- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Lacielvtárs #71296 üzenetére
ha volt rá gyárilag 4.4 is, akkor lehet. ha nem volt rá, akkor nem lehet.
az android az az adott hardverre van írva, így ha volt rávaló olyan verzió csak akkor működik a downgrade. (nem olyan mint a win, hogy általános telepítő, aztán driver konfigurálás a vasnak megfelelően) -
cidalain
veterán
válasz
HagaNRG #71291 üzenetére
egy nagynevű boltban sem találok, árukeresőn is csak halott linkek vannak.
office depon-n archív státuszú a termék, nem rendelhető
szerintem ez hivatalosan még nem jelent meg a hazai forgalmazóknál.(#71298) w.miki
Lenovo tab3 A7-10F (Andy lite).
Ha lehet, ennek is inkább a nagyobb 16GB-os háttértárú változatát vedd (több játék, program ráfér)
Itt pl kapható, lehet hogy van máshol is olcsóbban, utána kell nézni (mivel a 8GB-os verzió csak 2 ezressel olcsóbb, így ár-értékben is jobban megéri a 16-os) -
w.miki
veterán
30e-ért milyen androidos TAB-ot ajánlanátok?
Ha lehet, újat. Kisgyereknek, játékra használná. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Remi1234 #71293 üzenetére
nekem az elsőre elvileg vissza lehet rakni, és meg is fogom próbálni az tuti fix..
az már engem is érdekelne hogy egy olyan tab ami gyárilag droid 5-el jött ki, arra lehet e felrakni a 4.4-et?
mert ha igen, akkor lehet meg is próbálnám, az már tuti fix, még akkor is, ha ugrik a gari -
Remi1234
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #71263 üzenetére
Köszi a tapasztalataidat! Árgépen is írta valaki, hogy nem éri meg Androidot frissíteni, mert tönkre vágja a felhasználói "élményt"
Mindenesetre én ezzel fogok továbbmenni, sőt inkább a 3G-s változattal, mert az most akciós. Saját használatra biztos nem ezt venném, de muteréknak betanulósnak bőven elég lesz szvsz.
Viszont ez alapján felmerült bennem a kérdés, hogy megoldható-e egy 4.4-es Android felvarázslása? Vagy ha ilyeneket mókolsz akkor bukod a garit?
+ autós tartóra van valami bevált típus? Ami meg is tartja az eszközt és pár ezer Ft körül van?
-
HagaNRG
őstag
válasz
cidalain #71287 üzenetére
Én az Office Debot-ban láttam ezt 109-ért...
(Legalábbis tegnap este 10 körül még ott elérhető volt. Esküdni mernék rá, de most akárhogy keresem már percek óta, nem találok semmit Zenpad 3, vagy 3S név alatt se ott ,se máshol itthon)
Szerk.:
Az Asus.hu szerint a Zenpad 3S 10 az ez:http://www.asus.com/hu/Tablets/ASUS-ZenPad-3S-10-Z500M/Ez a típusszámú darab márpedig 110 ezerért mégis elérhető pár nagy nevű hazai boltban, tehát akkor a 3S 10 mégis létező darab...
-
superg
senior tag
válasz
pècsimunkás #71285 üzenetére
Mondjuk nekem még új a rendszer is ,ilyenkor persze a win is jobban hasít,majd meglátom pár hét hónap után.Egyelőre élvezem hogy minden kicsit gördülékenyebb,az asztali rendszerrel kompatibilisebb.
Nekem az Onda v80 plus 80 $ volt ,vámon átcsúszott,így igazán jó vétel volt,egyébként ajánlom is másnak főleg ennyiért,volt melette hi8 is de ondának sokkal szebb a kijelzője a szinek a helyükön vannak persze ez lehet pédányfüggő is,nem melegszik.Benchmark szerint kissé lassabb.A vas ezeken a kinaiakon nem annyira optimalizált lehetne gyorsabb is,legalábbis azt látom hasonló hardverrel komolyabb gyártók sokkal több pontot érnek el benchmarkokon.Meg ilyen gikszerek előfordulnak hogy win recoveryvel android is kuka
Tényleg nem tudja vki dual OS-re hogy lehet visszaállítani?Olyat találtam Onda fórumon hogy full Androidra rakták,de azt nem biztos hogy akarom.
-
Kolty
aktív tag
Tboy93
Cidalain.Használt dolgokba nem bízom.
Amúgy újonnan mégis mit érdemes venni?
Youtube, böngészés. Semmi több. -
cidalain
veterán
válasz
HagaNRG #71281 üzenetére
Huawei Mediapad M2 10
Samsung Galaxy Tab A 10 (2016) SM-T580Asusnak most nincs premium verzioja, az alap meg nem fullHD-s. Igaz olcsobb is 60 korul van.
(#71282) Kolty
Egyetertek tboy-jal, annyi kiegeszites, hogy nem lassu lesz, hanem eleve lassu.
Egy idoben egy alkalmazas is necces, egy reklamosabb index vagy origo fooldal ki fogja akasztani, mert nem fog beleferni a memoriaba. Oldalvaltasok, alkalmazasvaltasok 5-10 masodperc korul. Folyamatos ujratoltes, alkalmazasujraindulas varhato. Az android foverzioja 4.2 ami csak 5-tel regebbi mint a legujabb. Ellensegemnek sem vennem meg na. Olcso, cserebe hasznalhatatlan szar. Mint egy ketkereku porsche funyiromotorral ketszazert. -
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Van ENNÉL jobb választás ezen az áron? -
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
80-100 ezer között (és 120-ba már nem szeretnék belemenni, a 100k is fölöslegesen soknak tűnik) milyen alternatívám van?
Kellene szép, igényes, fémes, vagy bőrös (hatású
hátlap, hétköznapi használatra gyors hardver- pdf magazin olvasás és nagyméretű (6-8MB/db) fotókkal is gördülékeny galériakezelés, ezen kívül csupán instagram.
8-10" méret és komoly FHD, vagy nagyobb felbontású kijelző.Milyen lehetőségem van? (gondolom Asus és Samsung márkák közül lehet dönteni). Régebben volt Lenovo Yoga 10"-em, de a TF600 Transformer után nagyon lassú és számomra lassan reagáló érintőpanel miatt visszatértem az Asushoz egy Infinity Transformer személyében. Tudom, ettől hardverben sok minden gyorsabb ma már, de akkor is jó lenne valami tényleg komoly előrelépést jelentő alternatíva...
-
superg
senior tag
válasz
sharkypeti #71278 üzenetére
NVIDIA SHIELD tablet K1 Kb egy kategória de mivel normális boltból itthon nem kapni én is a Huawei-t venném
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #71276 üzenetére
Köszi, ez nálam is benne van a pakliban. Úgy láttam, ITT még olcsóbb. Más opció van nálad esetleg? Vagy bárki másnál?
-
superg
senior tag
válasz
Lacielvtárs #71274 üzenetére
Ja még annyit hogy persze nálad lehet hogy olyan program a memóriazabáló amit tudsz törölni vagy tiltani.
Tegnap kipróbáltam fél év után a windowst a tabletemen(dual OS) erre a win update tele s írta az egész lemezt de annyira hogy még uninstallálásnál is azt irta ki kevés hozzá a memóriaErre nyomok egy recovery-t de olyat sikerült ami letörölte az androidot is
Ugyhogy most windowsos tabletem lett.Biztos visszalehet ügyeskedni vhogy de egész bejön ez a windows basszus.Gyorsabb,nem kell újraindítgatni,persze update-et mostmár egyből tiltottam így van 5GB szabad helyem.Jó az android,mindenre van egy app,meg játékra pláne de lehet én átállok windowsra még ha nem is teljesen önként
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
sharkypeti #71275 üzenetére
Huawei MediaPad m2, Edigital, 69 990 ft.
En magam is ezt néztem ki
[link] -
sharkypeti
aktív tag
A közeljövőben vásárolni szándékozom. Amit szeretnék: 8-9", only wifi, full hd, akadásmentes használat, 2GB RAM, min 16GB ROM. Hazai vásárlás esetén max 70e, külföldi vásárlás esetén EU raktárból max 50e amit szánnék rá. Konkrét típus érdekelne, akinek van konkrét javaslata, ne tartsa magában!
Köszönöm! -
superg
senior tag
válasz
Lacielvtárs #71272 üzenetére
Van wifi analyzer app abban látszik hogy melyik csatorna mennyire túltelített,ennek függvényében kell beállítani a routerben a csatornát.
Memóriafigyelésre is vannak appok meg kell nézni mi is eszi a memóriátMost pont nem jut eszembe a neve ,de majd megnézem melyikkel sikerült kideríteni hogy egy rendszerfile mérete nő,ezért memóriatisztitókkal se mentem semmire.Rootolni kéne,csak akkor még az enyémet nem lehetett,aztán azzal hozzáférni a memóriazabáló programhoz vagy egyszerűen napi automata ujraindítást beprogramozni amikor senki nem használja. -
cidalain
veterán
válasz
Lacielvtárs #71270 üzenetére
Nekem is volt opyan hogy eldobalta a wifit a tablet/ telefon regebben (nem Lenovo marka egyik sem. Aztan a routerben a wifi szekciobal a csatornat automatikusrol beallitottam valami fixre, mar nem emlekszem (mar nem is az a router van). Mondjuk az szolgaltatoi router volt, es az automatikus beallitaskor minden esetben csak 2-3 savot kevert a 12-bol, es valoszinuleg bezavartak a szomszedok.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
superg #71269 üzenetére
Értem, akkor ezzel nem tudok mit kezdeni.
Nekem is a droid 5tol vannak ezek a jelenségek.
A kit kat, 4.4 tényleg jobb volt, ebből a szempontbólDe akkor a két giga ram a fő szempont, ha jól értem.
Akkor meg egy erv a Huawei m2 mellett.
Ott a cpu is erősebb.
Cserébe többé kerül -
superg
senior tag
válasz
Lacielvtárs #71268 üzenetére
Nálam eleve 2GB Ram van,így lassabban telik meg.Nekem onda v80 van android 5.-el.Valami rendszerfile mérete nő állandóan és nem tudom kilőni semmivel,csak a párnapos újraindítás segít.Nem tudom hogy az 5-ös android vagy a tab hibája vagy mindkettőé,de nem kéne ezt csinálnia.De így még elviselhető,ha csak 1GB lenne benne,indithatnám állandóan újra.kit-katos tabjaim mind jobbak voltak ebből a szempontból
Nekem erre jött még rá a router baja,de elmondásod alapján neked nem ott lesz a bibi de ki lehet próbálni. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
superg #71266 üzenetére
Köszönöm a tippet.
Ezt a router kérdést kiprobalom, hátha segít.
A nagy szobai egy gigabites asus 5g router.
Egyébként ha jol rémlik ezen is eldobalja.
De majd ki tesztelem.
Amugy a gyerek szobába egy tp link van ami nem gigás, dw dupla antennás es csak az az wgy tablet van rajta amit a gyerek használ.
Szóval nem lehet túlterhelt, elvileg...
De köszönöm a tippetA ram nalunk indulaskor mar 65% van és nem tudom lejebb vinni. Te mit hogyan használsz es/vagy állítasz be hogy 35% indulaskor?
-
superg
senior tag
válasz
Lacielvtárs #71265 üzenetére
Router is lehet a ludas,nálam például az volt,nem tudta kiszolgálni a rajta csüngő kütyüket,lecseréltem gigabitesre,azóta pöpec,Android 5-össel nekem is elfogy a memória,újrainditás segít.Igaz tök más kinai 2/32-es
csak hasonlítottak a tünetek.Olyan 70-80%-on áll a memória amikor belassul,újra kell indítani,akkor leesik 30-40%ra és jó pár napig -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
cidalain #71264 üzenetére
Ez igy van ahogy mondod, de a wifi eldobalas is az olcsó kategória védjegye?
Ha lassú még megértem, de legyen uzembiztosan lassú.
Ok, mar en is tudom hogy elfogy a ram, gyenge cpu es igp, legyen celeron tudású, de legyen megbízható, szerintem...
Nem mondom hogy xarok, mert nekem is van kettő, de a p8 lite csak lassú volt, de megbízható.
Es a visszaállítás segített rajta.
Ha a lenovo tabrol is elmondhatnam ezt, akkor el is fogadom az erveidet...
De igy sajnos, hangsúlyozom, nekem nem éri meg, még akkor sem ha olcsó es megfizethető.És saját vélemény ez, nem leszolas, csak aki ilyet vesz, ezzel legyen tisztába
Szerk: az is lehet gariztatnom kellene, meg is nézem van e meg rájuk gari.
A 8 colosra tuti van, mert az fél éves.
Kérdés hogy van e értelme... -
cidalain
veterán
válasz
Lacielvtárs #71263 üzenetére
Jojó, de ha a 20k-tablet nem lenne lassú akkor ki a pék venne a 100k-sat. Ezek ezért olcsoak. Nem roccenesmentes. A lassut idézőjelbe kell képzelni termeszetesen, a drágább modernebb kutyukhoz képest.
Az 1 giga ram hamar elfogy, ilyenkor egy oldalful váltás tényleg lehet 1-3 másodperc is. Alkalmazás indítás szintén, még a váltás az appok között. Ez ilyen. 20-30k-ert ennyi jár, ezzel tisztában kell lenni. Ha valakinek ezek nem férnek bele, akkor csúcskategóriás kell vennie, ez az ársáv nem az ő biznisze.
Ettől ezek még nem szarok, tegyük hozzá gyorsan. Csak nem a leggyorsabbak. Ha ezt valaki el tudja fogadni, az simán boldog lesz vele, és nem kell Cetelem sem a megvásárlásához. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
superg #71262 üzenetére
Bizony, szó szerint igy értettem.
A 7 colosnal még arra gondoltam hogy a 7 éves lanyom cseszett el rajta valamit, mert nem elég hogy lassult hanem a wifi kapcsolatot is eldobalja akar használt közben is.
Ment az alkalmazasok frissitese es egyszer csak kiírja hogy nem lehet frissíteni.
Majd atcsatlakoztam másik routerre es vissza akkor működött.
De a lanyom youtube videó közben is hozta már oda hogy nem megy, megakadt.
Ezutan visszaállítás, ma egy hét , max kettő és kezdődött minden elölről.
Ekkor vettem a komolyabbnak gondolt 8 colos lenovot, amin gyárilag droid 5 van.
Az is ment egy két honapokig rendben, majd ugyan ezek a jelenségek jöttek elő.
Hard reset rendszer visszaállítás egy két havonta.
Volt rendszeresen tisztitva, alkalmazasok kilove, napi szintű ujra indítás. Nem akarok hazudni, inkabb azt mondom heti szintű ujra indítás.Igazából nem mondom hogy a tablet hibája egyértelműen, hiszen a p8 lite telcsom is csinalta a belassulast, de azon a rendszer visszaállítás mindig segített, no meg a sebessegen a droid 6 nagyon sokat dobott.
Most karacsony előtt vettem egy Honor 8at,no ez pörög, es direkt tesztelem hogy normális hardveren mit bir a droid, takarítás minden nélkül.
Eddig kopp kopp, minden rendben.
Eleg ket három max négy naponta újra indítani.
Es en tényleg hasznalom. Minden netezésre a telefonon csinálok, mondhatom hogy a laptopom nem is használom amióta mehvan a honor.Es a jo hardver es droid nekem bizonyított, ezért nem ajánlok 'olcsó' tabletet.
Mert az elmult egy évben vettem a 7es és 8as lenovot, ami 25 ezer + 40 ezer.Es most tervezem 70ert a Huawei m2t ami újabb 70 ezer.
Ha ezt osszeadom, akkor mar jobban jártam volna anno egy 100+os tabbal.Annyit meg tudni kell hogy a tabok is pörögnek, sok játék alkalmazasok kipróbálása, gyerek használja.
Tehát nem mondom hogy mindenki drága tabot vegyen, de egy idő után csalódhat az olcsó tabokban az ember.
De ez az én véleményem és tapasztalatom. -
superg
senior tag
válasz
Lacielvtárs #71258 üzenetére
Hogy kell ezt érteni,megvetted 3 hónapig jó aztán belassul és a teljes reset sem segít,tehát az sem ami a gyári állapotot állítja vissza?
-
moti07
tag
Sziasztok! Van valakinek samsung galaxy tab e 9.6-tal tapasztalata hogy milyen? Leginkább az érdekelne hogy a 1,5 gb ram mennyire elég mert kicsit kevésnek gondolom.
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Asus tabletem egyszer csak fekete-fehér kijelzésre váltott, de még bootoláskor a logo is az lett és a recovery menü is (egyelőre nem bántottam az oprendszert).
A kijelző legalább egy éve be van repedve.
Jól sejtem, hogy ez valami hardveres hiba lesz?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
cidalain #71253 üzenetére
Nekem van egy olyanom, es idővel, ket három hónap es mocskosul belassul...
Van még egy itthon a nagyobb tesója (lasd adataim) a nyolc colos es az az erdekes hogy ugyan ezt a belassulat es wifi kapcsolat eldobalast tapasztalom mindkettőnél.
Mar volt hard reset, visszaállítás es nem segit rajta.
Az az érdekes hogy a 7 colos addig rendben volt amig a droid 4.4 volt rajta.
A gondok azota jöttek amióta a droid 5re lett frissítve.
Nem mondom hogy ne vegye meg senki, de jo ha tudjátok.
En most szemezek a Huawei m2vel, mert elegem lett az 'olcsó' tabokkal es 'korlataikkal'.
Ez nem leszolas, csak egy szubjektív vélemény -
akos86
aktív tag
üdv az Uraknak!
Valakinek nincs véletlenül egy myaudio storm 4gb tablet mentett romja?
alaplapon c88/131206/v20 szerepel
-
pècsimunkás
addikt
Tescoban tegnap láttam , vmelyik Lenovo 7 collos tablet 13-14k forint volt.
-
Remi1234
aktív tag
válasz
cidalain #71253 üzenetére
Köszi!
Én [a sima A7-10et] nézegettem. Az összehasonlitás alapján csak a hátlapi kamera a különbség? -
Remi1234
aktív tag
Hali!
GPS-re milyen tablettát ajánlotok?
MAx 30k, méret 7" . Az egyéb paraméterek nem lényegesek. -
cidalain
veterán
válasz
DeathBat666 #71249 üzenetére
Go szerviz.
(#71248) pocketpairpp
Lenovo tab3 8"
Elonye a 2 gb ram. Jo az ara, 40 korul mar kaphato.
60-ig nem nagyon van masik amiben 2 GB ram van, igy nem is ajanlok masikat. -
btz
addikt
válasz
pocketpairpp #71248 üzenetére
Ez amit leírtál, szinte bármelyik 40-60 ezres árszinten lévő tabletre jellemző.
-
pocketpairpp
csendes tag
Sziasztok. Tabletet keresek a következő specifikációkkal:
-kijelző mérete: minimum 7-8''
-új/használt mindegy (a lényeg, hogy megbízható legyen)
-itthon vásárolnám meg
-mire használnám: filmek nézésére, excel/word-szerű fájlok nézegetésére/szerkesztésére, netezésre
-viszonylag sokáig bírja az aksi(de ez nem fő szempont)
-legyen gyors, ne akadozzon és legyen akkora belső tárhelye, amire nyugodtan telepítgethetek appokat
-bővíthető legyen microSD-vel
-összeg: 40-60 ezer+: megelégszem a sima WiFi kapcsolattal, mobilnetet amúgy sem igazán használnék.
Nagyon szépen köszi!
-
törölt tag
Hali! Hogyan kell olyan androidot feltenni goclever quantum 700 mobile prora? És hogy van e rootja vagy nincs, számít az valamit?
-
tvamos
nagyúr
válasz
cidalain #71240 üzenetére
Az iPhone 4s 2011. október 14-en jelent meg. Az több mint 5 év. Sok androidos készüléket árulnak olyan android verzióval, ami már az eladás pillanatában elavult, és sosem lesz rá frissítés. Hány 2011-es androidos készülék van, ami a mai napig használható? Szerintem azt is mikroszkóppal kell keresni.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
daniel2121 #71243 üzenetére
VLC ?
-
daniel2121
őstag
Sziasztok
Melyik a legjobb videó lejátszó app androidra ami játszik flac-ot is. -
cidalain
veterán
válasz
zsoltzsolt #71237 üzenetére
Igen. De ugyanez az almara is igaz am.
4s-re akart multkor valaki vibert, de annak feltetele volt az iOS akarmennyi. Nosza legyen update, de hopp, 4s-re az az iOS mar nem volt...
Eppen ezert en nem meretezem tul vasarlaskor az eszkozeimez nagyon. Arra legyen eleg amire tudom hogy mostanaban kelleni fog. Nem arra veszek pl tabot, hogy hatha egyszer 1 ev mulva jatszani fogok valami uj bika jatekkal. Belekalkulalom hogy 2 evig megy (annyi tuti, mert annyi a gyari garancia), megnezem ez igy nekem megeri e: pl egy 50e ftos tablet 2 evre nezve havi kb 2000 ftomba fog kerulni. Ennyit meger. Es ha lejart gari utan is megy, es jo arra amire hasznalom, mert nem valtoztak jelentosen az igenyeim, akkor marad, nem rohanok ujat venni, mert minek...
Most egy 2,5 eves LG tabbal vagyok ami csak 1 gigas. Netezesre, es amire en hasznalom tok oke. Nem szar, nem lassu. De ha most tabot kene vennem en 2 giga ramosat vennek. Nem 4 gigasat, mert ott az ar ertek arany 2 eves hasznalatra nagyon nem jo. A tablet 2-3 ev utan meg ugyis el fog romlani (leesik, karcos lesz, akkuja meghal, akarmi, androidja elavul)
Csucs gepet az vegyen akinek nem szamit a penz.mert azert egy csucs tab majdnem egyhavi atlag magyar nettojaba kerul. Ennyi penz annak is faj kicsit aki ketszer ennyit keres... -
cidalain
veterán
válasz
Frenky89 #71238 üzenetére
Nem tudom, de a sima M2 10 nem tamogatja a tollat.
Nem az a kulonbseg hogy az egyikhez adjak a masikhoz meg kulon kell megvenni.
A premiumban fel is van a tollra keszitve a tab, mig a sima nincs. Igy gondolom mas a premiumban talan a kijelzo es a digitizer is (ha elvarjuk a jo rajzolast, ez illene pontosabbnak lennie), de persze ez csak tipp. -
Frenky89
addikt
válasz
cidalain #71234 üzenetére
Kicsit jobban elmélyedve a topik-ban találtam néhány utalást arra, hogy a MediaPad M2 Prémium változata jó lehet rajzolásra. Van a Prémiumban bármi extra a kicsit több RAM-on és a gyári stylus-on kívül, pl. pontosabb, reszponzívabb digitizer?
Az M3-at elég input-lag-osnak tartják xda-n.
-
cidalain
veterán
válasz
cantus #71235 üzenetére
olyan általános filozofikus választ fogsz kapni tőlem hogy 2.
addig amig a gari él, addig jó lesz. aztán majd meglátod.
most gyűjthetsz még nagyobb vasra is, de az jobban fog fájni, ha 2-3 év múlva az is gyenge lesz
igazából nem is ram miatt kell félni, hanem a rendszer miatt. évente jön ki android, aztán ha lesz majd android 9, és már nem fogják az új appok/játékok akármik támogatni a 6-ost, akkor fogsz nézegetni az erős vassal, amit jó hosszútávra szántál. -
cantus
tag
Sziasztok!
Olyan általános filozofikus kérdésem lenne, hogy vajon meddig lesz még elegendő 2gb RAM egy tabletbe? Szóval ha van 100ezrem, akkor inkább még gyűjtsek kicsit és 3-4 gb-osat hosszútávra jobban megéri venni? Vagy még jópár évig kiszolgálna egy olcsóbb 2gb-os is?
-
cidalain
veterán
Huawei Mediapad M3 8 már elérhető, de nem tudom várható e belőle 10 is ahogy az M2-ből is volt
-
Frenky89
addikt
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnék egy alap szinten rajzolgatásra is alkalmas tablet-et beszerezni.
Alapvetően újban gondolkodnék kb. 100eFt körül.Mivel úgy hiszem a rajzolás elég erős megszorítás, így a keret is változhat, a használttól sem feltétlen zárkózom el és szóba jöhet más platform is. Pl. "a Galaxy Tab XY-nál nincs jobb Android-os tablet rajzolgatásra", de már csak használtan van, vagy "a iPad ZS-nél soha nem lesz jobb rajzolgatós tablet". Azért ide írtam, mert nem találtam közös milyen tablet-et vegyek témát.
-
HyoRemix
csendes tag
Sziasztok!
Rem nem tévesztem nagyon el a topicot, olyan kérdésem lenne, hogy hallottatok-e vmi új csúcskategóriás tabletről, megjelenésről, hírről, pletykáról netán. Samsungnál esetleg jön-e vmi újabb mint a Galaxy Tab S2 9.7, esetleg SonyZ4 utáni darab?! Csak LTE képes darabok érdekelnének, természetesen más gyártó is szóba jöhet akár!
Köszi előre a válaszokat!
-
Thomas16
tag
Ehhez volt valakinek szerencséje? Tapasztalatok?
Tinydealről rendelt már valaki nagyobb értékben?
Én eddig csak pár dolláros dolgot. -
SupaCow
aktív tag
Szép estét.
Testvéremnek vennék tabletet 40-45e Ft-ig
Aktív használatban lenne de csak általános appok alatt. Facebook, youtube, néha navigáció. Szal semmi extra.Van most valami általános bestbuy?
Köszönöm
-
cidalain
veterán
válasz
Pandimakaay #71225 üzenetére
nem lehet hogy ott most hoznád létre?
ha behúzol egy mintát (de jegyezd meg mit), akkor mit mond? oké elfogatam, vagy hogy hibás a minta? -
cidalain
veterán
válasz
Pandimakaay #71222 üzenetére
ez nem túl valószínű.
én visszavinném a boltba, lehet hogy ezt már eladták egyszer valakinek, vagy valamelyik alkalmazott nyomkodta. biztos hogy nem te kapcsoltad be elsőként.kapásból ez volt az első ami megjelent a kijelzőn?
nem egy bekonfigurálási folyamat része, ahol most kellene beadnod egy mintát? -
cidalain
veterán
válasz
Tompie #71218 üzenetére
a jövő zenéje. a 2GB ramon a legfeleslegesebb dolog aggódni, mert a 3 GB-os tabok 100 fölött vannak bőven.
(#71219) Pandimakaay:
ha nem a tiéd a tab, vagy használtan vetted akkor kérdezd meg a tulajt, vagy az előző tulajt.
ha a tiéd akkor neked kéne tudni a mintát (vagy a gyereknek, ha véletlenül ő állította be)
A beállított google fiók adatainak birtokában megoldható a nyitás.
Esetleg factory reset megoldás lehet, viszont ez minden beállítást, adatot törölni fog a tabletről. -
keszo
őstag
válasz
Pandimakaay #71219 üzenetére
valószínűleg a tulajdonosátok elkel kérni a képernyőzár feloldásához szűkséges mintát
( olyan mint a pin kód zár) -
Pandimakaay
tag
Sziasztok, van egy samsung tab A 10 tablet, és kér vmi tulajdonosi feloldó mintát, van vmi ötlet , hogy ez mi? hogy lehet feloldani? előre is köszönöm
-
cidalain
veterán
válasz
Thomas16 #71215 üzenetére
nem rossz a fullHD miatt, bár az az intel soc már elég régi, 2 éves soc.
a tablet sem új már, ezért refurbishedben van már csak.
a 4.4 android sem mutat jól, bár 5 lehet hogy van rá, de annál újabb biztos nincs és nem is lesz.
ez is megvehető, filmezéshez elegendő.
a kijelzőt kivéve azért a Lenovo jobb. -
Pandimakaay
tag
sziasztok, van egy lenovo yoga tab pro 3 készülékem. Kivetíteni tudom rajta a filmeket, magát a tablet képét is, de a upc horizon go alkalmazás nem engedi, mert hogy nem lehet streamelni az adást... van esetleg vmi trükk rá, hogy ,megoldható legyen? nem is értem... mi köze hozzá, hogy én otthon nagyban szeretném nézni...
-
cidalain
veterán
válasz
Thomas16 #71213 üzenetére
itthonról Lenovo tab3 8, ami pont akörül van, amennyid van rá.
HD felbontás, 2 GB ram, 2 év hazai garancia.Külföldről Chuwi, Teclast gépeket lenne érdemes nézegetni, de a jobb 8"-osak 100$ körül vannak, amire még rá kell számolni az Áfát, ha nem tudod EU raktárból venni. És akkor még mindig 2 GB ramod van, igaz ebbe már lehet hogy beleférne egy FullHD felbontás is, esetleg microHDMI kimenet, és alapból persze dualOS.
Használtan bármi jó lehet ami megfelel árban, és van 2 GB ramja. De hogy most éppen mit akarnak eladni, van e olyan ami neked jó lenne azt nem tudom. Ha kinéztél valamilyen gépet esetleg, akkor megkérdezheted a véleményünket róla itt.
-
Thomas16
tag
Sziasztok,
Ajánlásokra vagyok kíváncsi az alábbi paraméterű táblagép(ek)re:
- min. 7 hüvelykes kijelző
- használt készülék is lehet
- ha valaki tud ajánlani külföldi, megbízható webshopot, akkor nem zárkózom el a rendeléstől sem
- főképp filmnézésre használnám, tehát a felbontás és a HD tartalmak lejátszása a fő szempont
- az ár max. 40e HUF lenneElőre is köszi!
Üdv, Thomas
-
cidalain
veterán
válasz
bajtokarpi #71205 üzenetére
Pedig a tied meg lett valaszolva, mert en irtam, emlekszem...
Itten van ni. Ketto tipust is ajanlottam. -
válasz
Tompie #71207 üzenetére
Sok olvasás esetén az e-ink képernyők szemkímélőbbek, de pl. a színes magazinokra alkalmatlanok, arra 10", nem 16:9 arányú retina felbontású tablet javasolt. A kis e-book reader-eket könnyebb kézben tartani hosszabb távon. Sajnos nincs könyv/újság szaga egyiknek sem.
(E-könyv formátumok: epub, prc, mobi, azw, stb. - ugyanakkor vannak ezek olvasására alkalmas app-ok android-ra is. Pdf nem e-könyv formátum.)
Elnézést az off-ért -
válasz
Trichie #71204 üzenetére
10-20 ezer Ft.-ért nem kapsz megfelelő felbontású, gyors tabletet, amivel 2 év múlva is elégedett leszel. Lehet, hogy ezért nem írtak rá javaslatot. Tabletet könyvolvasásra nem javasolnék, inkább a könyvolvasó topicban érdemes megkérdezni, de az általában javasolt e-book reader-ek is 30-40 ezer Ft körül vannak. Ha csak pdf dokumentumokat akarsz olvasni, pl. színes magazinok, akkor valami nagy felbontású, memóriakártyáról etethető tablet-et javasolnék, pl a retinás Wayteq 100 QCR, vagy valami hasonló ősi darab, de ez semmi másra nem jó, ha nem akarsz agyhúgykövet kapni a folyamatos tekerésétől. Az előfordulhat 10-20 ezer Ft-ért.
-
Trichie
tag
Az én 2017-01-08 19:52:37 írásomra sajnos senki nem válaszolt
pedig sokat segítenétek pár egyszerű típussal is.
-
cidalain
veterán
válasz
DeathBat666 #71202 üzenetére
Hasznalat kozben? Ha igen jatszottal vagy mit?
Nem forgattad akkor veletlenul allobol fekvobe pl?
Magatol jott vissza a kep, vagy erintetted a kepernyot es ugy? Kepernyovedo nem lehet? -
DeathBat666
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy Galaxy Tab a6 10.1 et es az lenne a problemam, hogy orankent 1x fekete lesz a kepernyo, de csak egy 1 pillanatra. Eloszor eszre se vettem, azt hittem, hogy epp pislogtam azert lattam igy
Lehet ebbol komolyabb baj? Igazabol engem nem annyira zavar, de felek, hogy rosszabb lesz a helyzet idovel. -
KisApám
addikt
Sziasztok!
Van egy MOTOROLA XOOM tabletem. Jó volna, HA tudnám használni.Probléma: néha fogja magát és csak úgy újraindul. Néha addig indulgat újra, míg le nem merül.
Factory Reset volt (kikapcs gomb + volume szabályzó).Hogy lehetne UNrootolni (bár azt sem tudom, hogy volt-e, régen vettem használtan)? LEHET, hogy segítene?
Vagy mit tudok tenni vele?Jó volna ha a 7 éves fiamat TANÍTANI tudnám rajta - azaz a tablet rendesen működne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest