Hirdetés

  • Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről

    ma Részletes képek, specifikációk és euróban megadott ár is van a legendás modell újraélesztett verziójához.

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

Új hozzászólás Aktív témák

  • BorenLargon

    újonc

    Sziasztok!

    Kettő eszközt tervezek keríteni (itthon és újat):

    - Szeretnék magamnak egy tabletet, amit munkára is használnék (értsd: tervezés, ezért stylusszal jegyzetelve, terveket véleményezve, skiccelve, de nem pontosan rajzolva, azt megcsinálom gépen). Ezért 10"-ban gondolkodom, hogy elférjek rajta. Ellenben a stylus sok mindent leszűkít. A funkció, amit el szeretnék érni, kb. az iPad Pro + Apple Pencil pároshoz hasonlító, csak olcsóbban. A legfontosabb szempont az az, hogy a tablettel párosítható legyen a stylus, ezáltal el lehessen kerülni, hogy ne támaszkodjon a kezem skiccelés közben a tabon. Ebből láttam egy Asusos megoldást, ami Z stylus néven fut, viszont a fellelhető review videók nagyon nem győztek meg a toll pontosságáról.
    (ez a megoldás elmehet 100k-ig + stylus, és multitaskos ember lévén nem ártana egy proci+RAM súlyos gép, kizárólag fekete színben, wifis; ha valaki win-es megoldást tud, azt is szívesen fogadom).

    - A másik dolog, ősöknek egy kis újítás lenne. Androidhoz szoktak, ezért mindenképp ennél maradnék oprendszer terén. Elöl-hátul kamera minimum 2M, 8" és 10" is játszik, fő funkció, böngészés, videónézés, fimnézés, kapcsolattartás. Itt viszont rárepülnék a mobilnet opciókra is, hogy egyszerre tudjam majd átadni csomagban nekik ajándékként. Ha a háttértár kicsi, nem gond, de azért tudjam bővíteni. Itt 50k körül gondolkodom.

    Nagyon köszönöm, ha már csak annyival is segítetek, hogy szerintetek melyik gyártó termékei között böngésszek. Eddig Asus és Lenovo gépeket is néztem. A saját munkatab-nál próbálok "lejönni" fejben a maces megoldásról (pénztárcám se bánná), ezért kérem a segítségeteket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák