- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Eccer itt vki írta segítőleg, mikor panaszkodtam, h a tablet billentyűzete csak bedugva működik, h van elem/akksi a billencsben, és azt kéne vszleg kicserélni. A hsz-t most nem találom, de ez volt a lényege, és most jött el a pillanat, h a billencset szét is szereltem. De elemet nem leltem...
Hogy tudnám ezt az akksit tölteni? Lehetséges-e, ill előfordulhat, h az akksi már megmakkant, és cserélni kéne? -
törölt tag
válasz
Baga19830701 #88426 üzenetére
A fb ingyenes csoportokban legalább 3-5db volt az elmúlt 1-2 hétben.
-
törölt tag
válasz
baal-amiga #88146 üzenetére
Micsoda kompatibilitás
Komoly kétségeim vannak, h egy új olyan sokkal tovább bírná... -
törölt tag
válasz
bostone #88144 üzenetére
A tabletek akkuja egyáltalán nem döglött, csak nagyon nem elégíti ki az igényeimet. Több órát bírnak, csak az bosszant, h többet ad le, mint amennyit felvesz, amikor használom, így végül nem bír ki még jóval több órát, hanem uúgy lemerül, miközben használnám esetleg fél napig is.
Egyébként van rajta vmi töltésvezérlés is, nem feltétlenül tölt, ha be van dugva, egy idő után leáll, és ki kell húzni, újra bedugni, h elkezdjen megint tölteni.
A billentyűzet akksija gyanús, h megmakkant, sokáig nem volt használatban. De a csavarok szabadon vannak, úh simán szétszedhető. -
törölt tag
válasz
cidalain #88141 üzenetére
Köszi, cserélni eszembe se jutott, csak bosszant, ha bedugva se tudom tényleg hosszan használni, mert még a 2A-es töltővel is merül használat közben, míg a telót pl tudom használni ÉS tölteni egyszerre, de ez többet fogyaszt a töltésnél. A kábelen is gondolkodtam, de ezekre ugye nincs ráírva, h mennyi az annyi, így honnan tudjam, mit bír, szerszámom nincs kimérni, cimbi szokta, de őt most épp nem lehet ilyenekkel nyaggatni.
A billentyűzettel közben annyi történt, h miután töltőn volt egy darabig, megjelent a bluti, de még így is csak akkor van jel, ha töltőn van. Hát... nem lelkesít, még jó, h ingyenbe vót, de így haszna se sok...
A billentyűzet lehetne érdekes még a telóhoz, de nemtom, ez így hogy. Mert ha folyton töltőn... -
törölt tag
Van -2db is- Huwi Mediapad T3 10es.
1. Egyrészt gyenge az akksija. Ha használom, gyorsabban meríti a legegyszerűbb használat is, mint ahogy töltődik. Milyen töltőt lehetne használni hozzá, h ne fussak 0-ra?
2. Az egyikhez van billentyűzet is. Ez új szerzemény, jó is lenne. De nem mükszik.
Lehetséges az, h mindig töltőn kell lennie a billencsnek, h működjön?
Hiába nyomom meg a connet-gombot, nem történik smi. A bluti nem látja. De látnia kéne egyáltalán? A neten nem bírtam egy normális leírást találni, kb smit. Nem automatikusan kéne kapcsolódnia? Így hirtelen azt se tudom, merre induljak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest