- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci0723
csendes tag
válasz
cidalain #80437 üzenetére
Köszönöm a választ! Igazad van teljes mértékben, nagyon régi a cucc, csak a múltkor megtaláltam ezt a kettőt itthon a dobozában, gondoltam hátha kell valakinek. Amelyik működik, azon eldöcög a böngésző meg 1-2 kisebb játék, de ennyi.
A tablet idő közben megadta a választ, megreccsent az lcd, úgyhogy megy alkatrésznek a másik mellé, hátha érdekel valakit pár ezerért, csemetének tanulgatni a technikát vagy ilyesmi.
-
Marci0723
csendes tag
Sziasztok! Remélem jó topicban keresem a választ.
Adott egy allwinner a13-as régi kínai csodatablet. Illetve kettő is van belőle. El szeretném őket adni. Az egyik magához képest tökéletesen működik, visszaállítottam szoftveresen gyárira és egész használható.
A másikkal vannak problémák. Anno tettem rá egy jelkódot, amit sikeresen elfelejtettem, mivel évek óta csak számkódot illetve ujjlenyomatot használtam másik készülékekeken. Sikerült úgy letiltatnom, hogy google fiókot kér. Az összes létező google fiókot megpróbáltam a családból, egyik se volt jó. Hard resetes gombkombinációk nem működnek, ha bekapcsolom azonnal kéri a google accountot, nem tudok semmit sem kezdeni vele. Mindent megnéztem, amit külföldi oldalakon találtam, semmi nem vált be.Ötletek, hogy mivel tudnám feloldani?
(nem, nem lopott)
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest