- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
Tudtok egy olcsó 7"-es ips kijelzős táblát, amin az Eternity Warriors 3 is tökéletesen fut?
-
janos1988
addikt
A Wayteq xtab-s7 tábla hogy bírja a következő játékokat?
Eternety Warriors 3, Tower Defense, Angry Gran Run, Temple Run 2, Earn to die.
-
janos1988
addikt
Valakinek van tapasztalata erről a tábláról?
meroly: Ez eléggé all in one, de tényleg minden van benne, csak hát az ára mást is enged sejtetni...
-
janos1988
addikt
Valakinek van tapasztalata az Overmax OV-SteelCore7 II-ról? Jó 10 000 Ft-tal olcsóbb a Wayteq 79qci-nél.
-
janos1988
addikt
A lényeg a wifi. Amire kell YT (hd minőségben), google rss, e-book (Elfordítva milyen képet ad? Előjön a tft hibája?), divx/xvid filmek, zene, online rádió és internetezés/gmail.
-
janos1988
addikt
Archos 101 táblára lehet vmi más - és jobb - firmwaret tenni?
-
janos1988
addikt
Archos 101 tablet-et mennyiért lehetne eladni? Egy kis baja van, az is a Youtube-nak, hogy valahogy felcserélődött a kép és ha 180 fokba elfordítom, akkor mutatja tökéletesen passzolva a szélekhez a videót, eredeti állásban pont annyival van odébb, mint a jobb oldali gombos menü. Hiába jött ki rá új android verzió és YT program, továbbra is "ilyen" a YT.
-
janos1988
addikt
Milyen tabletet ajánlanátok 7"-es méretben? Flash menjen, viszonylag erős proci (1Ghz), gond nélkül játssza le az ismertebb videó-formátumokat, GPS, Bluetooth. 35-50e Ft-os sávban létezik ilyen?
-
janos1988
addikt
Hogy tudom teljesen fullra leformazni az Archos 101-et? Es, hogy tudom felrakni ujra a legutobbi firmwaret?
-
janos1988
addikt
Nem tudjatok veletlenul, hogy miert mozdult el a youtube videok kepe? Roviden annyi, hogy neztem egy videot, minden okes volt, aztan a hatterben szinkronizalt a greader es lejott a fenti menu es jelezte, hogy vannak uj hirek es veletlenul raboktem, aztan amikor visszatertem a youtube-ra mar a kep eltolodott es a videot is hiabasan jatszotta le. Lelottem az appot ujrainditotam a gepet es bar gond nelkul jatsza le a videokat de a kep ugyan ugy el van tolodva. Csak akkor passzol ha elforgatom 180 fokba, de akkor viszont hala a tn panelnek csak egy kenyelmetlen szogbol nezheto a video. Probaltam ugy is helyrehozni, hogy letoroltem az appot aztan ujra fel, de semmi. Hard reset utan is kaki. Ez mitol lehet? Rendszer fajlaiban hogy lehet kutakodni, esetleg onnan kitorolni a youtube apphoz tartozo fajlokat, hatha vmi a konfig fajban allitodott el.
-
janos1988
addikt
Na en ezzel az Archos 101-el baszottul nem vagyok megelegedve. Nem eleg, hogy a flash videokat akadozassal jatsza le (kiveve YouTube), de ha rossz helyen fogom meg kikapcsol (mintha az akksi osszekottetese megszakadna). Iszonyat melegszik es eleg gyakran nem ter vissza magatol, resetelni kell. Ha csatlakoztatok valamit az usb-re - ilyen penzfeldobas alapon - hol kikapcsol, hol nem. Vajon ki tudom csereltetni masik modellre, vagy egy ujra? Bar ketlem hogy a masik nem produkalna ezeket a hiabakat. Nincsen rootolva es egyeb hackek sincsenek rajta. Szoval hatalmas csalodas.
-
janos1988
addikt
Akinek Archos 101 van: Nektek is akadozva jatsza le a flash videokat? (pl a szon.hu oldalon levoket, vagy az index.hu stb...) YouTube viszont jol megy, 0 akadozas. Erdekes
Illetve akinek megvan meg az eredeti asszem "third party apps" csomag (?), az feltolthetne nekem valahova, mert a reset legyalulta azt is. (lementeni persze nem volt eszem elso hasznalatkor az sd tartalmat...) Koszi elore is.
-
janos1988
addikt
Hivatalos Google Market van rajta? Flasht lejatsza? (YouTube, beepitett videok stb.) Esetleg velemeny/tapasztalat rola, hogy megeri-e?
-
janos1988
addikt
En FlyTouch 3-mat rendelnek tole. Rendelunk? Elegge megbizhatonak tunik az elado.
-
janos1988
addikt
Latom te elegge otthonosan mozgol a temaban. Nem tudod az uj Galaxy Tab (a 10.1-es) az 1-1be olyan lesz mint a kisteso, vagy lesz vmi ujitas hardver teruleten. Fm radio lesz benne? Kb. mennyiert fogjak arulni?
Esetleg tudsz olyan olcsobb tabletet 8"-10"-es meretben, amiben elfogadhato hardver van es gps-t is tartalmaz?
-
janos1988
addikt
Wow. koszi a linket
Megbizhato ez a ceg? Mert ez jonak tunik.
-
janos1988
addikt
Szerintetek ha egy ZT-re - pl. amit itt Ph!-n is arulnak - vagy egy ilyenre radugnek egy ilyet akkor mukodne rendesen a hely meghatarozas es a navigacio?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest