- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy a legmegfelelőbb topicban vagyok-e, ha nem küldjetek el.
A problémám a következő: Van a családban 2 db lenovo tab4 7, 1/8-as verzió. A baj az, hogy elég hamar használhatatlanná válik, gondolom az 1 gb ram miatt. Gyakorlatilag a menü is alig működik, reakcióidő is borzasztó.
Az lenne a kérdésem, hogy van rá megoldás, hogy másik oprendszert vagy inkább másik android verziót tegyek rá (a play miatt az kell)? Kizárólag a gyerekek használják, természetesen játékra, de semmi komoly erőt igénylő game nincs. Bár még nem csináltam ilyet, de minden megoldás érdekel, gari már nincs rájuk, szóval lehet rajta próbálkozni.Köszönöm a segítséget!
-
Flowtation
őstag
(#75924) pjen
(#75925) cidalain
(#75929) jFox
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Közben olvastam én is erről a kártya formázása belső tárhelynek dologról, utánanézek és ha lehet megoldom így.Tudom jobb lett volna a nagyobb tárhelyes, de Tnél ez volt és meglévő előfizu mellé 8k-ért gyereknek játékra nekem bőven megteszi.
További szép napot!
-
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Jobb topicot nem találtam, ha nem illik ide a kérdésem, elnézést. Vettünk a gyerekeknek egy Lenovo tab 7 essential készüléket. Nem nagy szám, de nekik megteszi. Előre vettem hozzá egy kingston 16 gb os microsd-t, hogy legyen hely.
Ment is szépen, de mára azt írja a készülék, hogy teljesen tele a belső tárhely, annak ellenére, hogy amiket letöltöttem, az sd kártyán vannak. Az alap rendszer 4 Gb, már átnéztem a tárhelyet, cache törölve, képek, zenék nincsenek, csak játékok, de azok az sd-n.Azt szeretném kérdezni, hogy
1. ha gyári visszaállítást csinálok az segít-e illetve megmarad az sd tartalom?
2. Azt nem lehet megoldani, hogy az sd kártya is belső tárhely legyen? Direkt ehhez vettük, szal nem akarom én pcben, másban használni.
3. Alap programokból mi törölhető? Rendszerprogikból esetleg?
Egyéb más mi jöhet még szóba?Köszönöm a segítséget!
-
Flowtation
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, maradok akkor a telekomos tabletnél!
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Tabletet keresnék kizárólag gyerekeknek, kevés játékhoz. Átnéztem az összefoglalót, az abban javasolt concorde prime már sajnos sehol nem kapható. Esetleg van valami alternatíva max 20 eFt-ig? Tényleg csak játékhoz kell, de azok sem a legújabbak. Ilyen talking tom, meg hasonló marhaságok.
Ha szolgáltatósat nézek, akkor azt csak valamilyen havidíjas csomaggal vehetem? Mert van egy tabletünk a telekomtól, hűségidő hosszabításkor vettük részletre, ott nem volt ilyen, csak a készülék. Ha ez megoldható, így is jó lenne.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest