- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
domerator #10136 üzenetére
Ez nem tűnik rossznak, bár akkor már inkább veszek ugyanennyiért egy 64gigás iPad-et...
Bár nézelődtem az utóbbi időben és sajna a tabletpiacon a gyártók még mindig nem eszméltek rá, hogy jelentősen alacsonyabb ár nélkül nem lehet az iPad-el versenyezni és bár kihoznak pár tényleg olcsó készüléket,de azok meg használhatatlanok kb... -
sittes79
addikt
válasz
domerator #9864 üzenetére
Jól beszél a kolléga, sajnos a vodafone-nak vannak még gondjai, reméljük idővel kinövi(ICS,CROM) és jönnek hozzá a kábelek is jó pénzért
Én egyébként meg vagyok elégedve vele, 10"-os vodám van, akksi kiváló üzemidőt biztosít,
film, net, játék hasít minden.
Nagy néha tényleg beáll a cucc, de engem annyira nem bosszant. Most feltúrbózom egy BT-és billentyűzettel és egérrel és kész a sub-tablet-note-book -
z0d1AK
nagyúr
válasz
domerator #9719 üzenetére
Nagyon nem újdonság, asszem már "régebb" óta van, a Telenor is bő egy éve vette fel a kínálatában.
Egyébként valóban bejelentette a Huawei, hogy érkezik az iCS frissítés rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest