- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sublett
tag
sziasztok! a téma bevezetőben szereplő közép kategóriás készülékek mellé tudtok még ajánlani néhányat az alábbi paraméterekkel?
40-50 ezer forint,
új készülék,
Magyarországi vásárlás (kizárólag a gari miatt és mert ajándék lesz)
8asnal nagyobb kijelző jó lenne, de gondolom az a teljesítmény rovására megy
használat: netezes kizárólag wifin, max webes játékok (kártya játékok, nem mozgalmas dolgok)amennyiben a bevezetőben benne van minden, úgy mi a márka sorrend? én laptopban az Acert nem szerettem, lenovo laptopokrol sem hallottam jókat.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
sublett
-
sublett
tag
Ismertek olyan appot ami az audio lock screen helyét tudja megvaltoztatni? (nem rootolt készüléken)
-
sublett
tag
Egyelőre jegelem a hálózati problémámat, mivel új laptop érkezett ami mindig futni fog, így vuze remote lesz az átmeneti megoldás.
Viszont abban tudtok segíteni, hogy indamailt hogyan lehet beállítani sim nélküli tableten, itt ugye nincs szolgáltató akinek a pop3, vagy imap címén kersztül szinkronizálni tudnék... előre is köszi!
Sublett -
-
-
sublett
tag
válasz
qqcqqc #47863 üzenetére
Igen ez igaz, de nekem nem NASom van hanem egy wd tv live, aminek nincs torrent kliense amit távolról irányítani tudnék, tehát csak egy hálózati tarhely ami adott és azt kellene elernem. Viszont csak és kizárólag ugyanazon a vezeték nélküli hálózaton használnám, tehát nem munkából, hnem otthon.
-
sublett
tag
válasz
MrCsiT #47855 üzenetére
A hálózaton lévő hddt látja, másolni, lejatszani tud róla, csak (és remélem ez nem warez) torrent klienssel nem tudok egyenesen oda tölteni. Ha lenne olyan kliens ami ezt kezeli akkor meg lenne oldva a dolog, de mivel az összes amivel dolgom volt csak lokalba tud tölteni, ezért arra gondoltam hogy bemountolom a hddt mintha lokális mappa lenne és oda már talán letolt a kliens (aztán az is megoldás lehet, ha a kliensbe beallitom hogy letoltes után másolja a kész fájlt a hálózati hddre, de sztem ez nagyon lassú lenne egy több gbos fájllal (és ezek az androidos kliensek nagyon alapak...)
-
sublett
tag
Sziasztok!
Egy rootolt 2012es nexus 7-vel 4.4.2 androiddal nem tudom megoldani egy hálózati hdd mountolasat, próbáltam a cifs managert és a mount managert is, de egyiket sem tudom normálisan beparameterezni. 4.2 androidhoz találtam leírást de azzal nem ment.Valaki tud segíteni?
Előre is köszi!
Sublett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest