- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
-
weinmaker
őstag
válasz
z0d1AK #11265 üzenetére
Köszi. Hasznos volt, bár néha igencsak olvashatatlanok voltak amit mutattál. Az elég fura, hogy wéjtek csak 2 ujjas multit tud. Az Ipad-en nem tudtad megoldani a flash-t? Ahogy a híreket olvasom érdemes várni egy picit, mer az év második felében bedurvul a tablet piac, és sokkal olcsóbban jobb gépeket lehet majd venni (tudom, hogy ez igaz minden számtech cuccra is, de talán itt fokozottabban).
-
Sanzaa
senior tag
válasz
z0d1AK #11012 üzenetére
+ 20ezerért tényleg jobb választásnak tűnik egy használt Galaxy Tab 10.1. De ne felejtsük el, hogy a ConCorde Tab 10.1 hivatalosan MA került forgalomba. A kezdőár legtöbbször magasabb, mint a termék valódi értéke. Ennek ellenére nekem bejövős a cucc, főleg a beépített 3G modem miatt. Meg azért nem egy csúnya darab
-
Sanzaa
senior tag
válasz
z0d1AK #11006 üzenetére
Nekem fontos a garancia és a funkcionalitás. Sosem gondolkoztam az Apple és a Samsung gépeiben a túlárazottság és az egyedi csatlakozók miatt. A gari biztonságérzetet ad, az meg, hogy rádughatok mindenféle e-Penist, örömet okoz
Ezt egy használt iPadnél biztos nem kapom meg... -
Szabónagymer
aktív tag
válasz
z0d1AK #10956 üzenetére
Mennyiért kaphatok akkor ilyen gépet?
Nem kell erős hardwer, a telefon fukció miatt kell a 2.3, de a 2.2 sem kizáró voltaképpen. Voltaképpen egy a Galaxy-tól is nagyobb "telefon" szerepét töltené be. Szinte minden olyan különös extra, mint hdmi, hd, gps... stb, nem szüksges.
Van egy 10"-os voda tabom, az tudja amit kell egy tabnak. -
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #10775 üzenetére
Sylverlightra, de foleg az rtl mostra semmi sem jo. Nekem i7 procis a notim, megsem megy, foleg estenkent.
Ellenben azt mondjak, linux ala van valami progi, amivel ezek az anyagok letolthetoek, s utana meg lehet nezni. Az esetleg tableten is mukodhetne...
Az akkus tema:
Jobbara ugy latom, mindegy a kinaiaknal, mit irnak az aksira. Nekem adtak az Atrixhoz olyan 3500mAh aksit, amivel kevesebbet bir, mint a gyari 1900-assal! -
focista70
csendes tag
válasz
z0d1AK #10764 üzenetére
Sajnos ennyinél többet nem nagyon akartunk kiadni ismeretlenül valamire. A te galaxydon pl. silverlightos tartalmat szintén nem tudsz megnézni. ez az android miatt van, nem a készülék hibája (ezt tudtam leszűrni 3 hónap kutakodás után), szóval ha a tiedet vettem volna meg azzal sem lennék előrébb, max az online játék menne, mert talán a frisebb flash meg a java működne, viszont 4x annyi pénzem bánta volna. Akkor meg a mostani eszemel egy ajánlott alap laptopot, esetleg netbookot vennék, esetleg használtat is. Lehet megfogadom Sazaa ötletét és eladom, és lesz helyette használt lapos. Köszi mindenkinek. Szép napot
-
dave182
senior tag
-
canniball
nagyúr
válasz
z0d1AK #10249 üzenetére
"...sok az új funkció rajta..."
Próbáltam itt keresni de ez volt a legbővebb amit találtam, gondolom ennél azért több van - van valahol esetleg erről egy lista/felsorolás?"A hardveres gomb támogatásának hiányával kapcsolatban hülyeséget irt a cikk szerzője."
Pedig valamiért bennem is ez maradt meg korábbról.(#10250) Drizzt!
Erről az egykori SE D750-m jut eszembe: amikor jött új fw az javította a korábbi hibáit, de mindig hozott helyette másikat. Persze remélem itt nem erről lesz szó. -
válasz
z0d1AK #10307 üzenetére
Ez elvileg tegnapi hír, de a FW még nem található:
Yesterday tomx2h recieved the latest v0.9 4.0.3 beta firmware dated (25th Feb) from Ainol.
Here's a translation of his comments:
1. Mali400 driver has been upgraded and UI now operates smoothly which ables smooth experience.
2. Statusbar can now autohide within a few secs.
3. Flash support has improved, which enables better browsing experience. It is said it's quite similar to that of 2.3.4 firmware.
4. Html5 has been further optimized. -
tjb007
nagyúr
válasz
z0d1AK #10108 üzenetére
"Tavaly a Telechip volt a legolcsóbb, akkor az volt mindenben, mint a WayteQ xTAB-100-ban is"
Nem az volt a legolcsóbb és nem Telechips hanem Amlogic.
Az meg, hogy mindenben az volt egy kicsit túlzás, inkább mondjuk úgy "sokan" kipróbálták de legtöbben maradtak a jól bevált Rockchipnél még ha drágább is volt. Mostanában egyre kevesebb tabletbe kerül Amlogic SoC, inkább az Androidos smart boxokban használják a tabletekbe meg inkább Allwinner SoC kerül. -
canniball
nagyúr
-
gjoe
addikt
A youtube videók lejátszását nézd már meg légyszi, mert az enyémen nagyon akadozik, állandóan pufferel, csak fekvő módban full képernyőn játszaná le a saját videólejátszón, de így igazából nem tudja.
Vagy lehet hogy csak valamit be kellene állítanom, netán más lejátszó alkalmazást telepíteni?
Üdv
-
-
alba-regia
aktív tag
-
kezdő
senior tag
Szerintem nem a webOS minősége felelős a haláláért (igaz sose volt a kezemben).
Amúgy ICS-től én sokat várok és kezd is beigazolódni. Naponta jelenik meg új kínai csoda ICS-el.
Még a legális forgalmazásukon is elgondolkodtam, de egyelőre halott ügynek néz ki.
(CE tanúsítványt hírből se ismerik, vagy rutinból nyomják rá mindenféle engedély nélkül, stb.)Amúgy kicsit túrtam az Onda honlapját és kb. leesett az állam.
Azt hittem noname kínai, aztán ebből csak a kínai az igaz.
Gyártanak Nvidia és AMD grafikus kártyákat, alaplapokat, az Intellel is partnerek, stb. -
domerator
veterán
Bő egy éve???
Tavaly nyáriak a tesztek... szerintem valamit benéztél...
Mindegy... egyelőre nagyon elégedettek vagyunk vele, annak ellenére, hogy az erős hardver ellenére nem a leggyorsabb... ezt (amíg meg nem cáfol valaki) a Honeycomb számlájára írom, már csak azért is, mert ugyan vannak rajta bloat szoftverek, de voda brandelt cucc egyáltalán nincs rajta. Kíváncsi leszek az ICS-re, remélhetőleg azt már jobban optimalizálták.
Fagyás, reboot még nem fordult elő. -
kezdő
senior tag
Ez így igaz, egy pillanatig sem tagadom!
Szerk: Az én egyéni véleményem az, hogy 25-30e Ft különbség már az az összeg amiért bekockáztatok. A WayteQ is kínai, talán nincs akkora különbség.
Márkás és jelentősen értékes dolgot természetesen én is csak itthonit vennék.Előző hozzászólásomban a WayteQhez azt írtam van benne GPS. Most nézem a hivatalos lapot és már nem találom, ezekszerint összekevertem valami mással.
-
Szabónagymer
aktív tag
Ez haláli! Na most vagy kurva jó "statisztákkal, vagy színészekkel van játszva, vagy illuzionista a csávó, de baromira tetszik ez a videó nekem is!
petipetya: Én már csak a poén kedvéért is megosztanám, bár nem vagyon nagy fácsés...
Ha megjön a voda tabom, ez lesz az első amit ráteszek.
-
AXisBOLD
addikt
pedig nagyon kellene...most még nem is venném igazi hasznát, csak kell és kész
.
azt már eldöntöttem, hogy nem notebook, netbook, ultrabook lesz, hanem fizikai billentyűzetes tablet.
csak még akkora a hájpja ezeknek, hogy az áruk irreálisan magas.
ettől függetlenül én azt mondom, hogy abszolút jól használható és teljes értékű készülékek(billentyűzet+touchpad-al!).
aki meg az optikai meghajtót hiányolja 2012-ben úgy kell neki
.
-
Szabónagymer
aktív tag
Bízok a szakvéleményedben, több gépet láttál, próbáltál már mint én, főleg hogy én még egyet sem, de egy átlag felhasználásra csak nem lehet rossz. Persze nem érhet fel egy PC-vel, miben több GHz-es proci ketyeg, és több GB memória van. De valószínű nem is fím konvertálásra használnám, és nem gémer gépnek. Egy kis office munkához, egy kis netezéshez, egy kis apró képszerkesztéshez szerintem kicsit kényelmesebb mint egy laptop, és energia igényben is alatta marad a PC-nek.
Persze ez egy saját vélemény, mit lehet cáfolni, vagy támogatni.
Az az igazság, hogy elég sok szempontból lehet mércézni ezeket a tabeteket, tábla gépeket (ha jól tudom nem egy a kettő), és ah a technikai rész a fő szempont, akár ki is jelenthetjük, hogy a fellelhető gépek 95%-a elvérzett... Nagy hányada ennek a kínai olcóságok... (nem elírás)
De tény az is, mi állhat a Te véleményed alapjául is, hogy a Win-ek PC-kre lettek főként specifikálva..."még jóval olcsóbb is volt ez tavaly"
Ha egy gépnek leesik az ára akár több 10 ezer Ft-tal, mi veri fel újra? -
bpmcwap
senior tag
már nem emlékszem mert két hónapja rendeltem és most jött meg....
de megnézem
megnéztem, tulkép semmit...
Multi-language English, French, Italian, German, Portuguese, Spanish, Turkish, Japanese, Simplified/Traditional Chinese, etc.....azért gondolom szimpla nyelvi fájlt csak le lehet rá töltewni valahonnan, pláne hogy hivatalosan is van magyar a 2.3hoz és ráadásul már nem is a gyártók hanem a a google adja..... vagy mi...
-
alba-regia
aktív tag
A Tegra 3-as gépeknek szerintem kell még 2-3 hónap, mire elkezdenek megjelenni. A Primenak meg ráadásul a dokkoló a nagy előnye a leendő versenytársakhoz képest.
A kérdésem: a full HD-n a honlapok, egyéb tartalmak szűk sávban jelennek meg, vagy a képernyőre optimalizálva?
-
AXisBOLD
addikt
nekem pont a dokkoló lenne a lényeg, asztalim van meg Nesus s-em és ezzel a kettővel tökéletesen elvagyok, de mobilizálni akarom magam. Notebook/Netbook helyett akarnék egy dokkolós tabletet. A 11" pont megfelelő lenne.
Akkor szerinted várak még vele? Közben keresgéltem és elég húzós az ár, 180-190k :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest