- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
Nem igazán ajánlott ennyiért. Viszonylag kis felbontású a kijelző, játékhoz gyenge a GPU. Valószínűbb, hogy nem lesz rá Android 6.
Neked mire kellene? 3D-s játékhoz (erős GPU) vagy filmet nézni (nagy felbontású kijelző)? Utazás közben (kisebb kijelző átmérő, erős akku) vagy inkább otthon használnád (nagyobb kijelző átmérő)? A 4G fontos vagy meg tudod osztani mobilról is BT-n, illetve WiFi-n is netezhetsz? Kínai webshop, esetleg magyar szürkeimport (nincs magyar gyári szervíztámogatás, csak bolti garancia, ami bizonytalan) is lehet? -
Dendytv
senior tag
Sajna ezzel egy a gond a SoC-ról nem sok mindent tudni de maga a TAB menő már csak a 2-GB RAM miatt is ! 8"-ban pont elég a GPU-ban a DirectX 11.2 OpenCL 1.2 OpenGL ES 3.0 és a 4G miatt is ott van a cucc nekem bejön ! +-ba ha segit én is egy 8"-at használok csak 1GB rammal s nekem eddig nagyon bejött 2GB rammal meg ohoho lenne (amire használom net,jegyzetelés,film nézés,facebook, massanger, youtoube, olvasás) s mondom hogy nekem tetszen az Asus nekem is ahogy néztem a következő választásom egy Asus lesz
Zenpad z580c szinte ugyan ez csak 2K ban
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest