- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Netezésra, esetleg játékra keresek valami használható tabletet. Jelenleg egy op3ndott tabeletet használok, kb. ez a teljesítmény majdnem elég is, kicsivel több esetleg nem árt. 25 k körüli összegből jó lenne megúszni. Tab3 jó lehet? Vagy esetleg más alternatíva?
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Android 4.2.2-es tableten tönkrement a power gomb, aminek következtében nem lehet feloldani a képernyőzárat vele.
A képernyő kikapcsolás meg van oldva automatikusan lezár, a feloldáshoz kérnék egy kis segítséget.
A beállítások között nem találtam olyan opciót, amit az LG telómon, hogy dupla koppintásra feloldjon, illetve amit kipróbáltam 3-4 alkalmazás egyik sem tudta felnyitni, csak lezárni a képernyőt. Akinek van esetleg tudomása működő appról(azse baj ha nem free), kérem jelezze, vagy ha a beállításokban valahol eldugva fellelhető ilyen opció. -
joelke HU
őstag
válasz
t_godfather #69397 üzenetére
Valszeg a gyári launcherrel van a gond. Próbálj egy másikat. Mondjuk a Nova-t.
-
csendes
addikt
válasz
BorenLargon #69393 üzenetére
Az elsőre azt mondom, hogy kommersz tabletet ilyen célra nem érdemes venni, mert csak bosszankodnál. Természetesen vannak profi eszközök ilyen célra, azok viszont csak munkára valók, az áruknál és méretüknél fogva is, és nem Android operációs rendszerrel.
A második esetben, tablet kameránál a megapixel semmit nem jelent, a megadott árkategóriában mindegyik gyenge, még a mobilokban is sokkal jobb kamerák vannak. Videótelefonálni elég 0,3 MP is (640x480), főleg, ha mobilneten fognak. A megadott keretből és feltételekkel (Asus vagy Lenovo, 8"-10", mobilnet) néhány refurbished Asus típus marad, azokat érdemes megnézni: Z300CG, TF103CG, FE380CXG [link] -
csendes
addikt
Nem igazán ajánlott ennyiért. Viszonylag kis felbontású a kijelző, játékhoz gyenge a GPU. Valószínűbb, hogy nem lesz rá Android 6.
Neked mire kellene? 3D-s játékhoz (erős GPU) vagy filmet nézni (nagy felbontású kijelző)? Utazás közben (kisebb kijelző átmérő, erős akku) vagy inkább otthon használnád (nagyobb kijelző átmérő)? A 4G fontos vagy meg tudod osztani mobilról is BT-n, illetve WiFi-n is netezhetsz? Kínai webshop, esetleg magyar szürkeimport (nincs magyar gyári szervíztámogatás, csak bolti garancia, ami bizonytalan) is lehet? -
BorenLargon
újonc
Sziasztok!
Kettő eszközt tervezek keríteni (itthon és újat):
- Szeretnék magamnak egy tabletet, amit munkára is használnék (értsd: tervezés, ezért stylusszal jegyzetelve, terveket véleményezve, skiccelve, de nem pontosan rajzolva, azt megcsinálom gépen). Ezért 10"-ban gondolkodom, hogy elférjek rajta. Ellenben a stylus sok mindent leszűkít. A funkció, amit el szeretnék érni, kb. az iPad Pro + Apple Pencil pároshoz hasonlító, csak olcsóbban. A legfontosabb szempont az az, hogy a tablettel párosítható legyen a stylus, ezáltal el lehessen kerülni, hogy ne támaszkodjon a kezem skiccelés közben a tabon. Ebből láttam egy Asusos megoldást, ami Z stylus néven fut, viszont a fellelhető review videók nagyon nem győztek meg a toll pontosságáról.
(ez a megoldás elmehet 100k-ig + stylus, és multitaskos ember lévén nem ártana egy proci+RAM súlyos gép, kizárólag fekete színben, wifis; ha valaki win-es megoldást tud, azt is szívesen fogadom).- A másik dolog, ősöknek egy kis újítás lenne. Androidhoz szoktak, ezért mindenképp ennél maradnék oprendszer terén. Elöl-hátul kamera minimum 2M, 8" és 10" is játszik, fő funkció, böngészés, videónézés, fimnézés, kapcsolattartás. Itt viszont rárepülnék a mobilnet opciókra is, hogy egyszerre tudjam majd átadni csomagban nekik ajándékként. Ha a háttértár kicsi, nem gond, de azért tudjam bővíteni. Itt 50k körül gondolkodom.
Nagyon köszönöm, ha már csak annyival is segítetek, hogy szerintetek melyik gyártó termékei között böngésszek. Eddig Asus és Lenovo gépeket is néztem. A saját munkatab-nál próbálok "lejönni" fejben a maces megoldásról (pénztárcám se bánná), ezért kérem a segítségeteket.
-
valterka7
csendes tag
Sziasztok. Samsung s2 vagy Ipad air 2? Ez lenne életem első tabletje. Pici játék, sok net, exel... szóval inkább munka gép lenne.
-
Dendytv
senior tag
Sajna ezzel egy a gond a SoC-ról nem sok mindent tudni de maga a TAB menő már csak a 2-GB RAM miatt is ! 8"-ban pont elég a GPU-ban a DirectX 11.2 OpenCL 1.2 OpenGL ES 3.0 és a 4G miatt is ott van a cucc nekem bejön ! +-ba ha segit én is egy 8"-at használok csak 1GB rammal s nekem eddig nagyon bejött 2GB rammal meg ohoho lenne (amire használom net,jegyzetelés,film nézés,facebook, massanger, youtoube, olvasás) s mondom hogy nekem tetszen az Asus nekem is ahogy néztem a következő választásom egy Asus lesz
Zenpad z580c szinte ugyan ez csak 2K ban
-
taip
senior tag
A látókörömbe került az ASUS ZenPad 8.0 (Z380KL) típusú tablet, aminek első ránézésre elég jó paraméterei vannak. Kevés tabletet látok, ami 8"-os, 2GB RAM van benne és tudja a 4G- és nem kerül 100e-be.
Az Asus honlapja szerint létezik Qualcomm MSM8929 és MSM8916-os verziója is. Ha jól tudom, az első a Snapi 415, ami nyolc magos, a második a Snapi 410, ami 4 magos (nem mindegy...)Lényeg, hogy nem sok helyen találtam magyar boltokban ilyen készüléket, azokban is csak a négymagos Snapi 410-zel, bár azt mondják, hogy 2GB RAM van benne.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy ez mennyire jó, mennyire ajánlott? A 8 magos verzióval szerintem igen jól hangzana, de ezzel nem tudom... Furcsa, hogy ennyire kevés helyen lehet kapni. Kifutott volna? Lesz rá 6-os Android? -
-
choco01
addikt
válasz
Joe.36 #69384 üzenetére
Ez lehet az a Clear Data Utility?
Ez egy Asus ME172V, de erre szinte semmit sem találok supportban..
-
asdf_
veterán
Ha rootolva volt, es tele volt virussal, akkor a factory reset lehet, hogy semmit sem er, mert a systembe is bekoltozhetett a virus. Ilyenkor ha jol tippelek clean all es sd kartyarol ujra felrakni az aktualis romot a megoldas.
Ezert nem telepitunk fel minden szart mindenhonnan, mert az aruhazon kivuli tort apk-kal alaposan megszivathatjuk magunkat... -
choco01
addikt
-
asdf_
veterán
válasz
choco01 #69377 üzenetére
Rootolas, system app unnstaller es letorlod a francba a WeQR appot (amirol feltetelezem, hogy QR vonalkod-olvaso, abbol meg ugyis annyi van, mint a szemet, felraksz masikat, nem tudom kideriteni, hogy mi ez, mert csak azzal van tele a net, hogy masnak is megall). Ha garis meg a cucc, akkor a rootolast ertelemszeruen csak sajat felelossegre.
-
choco01
addikt
Továbbra is fennáll az Asus tabletnél hogy folyamatosan dobálja fel egyre gyorsabban szinte már el sem tűnik a "Unfortunately, WeQR has stopped." üzenetet.
Volt csökkentett mód, akkor is, gyári visszaállítás után is ugyan úgy az első pillanattól kezdve..
Mit lehetne még tenni???
Köszi!
-
agy73p
senior tag
válasz
cidalain #69355 üzenetére
OpenDott után szeretnék vmi jobbat a gyereknek. Én is ezeket nézegtem 8-10"-os kijelzővel, de meglepődve tapasztalom hogy memória kérdésben a tabok nagyon gyengék, a 2 GiB ram már elég ritka. Ez miért van?
Magyar 2-3 éves garanciával szeretnék vmit venni kb 50-60 körül, min 5 Mp-s kamerával. Mit ajánlanátok?
-
zsola32
őstag
a kodek téma megcsinálva, az első kérdés sajna még nyitott...
-
zsola32
őstag
sziasztok
Lenovo tab3 "gondom" van...kettő is
ha átteszem az sd kártáyára a játékokat, és újra elindítom a ketyerét, nem teszi ki a főképernyőre az ikonokat.
miután menűből kihelyezem, és ismét újraindítok, ugyancsak eltűnnek az ikonok.
erre nem tudnátok valamilyen praktikát?a másik: megvettem az mx player pro progit, és ugye az ac3 hang nem támogtatott alapból.
melyik kodeket kell letöltenem, hogy működjön?köszi a válaszokat
-
szecskkaa
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni. Ki is néztem az Acer Iconia Tab B1-770-es tabletet.
A kérdésem az volna, hogy a megjelölt összegből van-e esetleg ajánlottabb/jobb készülék?
Illetve ha valakinek ilyen készüléke van, kb bírja az aksija?A válaszokat előre is köszönöm.
Egyébként az elvárások:
- 7" vagy 8" kijelző
- Új
- Itthon vásárolnám
- Max összeg: 30000 Ft
- Használat: pdf olvasgatás (vonaton), játék, internetezés -
törölt tag
Sziasztok!
A két tablet közül melyik a legjobb választás ?
Alcatel Pixi 4 tablet vagy Lenovo Tab 2 A7-10F tablet ?
-
oritomi
csendes tag
Szevasztok.Tablet vásárlás előtt állok.Nehéz a kérdés mert olcsón jót és tudjon mindent
A keret rá max 35 ezer.Csak új érdekel (magyar).Lényeg legyen benne GPS,sim kártyát fogadjon,kijelző 7 vagy 10" ,legalább 4 magos legyen és legyen benne 1GB ram és 8 GB rom. Létezik ilyen?Szoftver terén Android lenne a lényeg meg hogy menjen rajta facebook,film,játék...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
fireman123 #69362 üzenetére
Meg fórumba leginkább akkor ír az ember, ha baja van adott eszközzel, így ezt is vedd figyelembe.
-
bl4ze
veterán
válasz
fireman123 #69362 üzenetére
Nekem x16 plus van, és semmi gond a kártya kezeléssel, és a wifi is nagyon rendben van !
-
Dendytv
senior tag
válasz
varmi2 #69357 üzenetére
Értem tehát egy TAB-ban az a SoC ami úgy mond a CPU tehát nekem van egy Prestigio Multipad 3108-om ebben van egy Intem atom x3 c3230RK úgy mond ez a soc neve igaz ? s ha ezt beírom pl.a google-be mint Intem atom x3 c3230RK specifications akkor megtudok a tabban lévő SoC-ról mindent ! ugye ?
-
varmi2
nagyúr
válasz
Dendytv #69356 üzenetére
Elolvasod a specifikációt, abból kiderül, hogy milyen soc van benne. Az, hogy milyen android van rá, azt nem te szabályzód, hanem a gyártó. Ez nem olyan, mint egy windows, hogy azt teszel rá, amit akarsz. Amit kihoz a gyártó, az van rá, azzal kell élni. Vannak még főzött romok, de az más világ, és tönkre is teheted a tabot, illetve, ott sincs más főverzió, mint amit a gyár kiadott.
-
Dendytv
senior tag
Lenne egy kérdésem !
Honnét tudhatom azt,hogy milyen SoC-van egy TAB-ban ? és ha megtudtam akkor honnét tudhatom azt hogy menyire támogat esetleg jobb android számot vagy s.t.b tehát honnét tudhatom azt,hogy mit enged az adott SoC-bővíteni ?! -
caris1
tag
Sziasztok!
Androidos tabletet keresek a feleségemnek a következő paraméterekkel:
- 50 ezer ft körüli ár
- 2GB RAM
- min. Android 5.0
- 8" kijelző (10-est nem akar, de a 7-esnél egy picit nagyobbat szeretne)
- elsősorban böngészésre, levelezésreElsőnek egy ASUS Zenpad Z380CA-val próbálkotunk az Extreme Digitaltól, de sajnos megszívtuk, mert olyat küldtek, amiben csak 1GB memória volt. Korrekt módon visszavették és visszafizették a pénzt (14 napon belül elálltunk a vásárlástól), de szeretnénk olyan venni, amiben biztosan 2GB memória van. Valami ötlet, vagy titkos tipp?
-
Drizzt
nagyúr
Gonrolkodok a Shield tablet k1 lecserelesen. Mivel a tablet hasznalati szokasaim jelentosen megvaltoztak, ezert mostmar harom szempont van: uzemido, 8" koruli meret, jo minosegu kijelzo. Ha van valami amoledes jo uzemidovel, az lenne a legjobb. Ar nem szamit.
-
vilmaboy
őstag
sziasztok!
asus zenpad 10 és huawei mediapad t1 10-ről tudnátok nekem prot és kontrát mondani? Barátomnak keresek tabletet, emrt az övé az örök tablet mezőkre költözött. Melyik a jobb vétel és mi a lényeges különbség köztük ami azzá teszi? Esetleg 50-60-70 körül sokkal jobb ajánlat?
-
Dendytv
senior tag
válasz
Redlight2 #69342 üzenetére
10.1"-hoz pont jo a felbontása (1920x1080 ) csak TFT IPS még mindig jobb mint a sima TFT el lehet lesz majd használni. Az Android száma is jo (6.0) a CPU-ját azt nem egészen vágom de 8-magos ha jol látom egyik 4-mag 1400Mhz másik 1100Mhz. Video felbontása is jo a FullHD csak az a baj hogy memóriát nem nagyon ír (RAM) de ha lenne benne vagy 2-GB akkor szerintem 20e simán megér !
[link] Itt ugye pont 2GB-ramot ír csak itt már IPS LCD kijelzővel és itt a CPU-nak is 1.2Ghz-t ír. Szóval ha lehet az útóbbi honlapnak hinni és tényleg 2GB-RAM van benne akkor 20e-et megér
-
-
Redlight2
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Vodafone Tab Prime 7 -ről? Most csomagtól függően 1-20000 ft között hozzá tudnék jutni.
Spec alapján nem rossz. -
cidalain
veterán
-
válasz
cidalain #69338 üzenetére
Köszönöm.
A lényeg az, hogy Andy Lite legyen, ugye? Illetve tudom, hogy ebben a kategóriában nincsen nagy mozgástér, de az 1 GB ram és a Mediatek proci nem lesz kevés, ha 5.x droiddal jön? (Bár azt hiszem a Wayteqben is az volt és igazából csak az akku idő nem volt valami hatalmas.)
-
Sziasztok!
Kicsit régebben kértem tőletek segítséget otthonra tablethez. Akkor egy wayteq xtab 7"-ra kaptam ajánlást, amit teljesen elégedetten használtam - átformázva, hogy legyen elég hely rajta, mert tárhelyből elég gyorsan kifutott -, de úgy alakult, hogy anyósomnál landolt (nála, nem rajta.
), így kellene egy utód.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 7"-8" teljesen elég
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új, számlás.■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció? Itthon, számlás kellene
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Alap netezés, illetve új funkcióként mesék lejátszása a gyerkőcnek, kicsit később, ha megéli, akkor talán egyszerűbb gyerekjátékok, de ez nem biztos, még nem tudni, mennyire fogja érdekelni a digitális világ, plusz nem is erőltetem nála ezt a vonalat (a mesékből a rövidebbek viszont pár percre remekül lekötik, ami néha jó, ha éppen nem tudok a páromnak segíteni, mert melózok). Ha lehet hozzá kapni valami "ütésálló" tokot, az még előny lenne, tudom ha van tok, akkor sem tesz jó neki a a leesés és ha rosszul esik, akkor törik a kijelző is.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
~ 20-30.000 Ft. Ha kicsivel több az sem akkora probléma, de nem szeretnék túl drágát. Egyrészt mert mire használná a gyerkőc valószínűleg már benne lesz a korban és úgyis másik kell. Másrészt pont azért venném ezt, hogyha esetleg leesik, akkor ne legyen akkora a baj (a saját telefonjainkat párszor már majdnem megreptette, nem várnám meg, amíg a kis tökös sikerrel jár.
).
Összefoglalót is néztem, de nem tudtam dönteni, nem ismerem pl: az intel procijait, hogy mit tudnak a tabletekben.
(
-
HAX
tag
Van valakinek hosszabb távú tapasztalata az Alcor IQ935R tabbal?
Egész tűrhetőnek tűnik spec alapján de jó lenne tudni, hogy a gyakorlatban milyen.
-
csendes
addikt
válasz
Dendytv #69330 üzenetére
Az IPS az LCD egyik típusa (van még más, VA, PVA, TN, stb.). Az AMOLED az OLED egyik típusa (aktív mátrixos).
IPS kijelzőből is van sokféle (fényerő, kontraszt, betekintési szög), és ezen felül az is számít, hogy milyen megoldású az érintőképernyő (OGS-sel szebb a kép, jobb a betekintési szög). Vagyis egy nagyobb felbontású IPS kijelző nem feltétlenül látszik szebbnek.
A nagy felbontással az lehet gond, hogy nő a fogyasztás, rövidebb az üzemidő, illetve az olcsóbb GPU-val szerelt SoC-oknál lassú lesz a tablet, különösen játékoknál. FHD vagy annál nagyobb felbontású kijelzővel tabletet csak erős SoC-cal és jó akkumulátorral érdemes választani.
Érdemes megnézni egy üzletben, hogy neked tetszik-e az adott tablet kijelzője, megnézni, hogy mi látszik belőle, ha lámpa felé fordítod, stb. -
cotag
senior tag
Huawei MediaPad M2 8.0-ra hol kapok üvegfóliát, Magyarországon????
Vett valaki rá? -
zsola32
őstag
Megjött a Lenovo Tab3
Jó kis masina, köszönöm a segitséget. -
zsola32
őstag
válasz
lajthabalazs #69323 üzenetére
tényleg nehéz a beszerzése, én múlt pémteken rebdelten egyet az Aquaból, ma hozza a futár.
már azt kezdtem hinni hogy lemondják... -
cidalain
veterán
válasz
lajthabalazs #69323 üzenetére
Orulok, hogy bevalni latszik.
Igen, ebben az arkategoriaban, de mondhatnam a kb 60-ig is az olcso hatasu muanyag dominal. Hangszoro az van kategoria, csodahangzas nem lesz. -
lajthabalazs
senior tag
válasz
cidalain #69314 üzenetére
A tanácsod mentén találtam itt PH-n egy bontatlant 20k-ért, a lányom most nyúzza, eddig úgy tűnik hogy az egyszerűbb 2-3D-s játékok akadásmentesen mennek, a felület is gördülékeny. Az érintőkijelző (és egyébként az egész gép) tapintása kicsit furcsa müanyagos a Nexus 5-höz képest, és a hangja is hagy kivánnivalót maga után de ennyiért gondolom nem szabad csodát várni.
Tényleg fura, hogy tűnik el a webshopokból, remélem még vissza fog jönni, mert ez szempont volt a beszerzésnél.
-
HAX
tag
Láttam többször is ajánlottátok ezt a tabot: [link]
Most komolyan ilyen felbontású a kijelző vagy elírás?
A gogolban nem igazán találtam róla semmit.
Mondjuk csak 1 GB ram van benne én 2-re emlékeztem.
-
válasz
AndrewTdi #69313 üzenetére
ez sehogy, semmiképpen nem fér már bele?
10", 2 év gari ... ph! tetszett plecsni
-
cidalain
veterán
-
AndrewTdi
addikt
Üdv!
25ezerig keresnék 7-8 colos tabletet gyerkőcnek netezni, youtubeozni, játszogatni (nem feltétlen hardverzabáló asphalt szerű játékokkal). Memkártyát megehetne, wifi, bluetooth lehetőség is kellene, de gps és 3g modem nem szükséges. Legalább 8 gigás belső térhelyet szeretnék, de ha 16, az mégjobb.
Újat szeretnék, magyar forrásból.
Néztem az első hozzászólásban ajánlottakat, de nem tudom mennyire up to date, illetve 25körül van e valami ami a 20-astól jobbacska lehet.
Márka szinte mindegy, de túl gagyit noname dolgot nem feltétlenül szeretnék.Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
cidalain
veterán
válasz
Al Capone #69309 üzenetére
Mindketto gepben 6 magos proci van. Azert latsz egy ketmagosat, es egy negymagosat. Ha nem kell a kraft akkor megy a 2 magos, alacsonyabb energiafelhasznalassal. Ha meg kell akkor vagy a 4-es megy vagy mindketto.
A Qualcomm arcuitekturaja is hasonlo lehet, bar ioyen mely hardver szinten nek vagyok benne a temaban.Transformer Pad mar regi van vagy 2 eves cucc, csak refurbished kaphato belole. Ezert van rajta regi android is. Kizart hogy lesz ra frissebb a most elerhetonel (hogy 5 van e ra, meg kell nezni, de pehet hogy az sincs)
Amikrol elotte szo volt, azok 6-tal jonnek, es elofordulhat hogy lesz egy 7 frissites is.
Kerdes az uj Asusok mipyen aron fognak nyitni.
Z300M 60-ert kaphato most, ennel nincs jobb aron jelenleg semmi hasonlo. -
bl4ze
veterán
válasz
fireman123 #69310 üzenetére
Nekem az X16 plus van, és teljesen meg vagyok elégedve vele.
Baromi gyors, jó a filmezésre, minden.... szép kijelző, jó a hangja is. -
fireman123
őstag
Sziasztok!
Az alábbi két tablet között nem sok különbséget látok (csak a képernyő méret és arány, valamint felbontás), árban is nagyjából azonosak ....melyiket érdemesebb megvenni?
Teclast X16 Plus
Teclast X98 Plus II
A fő felhasználás pdf olvasás (munkánál ha megyek egyeztetésre ne kelljen sok 100 oldal kinyomtatott jogszabályt, szabványt, szabályzatot magammal cipelni), persze azért wifin böngészés is lenne otthon.
A kijelzők közötti felbontás különbség a gyakorlatban mennyire érzékelhető? (1920*1080 vs. 2048*1536)
Filmhez gondolom a 16:9-es oldalarányú lenne célszerűbb, de arra ritkán lenne használva.Továbbá érdemes ezekhez billentyűzetet is venni?
Esetleg más ajánlott tablet ebben a kategóriában? (bár sok után olvasás alapján azt hiszem a Teclastok tűnnek a legszimpatikusabbnak)
-
Al Capone
tag
válasz
cidalain #69287 üzenetére
Ertem, köszi! A proci tekinteteben latok meg elterest, arrol mi a velemnyed?
8" Qualcomm® MSM8956 Hexa Core, 1.8 GHz
9.7" MTK MT8176 Kétmagos 2.1 GHz +négymagos 1.7 GHz , 64bitA masodiknal eleve nem ertem, hogy miert van ket proci megnevezve benne?!
Illetve tovabbra is erdekel ebben az arkategoriaban a legjobb tablet. A legjobb lenne talan egy Transformer Pad, de azokon meg csak Android 4.4 van. Ezert is erdekelne egy dokkolos megoldas.
-
Pallor
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni tablet választásban.
Paraméterek:
9-10"
Otthoni általános felhasználás (videó nézès, játék, stb.)
Gyerekek is fogják használni, ezért legyen strapabíró, ha létezik ilyen.
Max 40 eFtAz ismertebb márkák híve vagyok, de nyitott vagyok bármilyen javaslatra.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Dendytv
senior tag
válasz
lajthabalazs #69301 üzenetére
De ha az adott TAB-ban nincs 3G akkor ugy mi a helyzet ? wifi-n bár mit lehetlesz majd csinálni ? Live-nézés,videó-nézés,videó-beszélgetés s.t.b ?!
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
Dendytv #69299 üzenetére
Az IP ugyanúgy IP, akár 2G, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA hozzáférési hálózatot használsz, az IP alapú szolgáltatások csak a mennyiséget - és a minőséget - látják, de működnek. A Youtube minimális sávszélességigénye 144p-n kb 80kbit, ezt már egy class 10-es GPRS kapcsolaton is át lehet vinni.
A tabletekben tényleg 3G/4G modem van, a fenti csak akkor érdekes, ha a hálózat nem támogatja az adott helyen a 3G/4G-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged