-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
-
-
Tökéletes vétel nincs a piacon
. A szoftver még a bajom a kínai tabletekkel, itt nem teheted meg, hogy "felhúzol rá egy tiszta windózt", mint pc-n -> én leginkább emiatt kerültem ki ezt a triót (ok, a xiaomi már civilizáltabb, viszont nekem lte kell és abban csak herélt lte van, ráadásul 8"-os, amikor 10est kerestem).
Ha nem sürgős, akkor megvárhatod a samu őszi tabletjeit, én inkább vennék alsókategóriás samut rendes supporttal+később közösségi ROM-okkal, mint akármilyen kínait.
-
A Chuwi Hi9 Air-ről már írtam - két baja van: gyenge az LTE jel és sötét (200nit) a kijelző. A Teclast T10 ugyebár nem tud LTE-t+az itt nyilatkozó kollégák szerint nagyon béna a szoftvertámogatás, a Mi Pad 4 LTE verziója pedig nem tudja a legfontosabb B20 csatornát (és egyébként nemigen vannak még róla tesztek).
Ja +tisztázni kellene, hogy milyen méretet szeretnél? (mi pad: 8", T10: 10")
Én múlthétig rágódtam, végül vettem egy akciós samu Tab A 10.1-et. Igaz, hogy csak 2GB RAM, öregedő SoC - de a gyakorlati dolgok terén (fényerő, akksiidő, wifi/LTE minőség, szoftver) ott van a szeren.
-
tjb007
nagyúr
Ha nincs semmiféle "speciális igényed", akkor én is csak annyit tudok mondani, hogy mindegy melyiket választod. Annyit tudsz még tenni a választás megkönnyítésének érdekében, hogy összeszeded azokat a jelenleg is használt alkalmazásokat, amiket a tableten is használni szeretnél és megnézed, hogy ezek elérhetőek-e az iOS-en is.
(#58415) no more
ConCorde tab RAY
(#58416) komyka
A kijelzőátló mindegy ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest