-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
®abstract® #75849 üzenetére
"a 4.3as képarány ócska mégis eröltetik neves gyártók és utánzóik."
Ízlés dolga. Én speciel imádtam az előző tab-omban, hogy 4:3-as, (internetes) tartalomfogyasztásra számomra tökéletes volt. Jobb, mint a 16:9/10 arány. Szerintem.
De ezen ne veszünk össze.
-
AndrewBlase
senior tag
-
AndrewBlase
senior tag
Lenovo P8 (tab3 8plus) tulajoktól kérdem elsősorban: a gps-t, ha használjátok, nektek van hang? Nekem az istenért se akar pofázni (offline maps & navigation).
Más. Azt be lehet valahogy állítani, hogy az értesítő sávot lehúzva egyból beadja gyorselérés (és beállítás) ikonjait, hogy ne kelljen mégegyszer rátapizni a sávra? Másik tabon tökre tetszett/tetszik, hogy baloldalt lehúzva értesítések, jobboldalt lehúzva pedig gyorselérés +beállítások elérése.
Erre "csak" 6.0.1 android érhető el? (Nem rootolva)
-
AndrewBlase
senior tag
Ha már lenovo p8 tab3... (vagy miarospicc a "hivatalos"neve
)
Az mitől van, hogy a "fájlkezelőből" nem képes a vlc-vel megnyitni a videót, a vlc-ből meg minden gond nélkül?
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
dangerzone #75347 üzenetére
Wellbrightness nekem bevált.
-
AndrewBlase
senior tag
Üdvözletem.
Új vagyok még android, és tablet fronton is.
A mobilarénás teszt alapján a minap vettem egy op3ndott tabletet, és a fórumba írt vélemények alapján sanszos, hogy ócska a "készülék".Az érdekelne, hogy hasonló árfekvésben milyen jobb/megbízhatóbb alternatívái lennének?
Elsősorban netezésre, filmnézésre lenne, esetleg 1-2 gyengébb játékra. 3G nem érdekes. Meg azért minimum 8"-os kijelző jó lenne. Ja és flash támogatás se jönne rosszul.
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Parfüm topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest