-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Most nyúztam egy kicsit, nagyon meglepődtem, milyen jó képe van, persze ekkora kijelzőre ugyanakkora felbontásnál ez várható is, de akkor is nagyon szép, bőrszín pont jó, nincsenek utánhúzások, szépek a színátmenetek, nem lépcsőzetes. HD videókat YouTube-ról szépen adja, Wifije jó, mondjuk a leírás szerint nincs "N", GPS, hát ez is nagyon meglepett, kb 5-10 mp-en belűl talált jelet, szobán belűl. Akkuidőt még tesztelem, most a géphez kapcsolva használtam, amivel együtt töltődik is nem úgy mint a Samsungnál.
Tehát, szerintem, nagyon megéri az árát, akinek nem kell a 10", de kicsi a telefon kijelzője.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged