- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Ha jól tudom az 16:10... ez még el is menne, mert valószínűleg úgyis fektetve használnám, akkor meg még szélesebb képet kapok (-> szélesebb doksi, jobb olvashatóság, ám persze alacsonyabb), csak azt mondtam, hogy a 4:3 jobban tetszene. A gond inkább az ára, a 3G nélküli is 140k körül van boltban. 10.1v meg csak vodás, ilyen konstrukciót nem szeretnék. Használtan még egyiket sem láttam (ja de ez utóbbi, 3G nélkül 100...).
Wayteq: igen, ráadásul van USB, kamera, meg szabadabban használható android... a gond csak az, hogy senki sem tudja, mikor jelenik meg, hogy sikerül összerakniuk a gépet, mikorra lesznek tesztek, lassabb lesz-e a kisebb tesónál (én azért látok rá esélyt), és hasonlók. A 75k körüli használt iPad-hez képest azért nem hiszem, hogy olyan sokkal olcsóbb lenne, mondjuk 60-ra saccolom, azért nem beszélhetünk kétszeres árról (igen, cserébe új, de ez nem szempont, csak a gari - használtra meg megint csak jó sokat kéne várni).
Talán marad a 3G-s iPad... legrosszabb esetben eladom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest