- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
underdark #59998 üzenetére
Ezért: [link]
Mennyire fontos a RAM ? Nagyon. Igazából a felhasználástól függ, hogy mi elég és mi nem. Annak, aki 90%-ban filmnézésre vesz tabletet gyakorlatilag mindegy, hogy 1 vagy 2GB a RAM mérete, mert nem befolyásol semmit. Aki viszont inkább internetes böngészésre szeretné használni úgy, hogy egyszerre meg van nyitva több lap is ajánlottabb a több RAM, de a jövőre nézve ez általánosságban is elmondható. Na meg ott vannak még gyártók saját felhasználói felületei is, amik közül néhány elég szép részt le tud magának foglalni.Ha Intel processzorról van szó azt szoktam ajánlani, hogy valamely másik Intel processzorral szerelt modell topikjában rá kell kérdezni azokra az játékokra és alkalmazásokra, amik biztos használva lennének, hogy fut-e egyáltalán, és ha igen hogyan.
Ár/érték arány szempontjából a Lenovo S8-50-et továbbra is csak ajánlani tudom azzal a bizonyos kompromisszummal.
(#59999) Zoli1222
Nem értelmetlen, csak nem mindenki érzi szükségét.
Maga a készülék amúgy nagyon rendben van, főleg ennyi pénzért. -
Zoli1222
őstag
Sziasztok!
Vki használ esetleg ilyen gépet-->allview?
Navigációra, filmezésre, netezésre lenne használva. Vagy ebben a méretben értelmetlen az ekkora felbontás? a válaszokat előre is köszi! -
underdark
aktív tag
Hali
Intel proci miert nem ajanlott jatekra?
LG GPad 8.3 lett volna a valszta, de nem kaphato 60ezerert
Helyette kineztem a Lenovo S8at, abban pedig intel proci van
mindenkep minimum 8as tablet kellene max 60ezerert
Mennyire fontos a ram? mert en csak a 2gigasakat neztem
vagy egy jobb proci+1gb ram eleg lenne?
Koszi -
Begi
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors segítséget kérnék tőletek.
Nagyszülőknek lenne tablet vásárolva kép/videó nézegetésre és skypra.
A következő két típust szemeltem ki és ezekről kérném a véleményeteket:
Lenovo Tab 2 A7-10
Asus MeMO Pad 7 (ME176C)Előre is köszönöm a segítséget!
-
underdark
aktív tag
Hali
Ez az Alcor Access O819M miért ilyen "olcsó"? -
tjb007
nagyúr
válasz
MikaVejneGI #59989 üzenetére
GeekBuying, Banggood, TinyDeal stb., magyarán a népszerűbbekből.
(#59990) cvalda
Nem lehet kapni Magyarországon.
Három lehetőség is van a beszerzésére:
1. Személyesen kiutazol Angliába.
2. Kint élő ismerőst/rokont megkéred, hogy hozzon/küldjön neked egyet (vagy keresel valaki mást, aki megtenné neked ezt a szívességet).
3. eBayMás mód/lehetőség nincs.
-
cvalda
újonc
Van egy egészen kiváló ár/érték arányú tablet, a Tesco Hudl2, 8.3 colos (1920x1200), android 4.4-es 2gb Ram-mal. Alig találok róla valamit a magyar neten, ezen a fórumon semmit nem találtam. Lehet kapni Mo-on? Tudomásom szerint az itteni tesco-kban csak az Op3n dott-ok vannak. (?)
Hogyan lehet legjobban beszerezni nálunk? Köszönöm a válaszokat.
-
atee
őstag
Sziasztok ismét!
Pipo P8 ellen valami érv? (Akkuja van ahol 4000 van ahol 5300mA) Már ma vennék valamit.
A webes rendelést kizártam mert nincs időm várni rá egy hónapot.
LG V500 G Pad 8.3, 60 ezerért? vagy ez a P8 70 ezerért?
Pipo P4 már 80 jelenleg itthon az már lélektanilag sokazért az egy colért.
-
mzprox
aktív tag
Hali!
Egy jó ár/érték aránnyal rendelkező tabletet keresek a legolcsóbb szegmensben (<20k). Főleg videónézésre kell utazás alatt , kb semmi más nem számít. Az előny ha tudok bele tenni simkártyát és arról használni a mobil netemet. Ami a méretet illeti.. nem tudom, többnyire 7"-eseket nézegetek, mert könnyűek..
-
patow
senior tag
Sziasztok, érdeklődnék hogy az ebay -on rendelhető úgymond neve nincs 64gb micro sdhc kártyák mennyire használhatok.
-
tjb007
nagyúr
válasz
MikaVejneGI #59975 üzenetére
Itthonról: LG G Pad 8.0, Prestigio MultiPad Wize 5002, esetleg még az Alcor Access O819M.
Kínából: ONDA V975m, ONDA V979m, CUBE TALK9X, CUBE TALK 8X, PiPO P4, -
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Családi használatra(játékra,youtube,internet)keresek tabletet.
Magyarországon vásárolva max. 50000 magyar forint. (8-10"-ig)
Kínai (Onda,Teclast,Pipo,Cube) 50-70k magyar forintig. (9.7"-ig)
Nem szeretnek Intel procit.
Tudtok ajánlani konkrét márkát,típust?
Köszöntem. -
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Lehet nem teljesen jó helyen járok, de hátha tudtok segíteni. Mi a különbség a Wayteq 8Q és az újabb 8X Quad között. Mennyire jelentkezik ez teljesítményben?
Köszönöm -
martoslaci
csendes tag
Samsung Galaxy Tab 7.7-re telepítenék Spyware Terminator 2012-t. "A telepítés elkezdődött" jelenik meg, utána órákon át semmi. Az "értesítések"-ben "a telepítés befejeződött" van. Androidos verziót töltöttem le. Nem indul. A programok között nem található. Mit rontottam el?
-
LÁZ
addikt
no, odáig jutottam, hogy sikerül kihámozni a lollipopból a wifi direct opciót, és párosítani a tv-t a tabbal, pipa-pipa mindkét oldalt, csatlakozási kérelem elfogadva, viszont a 'képernyő tartalmának megosztása' beállitásnál továbbra sem mutatja a tv-t, mint opciót.
a másik, amit akartam kérdezni, hogy a lollipoppnál nincs gyári videolejátszó telepítve? nem igazán találtam előre telepitve
-
cidalain
veterán
Ez hulyeseg. A ket teve belul tokegyforma.
Tv-n smart menu/screen share, ezutan tableten miracast be, eszkozok keresese. Ha megtalalja a tevet akkor rakapcsolodsz.
Ha nem talalja akkor nem tudom. Talan meg a teve beallitasok menujeben kell esetleg megismertetni egymassal eloszor a ketto kutyut.
-
LÁZ
addikt
válasz
Shingen #59955 üzenetére
találtam egy listát a wifi alliance-on, és sajnos a 42lb671v nem, csak a 674v támogatja elvileg a miracast-ot, a tv-n is csak wifi direct opció van, az meg nem találja meg a nexust a hálózaton.
kicsit sajnálom a dolgot, mert pl az előző tabunk (galaxy tab2 10.1) simán kirakta a képet a tv-re a videólejátszóján keresztül..
-
Scale
őstag
válasz
®abstract® #59962 üzenetére
Mennyi idő alatt jött meg (+Pest vagy vidék)? Meg vágtak rá áfát/vámot vagy átcsúszott?
-
Scale
őstag
válasz
®abstract® #59957 üzenetére
Hát itt majdnem egy 20assal drágább mint kínai webshopokban
de majd elküldöm neki is és eldönti. Hát igen, ez a baj hogy 35 nap alatt kapja csak meg..
Köszi -
tjb007
nagyúr
Maradva a külföldnél (ami jelen esetben Kínai), és a mindennel együtt maximum 70 ezer forintnál.
A 4G-sek (pl. Teclast P98 4G) kiesnek, azokhoz el kéne menni 80 ezer forintig. 3G-s kijönne bőven ennyiből, de a jövőre nézve nem biztos, hogy érdemes már ezzel foglalkozni. Ezt majd eldöntöd te, szóval addig ezeket kilövöm.
Csak Android, Wi-Fi only: Dell Venue 8, Teclast X98 Air II (nem a dual OS változat!), Teclast X98 Air 3G (nem a dual OS változat!, mondjuk ez pont egy 3G-s)Illetve ezeken kívül vannak még dual OS-es modellek is, ami annyit takar, hogy Windows 8.1 és Android is van a készüléken. Nem tudom mennyire érdekelne egy ilyen.
(#59951) bugizozi
Amiket leírtál inkább a ZenUI miatt van, úgy látszik még mindig nem hibátlan.
(#59958) Bikkrom
A G Pad 8.0 akkor ki is esik, mert ennyiért csak a Wi-Fi only változatot lehet megvásárolni.
A következők jöhetnek szóba: Samsung Galaxy Tab 4 7.0 LTE (SM-T235) ASUS Fonepad 7 (ME372CL), Lenovo A8-50 (A5500) -
csendes
addikt
-
Bikkrom
senior tag
Sziasztok!
Ki kellene választanom egy tabletet egy egyesület tagjainak. Verseny szervezésre lesznek használva, de amellett a tagok minden nap használni is fogják a versenyek között. Tehát egy univerzális tablet kellene.
Ezért a paraméterek:
- 7-8". Ez szerintem mindenkinek kényelmes. Ennél kisebb/nagyobb már lenne akiket zavarna.
- Új lehet csak, mivel nagy részükre lesz támogatás is.
- Csak az itthoni vásárlás jöhet szóba.
- Az aksi és a kijelző elsődleges szempont. Nem kell a nagy felbontás az akadás miatt, de jól lehessen használni kültéren és bírja is az aksija. Emellett mindenki használni fogja személyes tabletként, tehát nem lenne rossz ha a többség elégedett lenne vele. Értsd nincs sok széria hiba, lásd Wayteq és egyéb kínai cuccok.
- 50-60 ezer a keret. Talán 70-ig is mehet, de inkább az 50-60.
- A mobilnet elengedhetetlen, mert szabadtéri a verseny.Eddig az LG GPad 8.0-át néztem, de bármire nyitott vagyok ami a fentieknek megfelel.
A segítséget köszönöm előre is!
Kellemes hétvégét mindenkinek!Szerk.: Bolt is érdekelne ahol érdemes venni.
-
Scale
őstag
Pipo p4et valaki talált olyan webshopban ami eu raktáros (warehouse-os)? Egyik ismerősöm akarna venni ilyet de ő nem akar 1 hónapot várni illetve a vám és/vagy áfa miatt parázni.
Én is meg ő is keresgélt de nem találtunk egyelőre. -
LÁZ
addikt
üdv, nexus10-re váltottunk, kérdésem a képernyő kiterjesztésével-tartalom átküldésével kapcsolatban lenne, van e olyan lista, ahol jelezve van, milyen tv-vel működik a dolog, itthon egy LG42LB671V van, de sajnos nem ismeri fel.
-
bugizozi
őstag
válasz
tjb007 #59949 üzenetére
Szia!
Akkor sem ha két profil van? (dupla gmail, fb stb.) Most egy ASUS MeMO Pad 8 (ME181C) van de nem vagyok elájulva a sebességtől, elég sokszor van hogy megakad és gondolkozik, pláne ha felhasználó váltás van, vagy ha már régen volt szinkronizálva és bekapcsolom a wifi-t.
Köszi!
-
atee
őstag
válasz
tjb007 #59949 üzenetére
50-70 azèrt van kitalálva, hogy ne szálljak el teljesen. Ismerem magam... Elkezdek keresni valamit 10 ezerèrt ès egy hèt múlva 50 èrt veszem..
Persze lehet 80-100 is csak megèri? Jobb annyival a használati èrtèket nèzve? Ez is egyèni kèrdès. Elavulás szempontbòl a százezres is kb. úgy fog a "kukában" landolni mint az ötvenezres.Köszönöm megnèzem a Lenovot is.
-
Shingen
addikt
válasz
h1ght3chzor #59947 üzenetére
Mármint a LG G-Pad 8.0 V480 ??
Van gyári tok 10 ropi, van ebayen, meg lehet Bp ázsia c. kapni forgatható tokot vmi 3500 ropi.
(#59946) ClioRS +1
h1ght3chzor Ha az Lg veszed olyan helyről gyári garival tényleg a szakszervizbe vidd, nehogy a boltba ahonnan vetted, lassabb ügyintézés, stb.
Bp. váci úton van egy LG szerviz. -
ClioRS
őstag
válasz
h1ght3chzor #59943 üzenetére
Nem. Nyers erőben valóban erősebb, de az erő egy része elveszik, ha a processzornak (Intel x86) a natív kódot tartalmazó alkalmazást át kell fordítania. Szóval valamivel lehet gyorsabb, de nem kétszer olyan gyors azért. Plusz az LG elég jól összerakta a szoftvert, így az sem egy lassú cucc.
(#59945) h1ght3chzor
Mivel gyári a garancia mindkettőnél, így én inkább a gyártóhoz vinném. Gyári garinál a bolt is a gyártóhoz viszi, ami csak meghosszabbítja a folyamatot.
Edigitalba egyébként csak visszavittem terméket, ami nem tetszett, szó nélkül visszaadták a pénzt, amit egyébként ők ajánlottak fel. Nem kell félni egyiktől sem szerintem. Edigital mellett szól, hogy ingyen postáz, de ha budapesti vagy, akkor ez lényegtelen. -
capulet75
addikt
Tablet alkalmazásokkal és androiddal kapcsolatban merre tájékozódjak, mert erre irányuló fórumot nem találtam.
-
Shingen
addikt
válasz
h1ght3chzor #59937 üzenetére
LG G-Pad 8.0 V480
[link] MM
Online rendeled 14 nap elállási jogod van, és 2 év gyári garit adnak, mivel Lg viszonteladó a MM.
-
h1ght3chzor
őstag
Valahol kapni még jó áron LG G Pad 7.0-ot vagy LG G-Pad 8.0 V480 ezt érdemesebb venni? Esetleg 3.?
-
Shingen
addikt
Az adatok alapján a Pipoba nagyobb a kijelző kicsit nagyobb az aksi.
De ezt nem ismerem annyira mennyire jó optimalizált.
Én az LG jobban favorizálnám, nagyon megbízható tab nagyon jól optimalizált rendszerrel és van rá droid 5 is.
De majd a Topikgazda megmondja jobb-e annyival amennyivel drágább. -
atee
őstag
válasz
®abstract® #59931 üzenetére
Köszi elsőre jònak tűnik
-
atee
őstag
Sziasztok!
Úgy nèz ki, hogy ideje lenne beszereznem magamnak egy táblagèpet!
Sokat utazom ès ez lenne az optimális megoldás!
A telefon kicsi a notebook már nagy!
Amire használnám az leginkább film nèzès, internet. Illetve tartalèk GPS ha a cèlezköz esetleg kimúlna.
Tehát fontos, hogy normális lehetőleg iGo futtathatò legyen rajta. Mindenfèle külső eszköz csatlakoztatás nèlkül!
Minèl nagyobb akkus üzemidő, sok tárhely alapbòl ès lehessen bővíteni!
Erős Wifi! Ne kelljen a router mellè ülni!
Mobilnet a jövőre nèzve lenne csak fontos Mert sose lehet tudni 4G kèpessèg jò ha van, de nem alap elvárás.
Akadásmentesen fusson rajta minden (mert ettől kikèszülök)
Kijelző mèret 8-10" kissebb semmikèpp!
Nem zárkòzom el a külföldi rendelèstől, de örülnèk ha hazai boltban megnèzhetnèm vásárlás előtt!
Kijelző felbontás a HD megfelel!
Asus ès Samsung nem èrdekel...mert csak!
Ár! Mondanám, hogy nem számít de számít! Mindezt optimálisan szeretnèm megoldani 50-70 körül, de bármi èsszerű ajánlatot meghallgatok!
Csak új kèszülèk garanciával èrdekel!
A vásárlást 1 hònapon belűl tervezem.Igèny az van rendesen
Köszönöm!
-
Pantok
aktív tag
Sziasztok
Egy tabletra volna szükségem gyakorlatilag kizárólag a Pictoverb futtatására, nagyanyám beszédképtelen és neki lenne
Én legalább egy 8"-as kijelzőre gondoltam, lehetőleg olcsó, könnyű - és jó a hangszórója, illetve a zökkenőmentes működéshez elég erős is legyen (ne fagyjon meg meg hasonló mert nem lesz aki karban tartsa) és azt hiszem egy IPS panel is kellene hogy minden szögből tisztán láthassa az ikonokatNem láttam szinte egy olcsóbb tabot se aminek előre néznének a hangszórói, így gondoltam legrosszabb esetben intézek mellé egy kis bluetooth hangszórót is így az a pont rugalmas. Sajnos nem tudom milyen olcsón kezdődnek ma a már 'értelmes' tabletek, kb 2 éve 60kért vettem hazai márkát magamnak is és az egy kalap sz*r volt, remélem ma már olcsóbban van értelmesebb.
köszönöm mindenkinek
-
Gergello
addikt
Sziasztok !
Nem teljesen világos most ezt nekem, de ez az eszköz tudja - a megfelelő mobilnet előfizetéssel - a leggyorsabb LTE sebességet ?
Samsung Galaxy Tab 4 T535 táblagép, Quad-Core 1.2GHz-es processzorral, 10.1", 1.5GB DDR3, 16GB, Wi-Fi, 4G, GPS, Bluetooth 4.0, Android 4.4.2 KitKat, Fehér
Az egyik legnagyobb hazai webshop-ban van fent 89.900 Ft-ért. (Gondolom nem szabad linkelni.)
Az bizonytalanít el, hogy van ahol beleírják a nevébe, hogy "4G LTE" ...
-
ClioRS
őstag
válasz
marlboromen #59919 üzenetére
Szerintem netezni meg filmet nézni nem feltétlenül kell 100 ezres gép, kivéve, ha a HD felbontásnál nagyobbra vágysz, akkor valóban ott kell nézelődni.
Kicsit olcsóbbak HD kijelzővel:
LG G Pad 10.1, Asus Transformer Pad TF103C, Asus MeMoPad 10 ME103K, Samsung Galaxy Tab 4 10.1 (ebből van 2015 edition, kicsit frissebb hardverrel)90 ezertől felfelé:
Asus Transformer Pad TF303K, Lenovo Yoga2 10 (bár ennek kicsit kevés a hardver a kijelző felbontáshoz), Samsung Galaxy Tab S 10.5 -
tjb007
nagyúr
válasz
marlboromen #59919 üzenetére
ASUS Transformer Pad TF303K, Lenovo Yoga Tablet 2 10 (nem a Yoga 10 HD+, ami több helyen ugyanezen a néven fut)
-
marlboromen
aktív tag
Sziasztok. 100 korul mostansag milyen droidos 10 colos tabletet erdemes veni? Filmnezes es internet a lenyeg, jatek nem erdekel. Koszonom.
-
cidalain
veterán
válasz
h1ght3chzor #59915 üzenetére
Frissitesekkel nem szamolnek, ugyse adnak ki hozzajuk a cegek.
Lg-re most kijott az 5.02. A topicjaban jokat irnak rola. Atlagos hasznalat mellett 3-400 szabad ram van az a tapasztalat. (Nalam 4.4-nel most 331 szabad)
A szabad ramot tekintve Samunal sincs sokkal tobb: ami azt jelenti hogy ott sincs nagyon tartalek.
A mostani kozepkategorias tabokat mostanra terveztek. Nem a jovore. Addig tervezz veluk amig a gyari garit adjak ra: 2 ev. (2 eve ilyenkor 2 magos 512 ramos tabok voltak droid 4.0-val. Azok ma mar alig hasznalhatok, jo esetben 4.2-t meg megkaptak. Kisebb noname tabok sosem kapnak frissitest) -
törölt tag
válasz
h1ght3chzor #59913 üzenetére
Felhasználásfüggő szerintem. Egy tablet nyilván nem telefon, sokaknak nem szükséges hogy annyi app fusson a háttérben, így alapvetően kevesebb erőforrás is elegendő egy telefonhoz viszonyítva, ahol azért tényleg kevés lehet az 1 giga.
-
cidalain
veterán
válasz
h1ght3chzor #59913 üzenetére
A memoriaval ket modon lehet banni:
1. Jol optimalizalsz es akkor a kevesebb is eleg
2. Szarsz az optimalizalasra es belecseszel meg fel gigat
Vegeredmenyben ugyanott vagy.
Melyik a hasznalhatobb megoldas szerinted? Melyik a merketing szempontjabol jobb huzas? Melyikkel jarsz valojaban jobban? -
ClioRS
őstag
válasz
h1ght3chzor #59909 üzenetére
LG G Pad 7.0, én inkább ezt választanám, minőségibb a hardver benne.
-
h1ght3chzor
őstag
Van SAMSUNG Galaxy Tab4 7.0-nál jobb jelenleg, amit érdemesebb lenne megvenni, hasonló árban?
-
tjb007
nagyúr
válasz
Baga1983 #59905 üzenetére
Nem feltétlen kell trükközni, mert vannak olyan modellek, amik bármiféle probléma nélkül kezelik az NTFS fájlrendszert is.
Aminél meg nem megy, azoknál van lehetőség felcsatolni third-party app segítségével (ha jól tudom a Total Commander is képes erre), persze az esetek többségében szükség van a root jog meglétére is. -
Baga1983
senior tag
válasz
cidalain #59900 üzenetére
Köszi a választ, igazság szerint netezésen kívül csak torrent megy, ha menne tableten, akkor nekem ez tökétetes lenne, és még mobil is lennék. Csak NTFS-ként használnám a külső vinyót filmletöltésre, átnézve a topikot, nem tűnt vad ötletnek. Ezek szerint már első rákapcsolásnál kiderül hogy feilsmeri e a vinyót, mindegy hogy FAT32 vagy NTFS?
-
cidalain
veterán
válasz
cinemazealot #59901 üzenetére
Igen de te alkalmazkodtal az adott rendszerhez: 32gb-os sd kartyara gondolok, es nem 1-2 terras kulso tapos hdd-re
Az ugy meg tenyleg egyszeru: bepattintod a kartyat aztan hajra.
De itt szarakodas van a fajlrendszerrel, kulso tappal, szerencses esetben meg a hdd-re irassal is lesz... -
cinemazealot
addikt
válasz
cidalain #59900 üzenetére
"De miért pont android jutott eszedbe?"
Mert olcsó.
Én 12e Ft-ért vettem egy Samsung Galaxy Pocket Neo-t (kicsi, gagyi, lassú, de olcsó), amibe belezúztam egy 32 GB-os microSD kártyát és sokáig ezt használtam torrent kliensnek. Egyszer megmértem a fogyasztását: általában 1 Watt, max. 2, amikor megy a kijelző és nagyon erőlködik. Ezt egyik olcsó letöltős gép nem csinálja utána ennyi pénzért.
És ha nagyon akarom, még IP kameraként is tudom használni, hogy lássam melóban, van-e valami gebasz otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged