- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Van egy Smartbook Surfer 360 MN10U tabom amit most kaptam. Nem tudtam semmit előéletéről de életet lehetve bele a logonál tovább nemjut el. Hogy tudom resetelni ezt a gépet? Tudom hogy régi meg ilyenek de szeretném megmenteni. A bekapcs + v. - kombóra nem nyílik meg a recovery menü.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
tjb007 #63227 üzenetére
Na mégis lejátsza rendesen a videokat cameráról is DE!
Akkor látja a camerát a tab ha bekapcsolom majd rádugom a camot és elindítom az ES File Browsert amit ajánlottatok. Itt is csak akkor játsza le a videokat ha megvárom míg betölti a kis thumb képeket a mappában. Lehúzom a kamerát majd megint rácsatlakoztatom a tabra onnantól fogva máris nemlátja a camerát. Kiírja hogy ott van az usbhost de tartalmat már nem ír ki. Akkor müxik ismét ha ki-be kapcsolom a tabot. Ördögi egy kör -
Mtbsrác
senior tag
Olyan mintha nemlenne elég gyors az USB és ezért szaggat. A video 2perces és 200mb de szaggat. Ha hagyom hadd buffereljen ott látom hogy elég lassan megy felfele a kis csaík, de ha elindítom máris szaggat megint mert eldobja az addig feltöltött adatot.
-
Mtbsrác
senior tag
-
Mtbsrác
senior tag
Van egy DPS Dream 7 tabim, amire ha rákötöm a Sony AS-20 akció kamerámat, hogy megnézzem rajta a videokat akkor vmi bódült lassan és ugrálva játsza le a videókat a tabi. Ha a tabiba teszem át a kártyát akkor minden flott. Hogy tudnám ezt kiküszöbölni? Nem akarom állandóan áttevegetni a kártyát kinnt a pályán. Az igaz hogy egy otg vezérlő progival (OTG Disc Explorer Pro 2.2) használom a kütyüt hogy lássa a camot. Lehet ezt a softot kéne lecserélni vmi másra?
-
Mtbsrác
senior tag
Sejtem hogy volt már ilyen kérdés de többezer hozzászólásra nincs időm átböngészni.
- Tehát a problémám az hogy adott egy DPS DREAM 7"-os tablet 4.2-es droiddal,
de ha az akkutöltöttség eléri a 7%-ot akkor kikapcsolja az USB áramellátást, ezt nekemmeg jólenne ha teljesen kikapcsoásig adná rá az áramot. Két kis hangszórót lát el árammal a kütyü amúgy.
Kérdésem: hogy lehetne kilőni belőle ezt a tulajdonságát? Régi tabletem amin még 4.1 volt azon ilyen probléma nemvolt. Az ment amíg ki nem kapcsolt. -
Mtbsrác
senior tag
válasz
tjb007 #37959 üzenetére
Sebesség annyira nemfontos mert nekem nem utazáshoz kell a tab.
Viharfigyeléshez leginkább ahol kell a 3g ott meg nézek 3-4radaroldalt ami áll pár gif képből és kész.
Meg ha a garázsba vagyok szóljon a netrádió wifiről megszólaltatva egy külső hangszórót ami a tab táplál árammal. Nagyjából ennyi. -
Mtbsrác
senior tag
válasz
tjb007 #37949 üzenetére
Tudom nem apro de lenne egy kérésem.
Este megsemmisült végleg a DPS Dream 7-esem és keresnék helyette egy másik táblagépet.
Feltétel:
Használt érdekel újra nincs elég pénzem!
- Legyen beépített 3G-je
- USB portján adjon ki áramot külsőhangszóró miatt
- Legalább 2-4 órás üzemideje legyen kijelzővel
- Erős legyen a wifi-je
Oprendszer nemérdekel milyen van rajta lehet 2-es android is csak olcsólegyen.
Ezekre milyen opciók lennének.tjb007: hát használtpiaci árakhoz igazodva. Nemtom olyan 15-20között.
Ha régi 2-es adroid van rajta nembaj. Azok talán vannak ilyen árban már. -
Mtbsrác
senior tag
Tudom nem apro de lenne egy kérésem.
Este megsemmisült végleg a DPS Dream 7-esem és keresnék helyette egy másik táblagépet.
Feltétel:Használt érdekel újra nincs elég pénzem!
- Legyen beépített 3G-je
- USB portján adjon ki áramot külsőhangszóró miatt
- Legalább 2-4 órás üzemideje legyen kijelzővel
- Erős legyen a wifi-jeOprendszer nemérdekel milyen van rajta lehet 2-es android is csak olcsólegyen.
Ezekre milyen opciók lennének.
-
Mtbsrác
senior tag
Adott egy Dream 7-es táblagép 4.1-es robottal, és a problámám a következő!
- Van egy ZTE MF637-es T-Mobile-os 3G internet stickem (sd kártyás kivitel), amivel addig nincs is gond
míg a 3g jelerősség el nem megy. Mihelyst átvált a stick a gyengébb sebességü internetre (kék villogó led
helyett zöld villogás lesz)akkor azonnal fekete képernyő fogad és onnét nemcsinál semmitse. Azaz kifagy!
Innentől a megoldás sokáig nyomni a ki-be kapcsoló gombot hogy kikapcsoljon és onnét bekell kapcsolni ismét.Maga a stick tökéletesen működik már 2 éve laptopban nincs is semmi gond.
-
Mtbsrác
senior tag
Megint megkérdezném és talán válaszolni is méltat rá:
Kezel-e a DPS 7"-os táblagép vmilyen USB-s Wifi sticket?
Leginkább olyan érdekelne amire külső antennát rátudnák tenni. -
Mtbsrác
senior tag
Hülye kérdés
: :
Külön wi-fi sticket kezel a DPS 7"-os vas? Egy dlink dwl-422-est vagy milyet látja de nemhajtja meg. Az hogy mér kérdem, me a garázsunkba csak ígyjönne be a wifi netrádióhoz, külső antenna kő hozzá.
-
Mtbsrác
senior tag
Na asszongya
Hát vmi szoftveres gond lehetett a PENNY-s ketyerével mert bmilyen OTG kábelt is tettünk rá (más márka), egyikkel se ismerte fel a kártyaolvasót se meg a sticket se meg szinte semmit kivéve a direkt pendrive-okat. Így fogtam magam bementem a juronicsbe és megnéztem hogy milyen táblák is vannak. De már úgy mentem be hogy kipróbálom a kütyüimet hogy kezeli-e őket. Elővettek egy dps dream 7 vasat és láss csodát! minden ment ami nekem kell. Kártyaolvasó sőt még a ZTE 3g-s stickem is hozzányúlás nélkül felment a hálózatra és működni is kezdett.
A gépről pár szó.
- Ugye DPS Dream 7 tábla
- 4.1.1 roboty van rajta
- vmi alapsáv verzsön: v.0.3_20121
- kernel verzsön: 3.0.8 2012 nov 3-i fejezet.
- vmi build szám 86v2-h1-h1-h01............Ez a tökéletes gép számomra ami kell az megy is vele pöc röff.
Ui.: Ja és ez nembontja a wi-fi jelet ha kikapcsolom a képernyőt. Ill ez is leveszi le az áramot az usb eszközökről amit ráaggatok a gépre.
------------------
PENNYS-re visszatérve. Sajnálom bizonyos szempontból mert a kijelzője bődület jóvolt, csak nelett volna ez a háklija neki
. Gariba visszavittem mondtam nemkezel semmi usb eszközt max pendrive-ot. Nem is kérdeztek amúgy semmit, csak annyit hogy megkérdezték hogy szeretném. Lé vissza vagy másik gép vagy levásárolhatom. Hát a lét kértem és mentem a másik tabért a másik boltba. Tehát maximum respekt ezért a hozzá állásért a boltnak.
-
Mtbsrác
senior tag
Egy pár dolog nálat más mint a felsoroltakban:
Név: T-Mobile WnW --- van
APN: wnw --- van
MMC: 216 --- nincs
MNC: 30 --- van
Hitelesítés típusa: PAP
Hozzáférési pont típusa: internet --- nincsNekem a listában a fent leírt létező és nemlétező menüpontok. Lehet máshogy van írva.
Ill ha rányomok hogy mentés, nem csinál semmit. Nincs ott a profil!
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
laszlohu #29464 üzenetére
Nem!
Mivel már a 3. pont sem teljesül, így nem. Csak a gép látja és ennyi.
3, A főmenüben az állapotsoron egy idő múlva meg kell jelenni a mobilszolgáltatónk nevének, a térerő ikonnak és magának a térerő jelzésnek. <<<-- rárakom a sticket jön egy fél kattanós hang hogy vmit "észrevett" és ennyi, ugyanaz mint a kártyaolvasónál. Azt se kezeli. De kössz a linket!Így már "ha végre működni fog" tudom mit kell beállítani.
-
Mtbsrác
senior tag
Na elkészült a mű
Csináltam videót a pennys gépről.
A hanggal nefoglalkozzatok a videovágó szoft kicsit bekavart.
Meg összevágtam kicsit normál esetben csak a szerencsétlenkedés látszana inkább.TESSÉK katt majd hd-re.
Tartalma:
- Temetőőr kérésére sötétben körbeforgatós vidi, hogy vhol áttűnik-e a házán a fény az összeillesztéseknél.
Tünet: nekem nem. A bevillanás amit látni rajta az más fényforrás tükröződése a házon.- Egy pendrive test (8gb-os Kingstone). Tünet: azzal megy faszán a dolog.
- 3G stick (Zte MF637), Tünet: látja ugyan de nem kezeli
- Kártyaolvasó (Vmi noname kütyü), Tünet: ezt is látja de nemkezeli.Valszeg OTG kábel gebaszom lesz. Holnap megyek boltokba próbára a kábel miatt. Kérek ott egyet hadd próbáljam ki. Ez a hiba miatt nemakarnám visszavinni cserére mert tetszik a tab.
-
Mtbsrác
senior tag
Temetőőr: hát azt se tudtuk hogy van-e benne garipapír addig amíg ki nem bontottuk. Volt benne vmi külhoni nyelvü garilap. Azt lepecsételték aláírták blokkot mellétették. Ha bajvan vele vigyen vissza. Amúgy nemvettem észre sesol semmi bevilágítést. Nekem jól össze van rakva.
gabe_ : köszöntem. Vki próbálta másik stickel és mi a tapasztalata vele?
DPS vagy PENNY-s tabbal amivel ment is.stmiklosi: van hozzá OTG kábel, majd kimérem hogy átvan-e kötve.
Viszont feltettem a ketyerére egy usb host progit ami megmutatja hogy mit tettek rá a gépre. Ott rendesen látja mit is biggyesztettem rá csak épp cseszi kezelni. Mikor rarakom a gépre a csatlakozási hangot csak félig játsza le. Ha pendrive-ot teszek rá lejátsza az egész hangot és kezeli is. Mind a kártyaolvasó terén mind a 3g stick terén. Majd csinálok róla videót is miután feltöltött az akksija a fk gépnek.laszlohu: ZTE WCDMA Technologies MSM MF110/MF627/MF636 van nekem tehát nem az U-s verzsön.
Ebbe van kártyaolvasó is. (1/) megcsináltuk a dps gépen be is jelzett hogy hálózatot talált de utána csak hibát írt ki a-a oda nemmészfel(2/) Csak azzal tudtuk ráaggatni máshogy nem is lehetett volna.
-
Mtbsrác
senior tag
Akinek van DPS 7"-os táblagépe az legyenszives nézze meg, hogy melyik 3g-s modemeket támogatja és írja be legyenolykedves. Amúgy megvettem a PENNY-s tabot. A bajom vele annyi hogy nemkezeli a zte mf637-es stickem, ill egy sima szimpla kártyaolvasót se hajt meg. Nembaj mert max visszaviszem van még rá 3 napom. Nekem tetszik amúgy wifi gondom nincs olyan mint a telómon a jelerőssége, gyors bár nincs viszonyítási alapom semmivel. Ami még nemtetszett hogyha a kijelzőt kikapcsolom bontja a wifi jelet! Másnál is csinálta? Kijelzője tetszik, sony agybadugó fülessel no1 a hang, hangszóróján szólva elmegy kategória bár én úgyse használnám. Akksiról már vagy 3-4órája megy úgy hogy 70%-on volt mikor megvettem a kütyüt.Temetőőr nekem is fordítva van a hangszin szabályzó de számomra lényegtelen hogy hogy is működik. Leginkább a memkari olvasó és a 3g stick nemkezelése fáj nekem.
-
Mtbsrác
senior tag
puby69: ha ez nekemszólt akkor nemolvastad el rendesen ami írtam. Én még csak megveszem majd.
laszlohu: hát ez nem prestigio
vagy nemtom milyen gyártmány. Elvileg a dps is támogatja de mégse megy vele.
-
Mtbsrác
senior tag
VKI VÁLASZOLJON RÁ légyszi
Holnap veszem meg a penny-s táblagépet, amire kell nekem bőven jólesz.
Viszont van egy ZTE HSUPA USB MODEM MF637-es 3g stickem, ez van ráírva és az Ubuntu linux terminál így írja a tipust:
ZTE WCDMA Technologies MSM MF110/MF627/MF636! Ezzel működésre tudom-e bírni a mobilnetem.
ebben a tipusban van sd kártyolvasó is.Ma voltam havernál akinek van egy dps 7"-os gépe (Andro 4.0.3-as van rajta) amit a juronicsbe lehet kapni, és azzal nemtudtam használni a stickem. Táblagép meg vmi számokat meg betüket írt ki rá tipusként. Sim kártyán nincs pinkód rajta.
-
Mtbsrác
senior tag
EEE pc laptopra felbobtam egy android-x86-4.0-RC2-eeepc verzsönt (mostmég live-ba) és az érdekelne hogy hogyan lehet beindítani rajta a 3g modemet. Egy ZTE WCDMA Technologies MSM MF110/MF627/MF636 tipusu 3G mobile sticket, ill egy sima all in one kártyaolvasót hogy érek el. Persze hakezeli. Eddig nemsikerült működésre bírni a modemet.
Ill hogy tudom kikapcsolni a gépet
Azért kérdem mert egy hasonló droiddal ellátott táblagépet kapok ha minden igaz és ott ez a két eszköz használata lenne a fontos.
-
Mtbsrác
senior tag
mit szóltok. Egy ilyet ajánlottak cserére, és kiváncsi volnák hogy kezeli-e a zte 3g usb stickem, és egy külső memóriakártya olvasót. Ill ha van vkinek természetesen tapasztalatok is érdekelnek vele kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest