hogy az alkalmazás nem érhető el". Ezzel szemben S10-en ott van a telepítés lehetősége...
Az számíthat valamit, hogy a Németországban lett vásárolva?Szerk.: esetleg van topik, ahol segíthetnek a problémámon?
-
Somatom
veterán
A tableten fut egy automatizáló, ami figyeli az akku töltöttségét és a beállított határértékeknél jelet küld az okoskonnektornak a táp ki/be kapcsolására. Megcsináltam, működik.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Hozzánk a Lenovo Tab P12 Pro érkezik majd Global-ban, ami ugyanazt tudja, mint a Xiaoxin Pad Pro, csak a kijelzője még picivel nagyobb, viszont árban tippre 250ezer Ft körül lesz, abból kiindulva, hogy a P11 Pro is 200 felett van, ami hardveresen jóval gyengébb. (talán megjelenéskor beesik ez utóbbi ára 150ezerre, kb annyi a reális értéke, az is csak a mellékelt billentyűzet és toll miatt, mert teljesítményben még ezen az árszinten is van, ami kenterbe verné (Xiaomi Pad 5).
Tudásban ez van még hasonló szinten: [link]
-
-conrad-
addikt
Szia,
látom a banggood-os linket a P11-ről de sajna csak Hongkong-i raktárból lehet választani. Mivel nem vásároltam még így, ezért azt szeretném kérdezni, hogy milyen buktatói lehetnek a dolognak? Pénzügyi szempontból még vámköteles is lesz, ha jól gondolom igaz? Továbbá EU szoftver helyett gondolom ázsiai-val fog érkezni, necces ezt nyugatiasítani? Köszi ha tudsz segíteni.
(röhej, hogy itthon a 4 gb rammal szerelt a duplája ennek...) -
-
-
Tisztában vagyok vele , de tanulni, jegyzetelni ..stb a hw/sw és az ára miatt nem ördögtől való gondolat . Az se támogatottság se elhanyagolható és a google ökoszisztéma is elérhető róla .
Tudom android tablet topic, de talán nem art néha kitekinteni és megnézni mi jöhet szóba , egy másik rendszert használva.
Más kérdés, hogy jó magam nem használnék ios-t a korlátai miatt. -
HoTaZo
addikt
Na, hát meglett a Lenovo, nagy az öröm.
Köszönjük!
Csak én érzek némi frusztrációt, amit főleg magamnak, s némileg a pesti idősebb generációs pénztárosi hozzáállásnak köszönhetek...
Bementünk a kispesti MM-be, elfoglalt eladó srác a tabletekhez irányított, ráleltünk a keresett példány bemutató darabjára, lökdöstünk rajta kettőt, s máris a dobozokhoz hajoltunk. Kézbevétel, irány az eladó, SD kártya, tok utáni érdeklődés, pénztár. Meglepődés: kártya (6000Ft) + gép 82 598Ft,. Mondom a pénztárosnak, hogy -Valami nem ok. -De, ennyi a gép. Mi legyen, lehúzzam? (mogorván). Tömeg mögöttünk, gyerek pislog, nálam pumpa fel, kifizettem. De csak zargatott ez az ár. Vevőszolgálat, mobilon mutatom, hogy mennyiért mutatja, továbbá a pulton is 67 ezres ár volt. - Ja, az az internet áruházas ár! - Na, banyek, fasz@!
(*) -De, ha megrendeli ott és áruházi átvételt ad meg, akkor visszaadjuk a különbözetet. -Naná! Hajrá!
Vissza ifjú titánhoz, hogy rendben menjen a rendelés, mert drága hölgy még ilyet nem csinált...
Regisztráció, rendelés, bolti átvétel, pöpec. Srác lecsekkol a gépen, hogy nyomtassa a pénztárhoz kellő papírt. Meglepi! Nem ugyanaz lett rendelve. Készlet csekkolás, nincs a polcon 64Gb-os, amit levettünk, kifizettünk az 128GB-os...Ha a srác megpróbált volna meggyőzni, hogy 8500Ft-ért kétszer annyi belső tárhelyet kap hercegnő, akkor leesett volna nálam is a tantusz, valószínűleg. Nem haragudhatok rá, mert rohant mindenfelé, péntek, intézett, segített. Bennem volt dacc, hogy mi, 60 valahányezres gép és 80 ezret fizetek, internetes ár, meg mi legyen, lehúzzam??? Na akkor papírozzatok banyák! Vissza pénztár, értetlenség, magyarázkodás, srácot odarángatták, elmagyarázta ő is, szájhúzás, pénz visszafizetés, papírozás, szájhúzás, diadalittas gúnyos elköszönés. Pár lépés, tantusz csörgés, de lány szól, hogy -Vissza, ne menj, elég a 64GB!
Hát maradt a frusztráció...Tanulság: ha még belefér a keretbe, akkor a 128GB belső tárhelyes 8500Ft-tal kerül többe, mint a 64GB-os.
-
nagypasztor
tag
Néztem egy-két dolgot a pad 5 topikjában, olyasmit írnak, hogy 4 év támogatás a kitűzött cél. Valószínűleg nem főverziót tekintve.
Ebből a szempontból inkább a biztonsági frissítések lennének fontosak.
Tetszett a Matepad11 is, vagy a Gakaxy tab s7, ha befigyel 200 alá, illetve a 9-es iPad is 200 alatt van most.
Itthon általában streamelem a mesét a laptopról a tv-re, így inkább nekem kellene böngészésre, olvasásra, esetleg filmezésre. Az iskolában pedig prezik, egyebek bemutatására a kölköknek. Viszont ha nyaralni megyünk, vagy utazunk, az autóba fontos lenne, hogy vagy 20-30 meséből filmből tudjunk egyet-kettőt lejátszani megfelelő fényerőn, azért kellene minimum egy 128-as, hogy ne lassuljon le az adatoktól semmi, ha növekedne az évek során a rendszer tárhelyigénye.
A korlátokon azt értem, hogy esetleg nem tud az iPad minden formátumot lejátszani a videókból, vagy hogy 3-4 év elteltével a böngésző már gyötrelmesen lassú, ha nagyobb lapokat tölt be a készülék. De talán arra pont nem ez a jellemző, ezért gondolkodom rajta.
Jelenleg egy asus nexus 7 2012-t nyúzunk még ilyenekre, de szegénykém már elég lassan nyitja meg az alap dolgokat is (gondolom a modulok már elhasználódtak), illetve elég pici az autóban és gyér a fényereje is. Ezért akarjuk cserélni valami olyanra, ami kiszolgál 5-8 évig ilyen igényeket.
A szemetet nem kívánom gyártani, ezért nem veszek 3 évente 2 alsó középkategóriás cuccot, mert úgyis ennyit költenék rá 8 év alatt összeségében, mint egy komolyabb darabra most.
Reménykedem benne, hogy azért a hardver része nem romlik el ennyi idő alatt.
A kijelzőt nem féltem, mert itthon is teljes tokban használjuk a mostanit, és a közel 5 év alatt, mióta vannak, egyik gyermekünk sem tudta összetörni, mert vigyáznak rá.
Az appleről azt olvastam, hogy talán jobban odafigyelnek az applikációk optimazilására, ezért lehet jobb választás, mint egy droidos tablet. Mondom úgy, hogy világéletemben androidos telefonom volt, és nem is lesz más szerintem, míg nem jön jobb. -
sb
veterán
Köszi, azt hittem "nemkínai" gyártótól is van vmi ajánlat.
Egy M89 Pro-m van már kb. 1 éve de mostanában eléggé dadog sw oldalról. Mondjuk a linkelt nagyobb modellek azért jóval erősebbek, a SoC is, de a 6GB ram főleg ami durva nekem.
Ezen még elgondolkodom akkor, eddig úgy voltam vele, hogy vmi 3-4GB-os közepes, de jobb sw támogatásút választok. Viszont ezekben meg akkora nyers tartalék van, hogy talán ellensúlyozná ha kicsit gyengébben optimalizált a droid rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Suzuki topik
- iPad topik
- Videós, mozgóképes topik
- OLED monitor topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest