- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alfa80X
csendes tag
Sziasztok!
A tesómmal a Szüleinknek gondolkodunk egy tablet vásárlásán. Én még úgy-ahogy követem a márkákat, típusokat, volt egy ipad is nálam fél évig. A fő felhasználási terület a baráti körben történő képnézegetés, és netezés, esetleg e-mail olvasásban kb. nagyjából ki is merül.
Kb. 80-90e Ft-ig gondolkozunk, viszont
1. nem akarunk sem túl gagyit
2. a képnézegetés miatt jobb lenne a minél nagyobb kijelző
3. ne lehessen elrontani
4. wifi bőven elég
5. relatíve nagy (min. 16gb), vagy bővíthető tárhely - a képek miattEddig a Wayteq xTab-100S-t nézegettem, de a topicjában nem túlzottan voltak oda érte (link, állítólag az appok optimalizáltsága nem túl rózsás és sokan drágánal is találják (~70 újonnan)). A 2, 3 és 5-ös pont pedig felveti egy esetleges használt ipad1 lehetőségét.
Még, ahogy a körképet igyekeztem felvázolni, az xtab-70 és az ideos s7 slim, vagy egy használt 7" galaxy tab (ebből is több típus van (P1000/P1010, stb.), de nem nagyon tudom mi a különbség...)Eddig ennyire jutottam. Esetleg valaki hozzáértő ki tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest