Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
válasz
csendes
üzenetére
Jelenleg egy 8"-os Lenovo-m van, szóval nem annyira sürgős a dolog, de néha olyan lassú, hogy már idegesítő. Érdekes, hogy amikor sokat játszottam Real Racing 3-mal, akkor nem éreztem lassúnak. Most elsősorban Simcity Buldit-tel játszok és egy örökkévalóság mire betölt egy képernyőzár után, de ez lehet, hogy a játék sara, lehet hogy több memória jó hatással lenne rá.
Filmet nem szoktam nézni, de mindenütt használom, útközben is, otthon is és akár munkahelyen is. Ami még szűk keresztmetszet, hogy csak 3G van benne, így nagyon hosszú a válaszidő, lassú, helyenként azt mondja a játék, hogy nem lát netet, pedig van, csak lassú.
Szóval nekem ez a felbontás akár elég is lehet az 1200x800, csak kellene 2GB RAM, 4G és valami normális GPU.
A nejemnek kínai tabletje van, ami olcsó, de elég sok nyűg van vele. Nem zárom ki a kínait, de inkább vmi megbízható magyar forrást keresnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX