- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
daniel2121 #47300 üzenetére
Azokat ebben az esetben neked kellene meghatároznod... más szóval az igényeidet, elvárásaidat.
-
domerator
veterán
válasz
Adamis #19486 üzenetére
OFF:
Nem romlik az az alma... sőt, most, hogy a M$ mindent kezd
Metrósítanipéldául a skydrive felületet is (és mi minden jön még) ... már olvasni olyan postokat, hogy ennyi volt a windows xy számára.Nálam is el fogja rúgni a labdát, ha minden
Metróslesz, mert így, hogy a start menü csempés, azt még szeretem is, de ne tovább.Ha az iOS sokak szerint hellokittys akkor a wp7-wp8-Metro pedig fakockás... az meg leginkább a csecsemőkorra jellemző.
A droiddal való összevetést pedig sok helyen sokféleképpen lehet olvasni.
Peace
/ OFF
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz
Armagedown #10061 üzenetére
deeee... hogyne lenne kemény fejlesztés... most már a feketén kívül alig van más szín az ics-ben a mi brillantinos sokmilliószínes superduperamoledips kijelzőink számára... behányok...
Bocs az offért.
-
domerator
veterán
Olyan másfél hete talán... párom vette, 29 kezdővel, 2GB netcsomag 2 év rabsággal (tudjuk, hogy a vége nem kevés, de mi NEM számoljuk bele a telefon árába a hozzá vett szolgáltatást)... szóval így apránként nem fáj annyira, azon kívül mindig van rajta net (nem is lett volna másik kártya bele).
Egyelőre azt mondom megérte... az alu body és a kijelző tiszta hightech.
-
domerator
veterán
Lehet, hogy fázol a huaweitől... én is fáztam tőle, amíg kézbe nem vettem... full unibody alu ház, minden benne (3G is), már 2 gyári frissítés is kijött hozzá amióta megjelent (legutóbbi jan 21.) és várható az ICS rá... de te tudod... igaz, "csak" 8GB-os, de sd-vel bővíthető.
A voda Smart tab spec csatlakozós, úgyhogy az USB Hostot egyelőre el lehet nála felejteni. Azon kívül teli van baxva vodás sallanggal az egész szoftvere. Elhoztunk egyet és szétfagyta magát aznap este... mediapadot nem tudtam eddig megfektetni.
(csak info) -
domerator
veterán
Bő egy éve???
Tavaly nyáriak a tesztek... szerintem valamit benéztél...
Mindegy... egyelőre nagyon elégedettek vagyunk vele, annak ellenére, hogy az erős hardver ellenére nem a leggyorsabb... ezt (amíg meg nem cáfol valaki) a Honeycomb számlájára írom, már csak azért is, mert ugyan vannak rajta bloat szoftverek, de voda brandelt cucc egyáltalán nincs rajta. Kíváncsi leszek az ICS-re, remélhetőleg azt már jobban optimalizálták.
Fagyás, reboot még nem fordult elő. -
domerator
veterán
Tudom, hogy az anyagiak sokat számítanak, de ha ennyire biztosra akarsz menni, akkor lehet, hogy egy samsung jobb választás, mint bármely waytek, vagy más eredeti kínai cucc.
Picit ide kapcsolódik, hogy talán csak nekem újdonság, de a Voda Smartstore-ban kapható Huawei Mediapad kártyafüggetlen.
(és talán ezt is merném ajánlani... meg fogja állítólag kapni az Ice Cream sandwich frissítést)
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
Van egy Huawei Mediapad 3.2 gyári Honeycomb van rajta. Elméletileg tudja az USB Host-ot.
Kábel még nincs hozzá. Néztem pár videót, ahol USB Host kábellel simán felismeri a rádugott pendrive-ot.
Na most kártyaolvasóval is működnie kellene? MicroSD-t kellene olvasnia.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest