-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davcy
tag
válasz
cidalain #80922 üzenetére
Szia!
Nem okoskodásból írtam, hanem azért, mert nincs benne a kompatibilitási listában és úgy néztem, hogy az alábbi specifikációból a GPU elvárást sem teljesíti:
RAM: 3GB or higher
GPU: Adreno 530 or higher, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 or higher
3GB of free onboard storagePersze, én (illetve a nővérem) lenne a legboldogabb, ha a T5-ös megfelelne a fenti elvárásoknak.
-
rlazol
veterán
válasz
cidalain #80889 üzenetére
A repüléshez teljes más térképrendszer kell, mint az autóshoz. Ez a magyar légtér szerkezete, pl. Az autós csak folyamatosan megzavarodna, hogy hol megyek és nem adná azokat a plusz infókat, amikre nekem szükségem van viszont rohadtul nem izgatná fel magát, ha épp neki készülök menni egy hegynek. A légtérszerkezet naponta változik (Pl. amikor vmi nagyfejű jön nem csak a várost zárják le, hanem a légtérre is korlátozásokat vezetnek be, de az se mindegy, hogy épp hol lőnek a katonák vagy ugranak ejtőernyősök), nekem mindig a lehető legfrissebb infóra van szükségem.
A másik gond az elhelyezés. Nem rakhatom fel az ablakra, mert életveszélyes lenne ui. korlátozza a kilátást, plusz ha valaki meglátja, egy életre eltiltanak az tuti.
Van egy ún. "térdblokk" ami tk. egy térdre tépőzárazható irótábla, (ide írjuk fel az aktuális fontos infókat - koordináták, irányszögek, rádiófrekvenciák, transzponderkódok, célmagasság, motoróraállás.... Minden, amit nem akarsz fejben tartani, de az adott repülésnél fontos). Ennek van olyan változata, amit kifejezetten tabletnek találtak ki, ebbe bele lehet rakni egyet és gól. Vannak androidos célszoftverek, minden igényre. Hát ezért keresek tabletet. -
Game-over
aktív tag
válasz
cidalain #80809 üzenetére
Volt nekik vagy 3 darab raktáron, már nem kapható.
Én vettem hármat, és még utána is volt raktáronBtw. biztos lesz 22-én is ennyiért a T5, aki lemaradt az majd figyelje a topikot, ha látom akkor beírom az akciót ide, csak gyorsan kell cselekedni, mert gyorsan fogy mindig.
-
canniball
nagyúr
válasz
cidalain #80756 üzenetére
Ekkora értékű műszaki terméket én csak itthon veszek, itthon is csak valami nagyobb boltból. Másrészt ha kitolnám a keretet akkor csak újabb dilemma jönne, mert 50k körül inkább ~1"-t visszalépve jobban megérné valami mobil, abból nagyobb a választék és egyben lenne egy tartalék telefonom is; ugyanakkor az meg a manapság divatos elk*fékt méretarány miatt nem lenne az igazi. Szóval kb. sehogy sem jó ez...
Nekem is belebujtatós tokom van, viszont ez elég passzentos a mostani készülékre is, így nem hiszem hogy egy 8"-os példány beleférne; de majd kiderül ha meglesz.
-
tthom
senior tag
válasz
cidalain #80756 üzenetére
Hát nem tudom.. Persze, nem valami felsőkategóriás GPU, de tesztek szerint a GX6250-et eléri, azt meg fullHDs tabokba is rakták, MT8173 és társaival. Szóval azért reménykedek, mivel amit én rendeltem, csak 1280x800, fele annyi képpont, kicsit egyszerűsítve, mint a Mi Pad 4 fullHDval.. Ebben 75e antutu, ott 140e.
(tudom, hogy nem egy az egyben számolandó, csak közelítés)
Persze, a Mi Pad 4 nagyon jó választás, de az több, mint duplája árban. Nálam meg a két gyereknél kb. 3x pénz. Meglássuk. -
H.lacika
tag
válasz
cidalain #80746 üzenetére
Hali
Köszi a tippet, végül ez lett a 2.3. kupon jó.
Revolutos kártyával (mastercard) akartam fizetni, revolut appban is leokéztam, le is vonta, de banggod elutasította, miért lehet?
"We are sorry to inform you that your transaction could not be processed due to Refused. Please try to use a different card or contact your card issuer for more details."
-
canniball
nagyúr
válasz
cidalain #80714 üzenetére
Közben megnéztem néhány webshopot hogy mi a kínálat és látom hogy a korábbi 7/10" helyett a 8/10" lett a szabvány méret. Ebbe bele is nyugodtam, bár jó lett volna ha emiatt nem kellene új tokot is vennem. Viszont hogy ez alatt a pár év alatt ezek az eszközök semmit sem fejlődtek az elég nonszensz. 40k körül lenne a rá szánt keret, ennyiért nyilván csodát nem várok, de azt hittem valamivel azért jobbat kapok a mostaninál; ehelyett kiderült hogy kb. megvehetem ugyanezt még egyszer.
Azt hiszem lövök most egy Lenovo tab4-et, aztán a következő egy-két évben talán sikerül ezeknek is némi előrelépést felmutatni... -
tthom
senior tag
válasz
cidalain #80746 üzenetére
Attól függ mire. Mert ha játszani akar a gyerek, akkor a 2560x1600-as felbontás inkább hátrány a fullHDhoz képest, mert darabosabb lehet a játék.
Én pl. megkérdeztem a gyerekeket és azt választották, hogy 8"-en inkább legyen 1280x800-as, ugyanazzal a SOCal, mintsem fullHD, mert most is olyan van nekik és játékokban nem a pixeleket vadásszák úgyse. Ott ugye nem szöveget olvas az ember, nem kell a pengeélesség. Cserébe fele-harmadannyi képpontot kell megmozgatni, tehát folyamatosabb a játék.
Szóval ha megérkezik a 2db Teclast p80x, majd beszámolok, ha érdekel valakit.. Aztán lehet megszívjuk az olcsó tabbal.
Szerk: ha meg leakciózzák nagyon az új Fire HD10-et, lehet arra csere, ezeket meg bontatlanul eladom.
-
Krystal_s
addikt
válasz
cidalain #80739 üzenetére
A többi (nálunk forgalomban lévő) tablethez képest az egyik legjobb front kamerásat keresem.
Tudom, hogy nem lesz fényképezőgép minőség, de egy normális mobiloz képest úgy gondoltam már lehetne hasonlítani talán ezeket az újabbakat. Azzal is tisztában vagyok, hogy a Mpixelek száma többnyire reklámszöveg, de azért valamit csak ér. Pl a 3 éves LG tabom első kamerája szó szerint használhatatlan.
Néha 1-2 saját fotó készítés, videóhívás lenne a cél. Fontos lenne, hogy szoftveresen legyen megfelelő, többféle beállítással. Már fotózás előtt, közben lehessen állítani a kép élességet, kontraszt, finomítások stb. Az én LG tabom kamerája, ezért rossz, mert alapból semmi ilyen beállítása nincs.
Az Iphone, Ipad termékeknél ez alap. Ezért kérdeztem, hogy a Huaweinél mi a helyezt, mit lehet állítani? -
Tomirallye
csendes tag
válasz
cidalain #80727 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Most nézem, hogy az M5-ben 2400mAh-val nagyobb az akksi kapacitása, mint a T5-ben, ez nem annyira elhanyagolható üzemidőt tekintve, ill. a kamera felbontás is jobb, bár ez meg esetünkben teljesen tökmind1
Lenovoban nem gondolkodtam annyira komolyan, csak mint alternatívát néztem meg, aztán gondoltam hátha.
Az LTE szintén felesleges, így hamar szűkül a körSamsung SM-T590 és Huawei T5 / M5 versenyben melyik a javallottabb?
-
tthom
senior tag
válasz
cidalain #80677 üzenetére
Hm, ez Teclast T8 tényleg nem rossz.. De sajna kupont nem találtam rá hirtelen.
Na majd figyelni kell. A GX6250 nekem hirtelen szimpatikusabbnak tűnik, mint a Mali a Chuwiban. Kösz a tippet.
Szerk: Viszont a Teclast P80X, ha igaz a spec, azzal a felbontással egész jól mehet. Eldobható tabletnek simán jó 75 dollárért. -
bizi990
senior tag
válasz
cidalain #80660 üzenetére
Köszi!
Akkor S3 vagy S4.
ÁFA: S4-nél nettó 110e-t hasonlítottam a használt 70-80-hoz.
4:3-as arányt nem is vettem észre, nekem jobban bejön, de kivetítésnél, tükrözésnél (nem film) nem tudom hogyan kezeli az eltérő képarányt.
Kép tükrözése hogyan oldható meg tabletnél, milyen lehetőségek vannak: hdmi, chromecast, miracast, dex, stb.
S3-at vennék inkább az ár miatt, ha nem jön be jegyzetelésre kevesebbet bukok. -
-
Danecay
addikt
válasz
cidalain #80625 üzenetére
Szürke szerintem arra gondolt, hogy ha már Pro és nem sima akkor a simával szemben valamiben jobbnak kellene lennie, nem csak az árában mert akkor Pro helyett inkább Lite-nak kellene hívni
Ezzel szemben a simában több memória és háttértár van, igaz a SoC némileg régebbi benne.
-
Danecay
addikt
válasz
cidalain #80620 üzenetére
Nekem is egy ilyen példány jött meg pár napja mint korábban írtam is. Összehasonlítási alapom nincs de alapvetően meg vagyunk vele elégedve. Szürke fórumtárs gyerkőce is feltehetően elégedett lenne egy ilyen masinával tekintve, hogy milyen a jelenlegi. Persze nem akarok rá beszélni senkit és lehet a fentebb linkelt Lenovo is ugyanúgy megfelelő lenne ráadásul "hazai" piactérről, gyorsabban és könnyebben érvényesíthető garanciával. A CHUWI-val még annyi érdekességet vettem észre, hogy az én példányomban pl. már nem is a leírásban szereplő Helio X23, hanem Helio X27 SoC van, aminek nem tudom, hogy van e valódi jelentősége, valamilyen területen remélhetőleg igen, de mint mondtam elsősorban érdekesség.
-
Baltazár123
őstag
válasz
cidalain #80586 üzenetére
A Huawei T5 10 - pont most van akcióban a média marktban, ma láttam. 60e pénz. Az korrekt ár érte. Lehet, hogy máshol is akciós. Ilyen tabletet vettem a gyerekeknek, korrekt gép, jól használható. Az egyetlen amibe bele lehet kötni, hogy 8.1 android van rajta és eddig nem jött frissítés. Bár azt olvastam több helyen is, hogy a T5 10 meg fogja kapni a 9-es androidot, de eddig még nem jött rá frissítés.
-
papeti01
senior tag
válasz
cidalain #80581 üzenetére
Szia.
Megnézem a chuwit aztán döntök.
Annyival árnyalnám a rendelésem, hogy természetesen megpanaszkodtam a dolgot, az amazon az eladóhoz irányított, és meglepő módón gyorsan kaptam a panaszomra választ.
1, jóváír 20 EUR-t és küld egy 32 GB SD kártyát,
2, visszaküldöm a tabot, megrendelem a leírásnak megfelelőt (125 EUR) és kapok egy ingyenes tokot.Amúgy mint kiderült az amazon hibázott mert az új verziójú tabjuk leírását tette a régi tab leírásához. (már javítva)
Most tesztelem pár napig , mert 85 EUR nem rossz ár, a szoftver teljesen stock droid, még a 4g LTE -t akarom kipróbálni, ha müködik akkor szerintem jó lesz a nagyinak.
"SW hasznalhatatlansaga" soha nem volt tabom, mire kell figyelni?
Alapvetően innen szoktam tájékozódni, de ezt a tabot azért mertem bevállalni, mert az olasz amazonon is nagyon jó értékeléseket kapott.
Köszi a tanácsokat!
-
papeti01
senior tag
-
jdeutsch
tag
válasz
cidalain #80554 üzenetére
Szép napot!
"Azok a tabok amikben 4 GB ram van itthon 100k folott vannak, és kínaban sem kapod meg 200 dollar alatt."
Ezen azért vitatkoznék, (nem szeretnék vitát generálni!) a Teclast M30 (Banggood-on) ha "hajszállal" is de 150 USD alatt van kuponnal, /4GB ram 128GB rom/ ami a megjelölt 100K-nak fele sincs! Pár hete "nyúzom" és vallom, hogy ár/érték arányát tekinve verhetetlen!
Azóta már jó néhány forumozó társunknak megérkezett, és mindannyian elismerően nyilatkoztak,-nyilatkoznak róla.
Üdv: DJ -
fiesta14
tag
válasz
cidalain #80459 üzenetére
ugy fest én is ide jutottam már tegnap este. de...
ha az segit (mert hasonló videót láttam a yout...on ) a proci tip és az alaplap nevéből is lehet kihozni valamit amit a forgalmi nevéből nem biztos. sok alaplapot hasznás más cég más néven ebből kiindulva ezetleg valaki talál egy megfelelő dolgot vagy progit.
A64 (proci) INET-A210-rev01 2017-02-09 az alapolap neve állitólag ezzel a 2 adattal lehet keresgélni én eddig nem találtam de azt nehezen hiszem hogy csak ez az egy cég vette meg ezt az alaplapot. -
fiesta14
tag
válasz
cidalain #80455 üzenetére
de oda hogy adjam meg neki ha a rendszer el sem indul. csak a recovery megy oda vagy usb vagy sd kártyára kéne venni a mentést. azt meg még nem csináltam. azt csak ugy todnám hogy rootot feltenni erre a gépre . ezt lementeni (de csak rootolt gépen engedi) azt vagy sd-re tenném igy lehetne feltenni a másik ugyan ilyen gépre. ez lenne a cél de erről nem tudom mivel lementeni mert mindenhez root jog kellene. vagy ha todsz progit amivel megtudom anélkül az még jobb lenne.
vagy ovisan szájbajárósan elmondani. -
Marci0723
csendes tag
válasz
cidalain #80437 üzenetére
Köszönöm a választ! Igazad van teljes mértékben, nagyon régi a cucc, csak a múltkor megtaláltam ezt a kettőt itthon a dobozában, gondoltam hátha kell valakinek. Amelyik működik, azon eldöcög a böngésző meg 1-2 kisebb játék, de ennyi.
A tablet idő közben megadta a választ, megreccsent az lcd, úgyhogy megy alkatrésznek a másik mellé, hátha érdekel valakit pár ezerért, csemetének tanulgatni a technikát vagy ilyesmi.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
cidalain #80417 üzenetére
A Xiaomi Mi Pad 4 Plus-ra ránézhetsz, erre legalább custom romok vannak, lesznek, így a frissítés is megoldott.
Nagyon jó tipp, köszi.
Bele sem gondoltam a Xiaomi-ba, pedig Redmi Note 4-et nyúzok 2 éve és 1 hónapja Lineage-eltem fel. Ha van/várható custom ROM és azon keresztül +1-2 főverzió, az már bőven oké, ez is egy gyári+1 -es szintű főverzió most rajta, immár Lineage köntösben.
Akksiban mi várható ténylegesen (nem gyári adat) ettől egyébként ?
Régen volt egy PiPo márkájú Rockchip-es valami kínai csodám, arra is volt rahedli custom ROM, apróért jött be Kínából, jó volt ott és akkor (bár nem egy rakéta), a custom OS-el már élvezni is lehetett.
-
Tim82
félisten
válasz
cidalain #80412 üzenetére
Kb igen. Samu A sorozat nem tartozik csucskategoriaba, a frissitesek nem biztos hogy Android foverzio frissitest is jelentenek. De ha A sorozat akkor inkabb az SM-T590 (vagy 595 ez az LTE verzio)
Az elődmodell, az SM-T585 (Galaxy Tab A6 10" 2016 LTE modemes változata) két főverzió frissítést is megélt (Android 6.0-val jött ki, 8.1 van jelenleg rajta) és kb. 1-2 hónapja jött rá eddig utoljára biztonsági frissítés (így kapott 2019 júniusi biztonsági szintet). Ez egyáltalán nem rossz egy középkategóriás tablettől.
Annyi, hogy tapasztalatom szerint általában véve évi 2-3 frissítést kap, annál sűrűbben nem.
-
fiesta14
tag
válasz
cidalain #80350 üzenetére
amit letöltök az zip formátum 664mb de egy mappa van benne semmi más az pedig img formátum 1.2gb
ezt nem sikerül semmilyen progival kicsomagolnom. arra gondoltam kicsomagolom és becsomagolom zip formátumba és szeretni fogja
de nem találok olyan progit ami kicsomagolná.
kínlódtam a daemon tools-al de az meg nem ismeri az img-t (img-t egyébként nem is látja a tablet lehet ezért is akad meg) vagy kellene még valamit a kártyára vagy a pendrivera másolni. de nem ir semmit hogy tegyek rá ezt vagy azt. sem fat sem exfat sem fat32ben nem megy tovább sem ntfsben sem. mindet végigpróbáltam. ha hibás a csomagolás akkor hogy lehet azt javítani? a gyártón kívül valahol lehet ilyet találni? vagy valaki nem tenné fel a sajátját? vagy nem tom de kellene valami megoldás. -
Baltazár123
őstag
válasz
cidalain #80338 üzenetére
Ez lehet, hogy egy abszolút részletkérdés főleg ilyen tartalom fogyasztó tabletek esetében, de hol lehet a teljesítményt reális módon összehasonlítani illetve mi számít ezeknél?
Én például ezt az antutu összehasonlítást néztem samu t590 és huawei t5 10 és samu t510
Gondolkodtam a T590-n is de nekem a teljesítménye kevésnek tűnt a másik kettő mellett. Aztán lehet, hogy ez pont nem is számít annyira, de valahogy ez nem meggyőző nekem. -
volandy
senior tag
válasz
cidalain #80312 üzenetére
Szuper! Köszönöm a válaszokat és sok jó információt!
ui.: Most találtam alza.hu-n
"Szakszerviz
Mi hivatalos szakszerviz központokkal dolgozunk,
így biztos lehetsz benne, hogy a reklamációdat professzionálisan fogják kezelni.
Ha a gyártó nem rendelkezik saját márkaszervizzel, akkor egy független szervizt fogunk ajánlani."De hétfőn felhívom őket!
Köszi az infókat! -
fordjee
aktív tag
válasz
cidalain #80308 üzenetére
Elpazaroltam egy mázlit
Akkor ez is kiesik, ilyenekhez nem értek és nem is akarok foglalkozni ilyen dolgokkal.
Körülnézek a 10-es vonalon. A huawei 8,4-esére azt írták már tavaly, hogy kissé elavult a processzora, az sem szimpatikus.
10-esből azért már jóval nagyobb a választék, majd még egyszer megtapogatom őket valahol, hátha sikerül megbarátkozni a mérettel. -
volandy
senior tag
válasz
cidalain #80310 üzenetére
És mit kell kérdezni? Azt hogy gyártói vagy bolti garancia van e?
A készülék alatt 24 hónap garit ír! Egyébként végig lapoztam, de sok mindent nem ír a garanciákról csak általánosságokat!
Illetve lehet venni plusz garanciát hozzá!
Kiterjesztett garancia + 3 év 29 100 Ft
Szolgáltatás tabletekhez 3 260 Ft
Szolgáltatás tabletekhez
2 hónapos termék-visszaküldési szolgáltatás 10 180 Ft -
volandy
senior tag
válasz
cidalain #80308 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá! A francba!
Köszi! Köszi!
Én meg azzal szemezek piszkosul! Gondoltam még megnézem az iPad Mini 5-t, de az elvileg kiesik mert nem lehet róla telefonálni. Azt írtad, hogy az M6 nem jön ne is várjuk! Ezt (huawei mediapad m5 8.4) nézegetem már hetek óta!
Még jó hogy szóltál!
Ma egy pici hiányzott, már beraktam a kosárba, hogy megrendeljem!
Komolyan, röhej, hogy nincs választék!
Akkor van összesen 1db kb nem is csúcs hanem középkategóriás 8" amit lehet választani:
a Lenovo tab 4 8Plus vagy esetleg ami csúcs az az iPad mini 5?
A Samsun Galaxy Tab S4( de az 10" mint tudjuk)? -
fordjee
aktív tag
válasz
cidalain #80302 üzenetére
Köszi, nagyjából én is erre jutottam, androidból 8-as nem igazán van.
Nézegettem a minit, a 8-as kijelző határeset, az a baj, hogy mindennapi használatnál derülne ki, hogy elég-e a méret.
Sima Ipadot néztem még, de kicsit furcsa nekem a mérete, valahogy nem esett kézre annyira és ugyanúgy nem érem át két kézzel tartva, mint egy 10-est.
10-nél maradva az S4-en kivül van még valami , ami bivaly?
Egyébként a xiaomi mi pad 4-et nézegettem még, de az meg gyakorlatilag csak külföld. -
válasz
cidalain #80302 üzenetére
Ha ugyanonnan, az ED-nél venném meg akkor is csak 15 ezer lenne difi ami még belefér. A huawei szerintem minőségibb cucc lehet pl a fém házzal, viszont a majdnem 2500 milliamperrel nagyobb akku gondolom nem elhanyagolható szempont a samu javára. Viszont a samu műanyagházas, még egy ujjlenyomat olvasó sincs rajta (bár ez nem olyan fontos), és a huawei-hez képest a fene tudja, hogy hogyan szól. A huawei hangzását nagyon dicsérik...
szerk: Egyébként a fentebb említett lenovo is bejön nekem kinézetre, nekem is jobban feküdne a 8". Kérdés, hogy vajon mit tud. Meg milyen lehet a lenovo android felülete?
-
válasz
cidalain #80293 üzenetére
Most egy icipicit elbizonytalanodtam, mert képbe került a Samsung Galaxy Tab A is mint alternatíva valamivel drágábban. Szerinted? Volt csúcskategóriás huawei mobilom is, jelenleg samsungot használok. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy én mind a kettővel elégedett voltam/vagyok, egyikhez sem kötődöm kimondottan. Melyik lenne a jobb? Engem egyedül az akku ami egy kicsit a samsung felé csal.
-
-
-
dontibee
tag
válasz
cidalain #80230 üzenetére
Köszönöm!
Igen arra gondoltam, hogy eddigi (mobiltelefonos) tapasztalatom alapján a Samsung féle AMOLED sokkal jobb mint az IPS kijelző. Főleg erős fényben, szabadtéren. Az AMOLED-ben élenkebbek a színei, igazi feketét is meg tud jeleníteni...
Vagy az IPS fejlődött annyit, hogy ezeket a különbségeket ledolgozta? -
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #80129 üzenetére
Ugyanilyen a céges tab az autóban. Símán elvagyok vele. Nincs megadva Google fiók, apk -ból telepítettem a saját alkalmazásaimat. Kapott Anysoftot, Dolphin -t, TotalCommander -t, VLC -t és slussz. Talán még egy sakkot is elbírt volna, de kamionozás közben nem nagyon tudok sakkozni.
Nem használok Facebookot, de sztem símán futna böngészőben.
-
válasz
cidalain #80083 üzenetére
Tapasztalatból írom, hogy szerintem még ma is nagyon jó a T580 vagy 585... Nekem az 585 van ami SIM-es és pont ahogy te is írtad, a magas fényerő miatt vettem, mert drónozásra is használom és nem csalódtam... Sosem hagyott cserben, eddig egyetlen egyszer sem fagyott be és az akkuban van már kb 370 töltés és mai napig hibátlan, nem merül hamar
Az Oreo fut rajta hivatalosan, talán a 8.1 Android ami meg sem nyekken a 8 magnak... Én csak ajánlani tudom.
-
Firehand
tag
válasz
cidalain #80083 üzenetére
Köszönöm a választ.
Néztem hogy 2 gép
[link] Chuwi Hi 9 Plusz 2.4/5 gh wifi és LTE
[link] Teclast T20 is elég jó paraméterekkel rendelkezik, 4gb memória/LTE verzió ára miatt kecsegtető.
Ezekről mi a vélemény?
Tartósság/garanciális problémák/használhatóság?
Vagy érdemesebb egy Samsungot venniNagyon gondolkodtam egy windows-os laptopban is ami összehajtható mint egy tablet, hisz nekem csak net/videó és táblázat szerkesztésre kellene.
Illetve a Samsung S4-nél olvastam hogy ott csak Office 365-el működik a Microsoft Exel, ezt ki és mi dönti el, mert nekem a Sam. NOTE 8-on rajta van a MICR. exel nem pedig az OFFICE 365 verzió?
-
vlevi
nagyúr
válasz
cidalain #80087 üzenetére
Igen, én is ezt érzem. Amikor kifogy a raktárkészlet a régi SOC-ból, akkor újabbat tesznek bele, de nagyjából ennyi a változás.
Most dél előtt volt szerencsém megtapizni a HW T5-t, és a Samu T590-t is.
Igen, jóval olcsóbb a HW T5, meg benchmark alapján is gyorsabbnak mondják, de ezt sajnos nem tudom kipróbálni, de mindenesetre a Samun volt működő wifi, így megnéztem böngészőjét, YT lejátszóját (játszani úgysem szoktam táblagépen), és az nekem jónak tűnt. Az is jó pont a Samu mellett, hogy már rajta volt az Android 9, és vele együtt a Samsung One UI.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 635 laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged