- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
selenge
tag
válasz
Luissimo #9239 üzenetére
mi van?????? elmehet az artisjus a mindenki tudja hová brodyval együtt... hihetetlen, hogy minden létező bőrt lehúznak az ember f@rkáról... lassan már mindenre jogdíjat kell fizetni, hamarosan már fing@ni sem lehet matrica nélkül! bocsánat de nem először találkozom az artisjus gazságával, kissé kiakadtam, itt ma mindent lehet ha megfelelő körökbe tartozol
-
selenge
tag
ismerősöm wines érintőképernyős netbookot (tkp tabletet) szeretne, merthogy 10,1 a max kijelzőméret, mit tudnátok ajánlani, ami nem többszázezer?
-
selenge
tag
válasz
szaszapi #7294 üzenetére
elég sokról van teszt itt ph-n is illetve más fórumokon.. wayteq, concorde, zenithink, dropad...
nyilván nem ipad, tab szintűek, de az áruk sem ugyanaz.. illetve kollégák előttem írták, hogy sokukat itthon is meg lehet venni, itthoni garival (ez plusz 10-20k-t jelent az ebayes árhoz), illetve ebaynél is olcsóbban lehet pár oldalon rendelni -
selenge
tag
concorde 7020-al van valakinek tapasztalata? ph-n elég jó tesztje volt
-
selenge
tag
nos, ez viszont elég korrektül hangzik, kár hogy csak 7colos [link]
-
selenge
tag
nézd, amire nekem ésa feleségemnek kell arra elég szerintem a rezisztív kijelző is... olvasásra, netezésre, filmnézésre (a gyereknek is kocsiban) egy ilyen szerintem tökéletes.
ez elég korrektül hangzik bgn-es wifi, és 6000es aksi...
-
selenge
tag
válasz
pckownz #7271 üzenetére
ez így nem hangzik rosszul... akkor nagyjából a kínai 30-50k közötti gépek közül az egyik amit érdemes megvenni, legalábbis amiket nézegettem... valszeg kipróbálom (majd romfrissítésben tudsz segíteni, mert androidot csak a feleségem telefonján láttam - galaxy mini, az sem a csúcsa
bár ahogy nézem eléggé hasonlít az ioshez)
aztán úgyis asszonyé lesz a gép meg a gyereknek filmnézésre a kocsiban... tényleg, autós töltőt lehet ezekhez szerezni, meg autós tartót? -
-
selenge
tag
hali!
nem volt még tabletem, ipadre sajnos nem tellik, olvasásra, netezésre, filmnézésre kellene, ezzel szemezgetek [link]
érdemes beleugrani, vagy mit ajánlanátok ebben az árkategóriában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest