- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskkas
tag
válasz
Rigormortiis #91121 üzenetére
A tablet kikapcsolására vagy újraindítására a gombot használom, de a napi használatban képernyő ki-bekapcsolásra szeretnék duplakoppos vagy hasonló megoldást, ha már nem lehet olyan tokot kapni ami ezt megoldja.
-
-
kiskkas
tag
Egy hónapos iPlay_40pro tablettel meg vagyok elégedve,de...
Nem találok olyan ki-be kapcsolni tudó app-t hogy ne keljen mindig a tablet bekapcsolót használnom. Aki ebben járatos, örömmel fogadnám segítségét. -
kiskkas
tag
Hozzáértő segítségét kérném. Teclas T 10 tablettem (cc. 1 éves ) képernyője függőlegesen becsikózódott és nem látni rajta mást és így használhatatlan. Próbáltam lemeríteni, tölteni és bekapcsolni mindig ezt csinálja. Lehet ezt javítani vagy kuka, amit nagyon sajnálnák mert számomra ideális volt.
-
kiskkas
tag
Sajnálom hogy nem tudom szakszerüen leirni az új room feltételét, nem vagyok informatikus képzetségű. Ismerős csinálta meg elöttem, de a részleteket nem ismerem. A lényeg hogy szeretem ezt a készüléket és nehezen nélkülöztem. Örülök hogy a forum talált rá megoldást és foglalkozott a problémával, talált rá megoldást a többiek okulására. Szivesen olvasom mások "ügyeskedését" még akkor is ha számomra ezek még megoldhatatlanok.
-
kiskkas
tag
válasz
<Adamsky> #75631 üzenetére
Lenovo P8 (Tab3 8 Plus, TB-8703F), igen valóban erről volt szó.
Addig nem tudták ujra inditani a tabot, mig egy angol oldalról nem vették meg hozzá az eredeti Lenovo operácios rendszert cc. 2800, Ft nak megfelelő Ł - ért.
Ezek után nagyon ovakodom a felajánlott uj operácios frissitéstől. -
kiskkas
tag
Tudsz megoldást arra, hogy a P8 ra megérkezett a softver frissités, amit sajnos elinditottam és lement a 356 Mb frissités, majd az Androidot kezdte inditani. No ekkor közel 2 óra után sem volt hajlandó sem leállni sem újra indulni. Most jelenleg akármikor bekapcsolom, csak az android frissitést mutatja, Lehet hogy sikerült egy téglát csinálnom? Nagyon sajnálnám, mert nagyon jó kis gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest