- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davcy
tag
Sziasztok!
Korábban írtam, hogy nővérem tabletet venne fiainak. A Samsung T720 Galaxy TAB 10.5-öt nézte ki. Lehet vele mellé lőni? Esetleg mást vennétek ebben az árban?
A másik kérdés, hogy kell-e nézni, hogy hol veszem meg? Az árukeresőn 118e-től indulnak az árak, de a nagyobb boltokban 150e fele vannak. Fontos, hogy hol veszem?
Előre is köszönöm, -
Davcy
tag
válasz
cidalain #80922 üzenetére
Szia!
Nem okoskodásból írtam, hanem azért, mert nincs benne a kompatibilitási listában és úgy néztem, hogy az alábbi specifikációból a GPU elvárást sem teljesíti:
RAM: 3GB or higher
GPU: Adreno 530 or higher, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 or higher
3GB of free onboard storagePersze, én (illetve a nővérem) lenne a legboldogabb, ha a T5-ös megfelelne a fenti elvárásoknak.
-
Davcy
tag
Sziasztok!
Nővérem vásárolna a két fiának (10 és 8 évesek) egy-egy tabletet.
A kérdés az lenne, hogy kb. 4 évig nyüstölhető, játékra használt (Fortnite, CR, COC, Battle Royale, stb.) tabletet mit ajánlotok minimum áron?Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10 környéke.
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új.
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció? Itthon.
Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Kb. csak játék.
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). Hát ez nehéz. A legolcsóbbat venném, ami a fentebb megadott specifikációkat teljesíti. Tehát azt mondanám, hogy max. 100e, de ha 50e-ből is kijönne az elvárt minőség, akkor azt venném.Látom, hogy sok helyen a T5-öt ajánljátok, de nekem a specifikációból úgy tűnik, hogy nem fogja a Fortnite-ot vinni...
Előre is köszi,
-
Davcy
tag
Sziasztok!
Családban szeretnének venni tabletet 60e körül.
Film nézésre lenne az elipszis tréneren, meg esetleg e-mail, facebook nézegetésre.
Cipelve nem lenne (max. lakáson belül...) - WIFI van 3-4G nem kell.
Az ajánló alapján ezt néztem ki: Lenovo Tab 2 A10-70 ZA000017BG (62.990).
A fenti felhasználás alapján van olyan tablet, amit szívesebben ajánlanátok ebben az árban és kb. ebben a méretben (9-10").Előre is köszönettel,
-
Davcy
tag
Sziasztok,
nővéremnek vennék valamilyen olcsóbb tabletot, otthonra - főleg netezésre.
A Prestigio MultiPad 7.0 HD+ 8GB ~ 25e környékén nekem szimpatikusnak tűnt, a HDMI hiánya nem izgat, szerintem nem lesz semmire sem rákötve... . Wifi van, 3g nem kell hozzá!
Tudtok valami jobbat ajánlani ebben a kategóriában?Előre is köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest