- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
a kodek téma megcsinálva, az első kérdés sajna még nyitott...
-
zsola32
őstag
sziasztok
Lenovo tab3 "gondom" van...kettő is
ha átteszem az sd kártáyára a játékokat, és újra elindítom a ketyerét, nem teszi ki a főképernyőre az ikonokat.
miután menűből kihelyezem, és ismét újraindítok, ugyancsak eltűnnek az ikonok.
erre nem tudnátok valamilyen praktikát?a másik: megvettem az mx player pro progit, és ugye az ac3 hang nem támogtatott alapból.
melyik kodeket kell letöltenem, hogy működjön?köszi a válaszokat
-
zsola32
őstag
Megjött a Lenovo Tab3
Jó kis masina, köszönöm a segitséget. -
zsola32
őstag
válasz
lajthabalazs #69323 üzenetére
tényleg nehéz a beszerzése, én múlt pémteken rebdelten egyet az Aquaból, ma hozza a futár.
már azt kezdtem hinni hogy lemondják... -
zsola32
őstag
válasz
cidalain #69250 üzenetére
köszönöm hogy megerősítettél a Lenovo TAB3 7 Essential ZA0R0018BGb tab ügyében.
pécsen lakom, a három "nagy" bolt egyikében sem volt (extreme.media.euronics), így neten keresztül rendeltem.
amit viszont megtudtam: a nagyobb boltokban is volt (pécs) de miután elfogytak a Lenovo úgy gondolta kidobálja a Tab2-t is, ebből sok van jelenleg...
A tag azt mondta a boltban, bizonytalan a a TAb3 szálltmány
Amit ebből levettem, aki Tab3-t akar venni, iparkodni kell a webboltoknál, mert ha kifogynak... -
zsola32
őstag
válasz
cidalain #69234 üzenetére
megnéztem az általad ajánlott Lenovo-t (Lenovo TAB3 7 Essential ZA0R0018BG) jobban, elég jókat írnak róla, amolyan gyerekeknek szánt tab.
a véleményezők fele gyereknek vette, és ahogy olvasom meg vannak vele elégedve.
25ezer forintért elég jó az ára, szerintem hétvégén benevezünk egyre.... -
zsola32
őstag
69224
sd/720p-s filmeket viszi szerinted?
a játékoknál meg a "minyonos" játék a csúcs náluk (banánokat kell összekapni egy pályán)
ez is mehet rajta? -
zsola32
őstag
válasz
Kabel15 #69170 üzenetére
miért nem veszel inkább egy könyvolvasót, a "talán két filmen kívül" tuti választás lenne
akksi idő 1 hónap stb...először én is tabon olvastam, pdf-et, aztán jött a könyvolvasó...ég és föld a tabhoz képest, ha meg van okostelód is, szinte felesleges egy tab.
mondom ezt úgy hogy nekem is van egy tabom, sőt kellene egy második is, de ezeket a ketyeréket nálunk a gyerekek használják, játszanak rajta leginkább -
zsola32
őstag
sziasztok
a segítségeteket szeretném kérni tablet vásárlásban...
szempontok, amik lehetnek talán támpontok is.
adott két gyerkőc, 6 és 9 évesek
adott egy asus memopad hd 7 tablet (legalább 3 éves, jelenleg ezt használják, teljes megelégedéssel)
ha lehet maradnánk az asus-nál, nekünk bejött.
a gyerekek filmet néznek rajta és játszanak, nem a legújabb játékokkkal.
de adott a Pokemon Go is, amihez android 5, és sim kártya is kell, jó lenne ha ezen szempontoknak is megfelelne. (ha nem akkor így jártak)
7-8" gondolkodnánk, és árilag 50-55ezer lenne a keret, ha ebbe belefér. ha nem elfogadom, aztán mérlegelünk,köszi a válaszokat
-
zsola32
őstag
sziasztok
szeptemberben lesz 2 éve használatban egy Asus MeMoPad HD 7 ME173X.
nagyjából meg vagyok vele elégedve, a hiányosságokat elfogadtam, illetve az eszköz mellett mást ishasználok.Tesómnak június elején lesz a szülinapja, és családi összefogással, szeretnénk neki vásárolni egy 7"-os tabot.
elsősorban maradnánk az Asusnál, de ha van szerintetek jobb vásár... a keret 50-60 ezer forint lenne.ebben kérném a segítségeteket, mit ajánlotok - köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vicces képek
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mozilla Firefox
- EA Sports WRC '23
- RAM topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest