- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
pckownz
őstag
válasz
selenge #7272 üzenetére
Ha szerzel egy szivargyújtós adaptert, ami 9V-on 2.5A-t tud leadni, akkor nem látom akadályát
A rom frissítés meg nem nagy kunszt, természetesen.szerk:
Alul-fölül a kijelzőt kicsit meg lehet nyomni, de ha normálisan fogom, akkor nincs vele probléma. Értelem szerűen erre sem kell ráülni, és nem lesz vele baj -
pckownz
őstag
válasz
selenge #7270 üzenetére
Nos. Kijelző szerintem nagyon korrekt, én stylus-szal használom, ilyen szempontból tökéletes. A G szenzor tud kicsit zavaros lenni, ha kézben használom és nem figyelek oda a helyes tartásra. Látószöge alulról és felülről kicsit gyenge, oldalról egész jó. Nálam Angry Bird Rio alatt fagyott 1-2 alkalommal, de nem nevezném rendszeresnek. Wifi kapcsolattal kicsit akad a reklámok miatt, de custom romban van adblock. Gondolkodni leginkább a task killernél szokott, de ott is elenyésző.
GPS gyári rommal be van ragadva valamelyik ázsiai városba, ilyenkor rootolva megtudod pucolni a cache-t, vagy custom rom ezt is orvosolja. Wifi korrekt, mint egy közép kategóriás telefoné. Akksi netezéssel, dolphin hd browserrel és angry birds-özéssel olyan 3 órát bírt, de ha csak jegyzetelni/olvasni használtam akkor 4-5-6 órát is bírt (ugye fényerő függő).
Custom rom javít a hangerőn megint csak.
3G-re ebben a custom romban van pár driver, de leginkább Huawei 1xxx -ekről van visszajelzés, hogy működik. Én ZTE MF100, Qualcomm fogalmam sincs milyen és Huawei 220-szal próbáltam, sajnos egyik sem működött. Bár a napokban jött új rom, a Huawei modemet megpróbálom vele. HQ youtube videókat normálisan viszi, állítólag HDMI outputon még a HD videokat is lejátssza. Flash kicsit szegényes, de mint Te is írtad nem egy felső kategóriás gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest