- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
Bízok a szakvéleményedben, több gépet láttál, próbáltál már mint én, főleg hogy én még egyet sem, de egy átlag felhasználásra csak nem lehet rossz. Persze nem érhet fel egy PC-vel, miben több GHz-es proci ketyeg, és több GB memória van. De valószínű nem is fím konvertálásra használnám, és nem gémer gépnek. Egy kis office munkához, egy kis netezéshez, egy kis apró képszerkesztéshez szerintem kicsit kényelmesebb mint egy laptop, és energia igényben is alatta marad a PC-nek.
Persze ez egy saját vélemény, mit lehet cáfolni, vagy támogatni.
Az az igazság, hogy elég sok szempontból lehet mércézni ezeket a tabeteket, tábla gépeket (ha jól tudom nem egy a kettő), és ah a technikai rész a fő szempont, akár ki is jelenthetjük, hogy a fellelhető gépek 95%-a elvérzett... Nagy hányada ennek a kínai olcóságok... (nem elírás)
De tény az is, mi állhat a Te véleményed alapjául is, hogy a Win-ek PC-kre lettek főként specifikálva..."még jóval olcsóbb is volt ez tavaly"
Ha egy gépnek leesik az ára akár több 10 ezer Ft-tal, mi veri fel újra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Renault, Dacia topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest