- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
válasz
kbyte1024 #95484 üzenetére
Igen.
Kezemben volt és elengedte a mágneses tok. A tok a kezemben, a tablet pofával lefele a kövön.
Most hirtelen tettem rá egy nem rá való fóliát igy használom, de hosszútávon így nem akarom hurcolni.
Valami hasznos is legyen: Ez az ajánlat jó lehet, vállalható ez a bolt?
Illetve néztem tokot, de kérdés ez is mennyire használható tok? Eleg biztosnak tűnik mint védelem, de kérdés mennyire melegszik, illetve ezen keresztül mennyire lehet hatékonyan nyomkodni? -
Bandus99
őstag
Sziasztok
Xiaomi Pad5 tabletem, sajnos tönkrement, elégedett voltam vele, amire használtam, filmnézés (Netflis, Max, stb). Facebook, webes bongészés, minimális egyszerú játék, megfelelő volt.
Most keresem az utódját. Látom most már 7-nél tart a széria. Megfelelő lehet, vagy ár érték arányban tudtok jobbat ajánlani?
Sim foglalat e-sim nem érdekes.
köszönöm
ui. Részemről lehet külföldi rendelés is Banggood stb, ha észrevehető eltérés van árban itthoni és az ottani ár között. -
Bandus99
őstag
Sziasztok
Ugy tunik tonkrement az eddigi tabletem, ami egy Chuwi Hi9 Plus tablet volt
Igazabol alapjaiban PDF megjelenítésre használtam, illetve időnként netflix. tetszett benne a 10.8" és az, hogy van hozza stylus.
ennek az utodját keresem, ha novekszik a képméret egy kicsit (pl 11.5") az nem baj.
Teljesítményben nem kell erőmű
Fontos szempont még az, hogy lehetőleg erős napfényben is látható legyen. Itt nem tudom eldönteni, hogy erre az IPS (mint a jelenlegi) vagy az összefoglalóban látható
Lenovo P11 Pro (XiaoXin Pad Pro TB-J706F) tablet ami Oled a jobb megoldás.
Sajnos a meglevő Chuwi Hipen H3 Stylus Pent nem tudom valószínüleg egy következő tablet esetében használni, nem kompatibilis semmivel kb.
Szóval a kérdés, jó választásnak tűnik az említett Lenovo, vagy valami más? -
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Adott egy Chuwi Hi9 pro tabletem, ami most összeomlott. Nem hajlandó elindulni.
Annyi a jelenseg, hogy ugymond bekapcsol a kepernyo, tehat feketebol atmegy szurkebe, de nem jelenik meg semmi logo semmi.
Windowsban megjelenik, de raklikkelve azt irja, nem talalhato semmi, tehat nem latszodik file rendszer.
Mit lehetne tenni, hogy magahoz terjen.
Hosszan nyomva a bekapcs gombot nem segitett, hosszan nyomva bekapcs gombot plussz hangero fel, vagy le, nem segitett.
Mas otlet ? -
Bandus99
őstag
A boseg zavaraval szenvedek annyifele ajanlas van en meg nem nagyon ertek hozza.
Tabletet szeretnek, de minimum 8" de kacsingatok a meg nagyobb kijelzo fele is.
Nem zarkozom el a kulfoldi beszerzestol, ha eubol jon, tehat vam mentesen. akar kinaiak altal eubol akar angliabol ebay stb, ha arban erzodik elteres, amiert megeri lemondani adott esetben a garanciarol. 2-3e ft elteresert nem erdemes.
Azt gondolom 2GB ram alatt nem nagyon szeretnek. Amit nem tudok eldonteni mennyire fontos, hogy hosszutavu frissitesek legyenek a keszulekre. Ebben nagyon nincs tapasztalatom, mik azok a markak amiknel szamitani lehet hogy kijon ra uj verzio es mik azok a markak amik ezen szempontbol kerulendok.
Vagy ezt nem erdemes nezni, ne legyen szempont es vegyek most valamit ami viszonylag friss androiddal van es jo lesz par evig utana kuka?
Na hatarozott vagyok. Az a baj anno belefutottam 30e ft ert vasarolt wayteq 700qci tabletbe, ami nagy csalodas volt. Nem szeretnek megegyszer elkovetni hasonlo hibat.
Ha tudtok valamit ajanlani annak orulnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest