Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
Valami készülődik az Acer Iconia A500, A501 tableteknél, mert a Google Play-en megjelent egy ICONIA TAB Update Enhancement frissítés.
Felraktam, de nem történt semmi.
A hivatalos Acer Tab fórumon már azt találgatják, hogy lehetséges, hogy ez az ICS előkészítése.
Remélem igaz lesz a találgatás. -
banhammer
veterán
Ha kicsit jobban körbenézel akkor alternatív szolgáltatóknál akkor ott 1 év határozott idejű szerződésnyilatkozattal kapsz mobilinternetet.
Ha érdekel a dolog dobj egy privátot.
Nem reklám, csak nézem az alternatív lehetőségeket, mert a mobil szolgáltatóknál szánalmasak az árak és pár feltétel nálam nem tud megvalósulni (pl.: közüzemi számla).
-
banhammer
veterán
A tablet használattal kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Másnak is lassan indul el a gép a tablet (Tegra 2) ha teljesen ki van kapcsolva?
Nekem kb. 1 perc alatt áll fel a rendszer.Teljesen kikapcsoljam a gépet vagy elég ha csak pár pillanatra megnyomom a kikapcsoló gombot és alvó(?) állapotba kerül a gép?
-
banhammer
veterán
Adott egy Acer Iconia A501 és az a problémám, hogy nem tudom átállítani magyar nyelvre a rendszert.
A gépet az IPON-ban vettem, szóval szerintem nem lehet szürkeimport.A magyarítással kapcsolatban két lehetőség van:
1.: vak vagyok és nem találom azt a menüpontot a beállításokban ahol ezt meg lehet csinálni.
2.: nincs is lokalizáció hozzá. -
banhammer
veterán
Az Acer Iconia A501-el szepen mukodik a Logitech MK 250-es vezetekmentes billentyuzet, eger kombo.
Kicsit megfontoltan (lassan megy a betuk megjelenitese(, de nem rossz.Sajnos magyar ekezet tovabbra sincs.
-
banhammer
veterán
Hogy tudnam ravenni az Index-et, hogy nem a mobil verziot mutassa nekem?
Most a DolphinHD-t probalgatom, eddig nekem ez all a kezemre a legjobban.Mit ajanlotok, hogy ilyen hegyes targgyal bokdossem a kijelzot az ujjam helyett?
A stylusnak nevezett bokdosoke draga... -
banhammer
veterán
Hol tudok venni Acer Iconia A500-ashoz tokot?
Néztem az Acer boltban, de ott kicsit barátságtalan az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Dr.NX