- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
válasz
tordaitibi #67470 üzenetére
Köszi
megnèzem.
Esetleg a Lenovo A7-10F? Mobilnet se fontos igazán.
-
atee
őstag
Sziasztok!
Tabletet szeretnèk kifejezetten navigáciòra!
Elèg lenne a 7 colos csak tökèletesen fusson rajta egy igo. Semmi.más funkciò nem èrdekel.
Van egy pipo p4 em ès azon valamièrt nem talál műholdat... Nèha pár percre meglátja, de teljesen hasznáhatatlan. Ha működne rendesen akkor nem vennèk másikat mellè. Esetleg ha valaki erre tud megoldást az mèg jobb lenne.Köszönöm!
-
atee
őstag
válasz
csibepuding #60688 üzenetére
Banggood oldalon a mobil alkalmazás első vásárlására adnak 10% kedvezmènyt.
Èn így rendeltem pl. Pipo P4 es tabletet. Igaz mèg várnom kell rá, de így 42 ezer + áfa lesz majd.
Talán èrdemes kihasználni! -
atee
őstag
válasz
sharkypeti #60609 üzenetére
Nekem úton van egy Pipo p4 ami szerintem egykorrekt gèp. Èn 3 hètig kerestem a megfelelőt magamnak
Persze saját tapasztalatom mèg nincs vele, de szerintem vedd számításba. A megadott paramètereknek megfelel.
-
atee
őstag
Sziasztok ismét!
Pipo P8 ellen valami érv? (Akkuja van ahol 4000 van ahol 5300mA) Már ma vennék valamit.
A webes rendelést kizártam mert nincs időm várni rá egy hónapot.
LG V500 G Pad 8.3, 60 ezerért? vagy ez a P8 70 ezerért?
Pipo P4 már 80 jelenleg itthon az már lélektanilag sokazért az egy colért.
-
atee
őstag
válasz
tjb007 #59949 üzenetére
50-70 azèrt van kitalálva, hogy ne szálljak el teljesen. Ismerem magam... Elkezdek keresni valamit 10 ezerèrt ès egy hèt múlva 50 èrt veszem..
Persze lehet 80-100 is csak megèri? Jobb annyival a használati èrtèket nèzve? Ez is egyèni kèrdès. Elavulás szempontbòl a százezres is kb. úgy fog a "kukában" landolni mint az ötvenezres.Köszönöm megnèzem a Lenovot is.
-
atee
őstag
válasz
®abstract® #59931 üzenetére
Köszi elsőre jònak tűnik
-
atee
őstag
Sziasztok!
Úgy nèz ki, hogy ideje lenne beszereznem magamnak egy táblagèpet!
Sokat utazom ès ez lenne az optimális megoldás!
A telefon kicsi a notebook már nagy!
Amire használnám az leginkább film nèzès, internet. Illetve tartalèk GPS ha a cèlezköz esetleg kimúlna.
Tehát fontos, hogy normális lehetőleg iGo futtathatò legyen rajta. Mindenfèle külső eszköz csatlakoztatás nèlkül!
Minèl nagyobb akkus üzemidő, sok tárhely alapbòl ès lehessen bővíteni!
Erős Wifi! Ne kelljen a router mellè ülni!
Mobilnet a jövőre nèzve lenne csak fontos Mert sose lehet tudni 4G kèpessèg jò ha van, de nem alap elvárás.
Akadásmentesen fusson rajta minden (mert ettől kikèszülök)
Kijelző mèret 8-10" kissebb semmikèpp!
Nem zárkòzom el a külföldi rendelèstől, de örülnèk ha hazai boltban megnèzhetnèm vásárlás előtt!
Kijelző felbontás a HD megfelel!
Asus ès Samsung nem èrdekel...mert csak!
Ár! Mondanám, hogy nem számít de számít! Mindezt optimálisan szeretnèm megoldani 50-70 körül, de bármi èsszerű ajánlatot meghallgatok!
Csak új kèszülèk garanciával èrdekel!
A vásárlást 1 hònapon belűl tervezem.Igèny az van rendesen
Köszönöm!
-
atee
őstag
Sziasztok!
30-40k között mit érdemes most számításba venni. Hazai beszerzéssel?
Egy háziasszonynak lesz aki netezne rajta elsősorban wifi kapcsolattal.
Méret 8" vagy nagyobb.
Zökkenőmentes működés és friss Android rendszer ami még elvárás lenne.üdv
-
atee
őstag
Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget!
Sajnos igen csak a Mediamarkt volt mint gyors alternatíva.
(ezt nem bírom megszokni vidéken)
Általában rendelek, de most arra nem volt idő.WayteQ xTAB-79qci lett végül mégis.
Tulajdonképp megerőszakoltam magam. Nem nekem kell, hanem egy gyereknek. Neki talán még ez is sok.
Szóval a választható ár teljesítmény ésszerűség alapján ezt vettük meg.
Egyébként jól öszerakott minőségi benyomást keltő darab ami elég pörgősen is működik!
Aki tudja a GPS-t nélkülözni annak érdemes elgondolkoznia rajta. -
atee
őstag
Sziasztok!
Extrém helyzetben vagyok. A magamfajtának ez kész kínzás, de kényszer helyzetbe hozott a család
Sosem vásárolok semmi műszaki cikket utána olvasás nélkül, de most az idő hiányában gyors segítséget kérnék! A Tablet számomra egy vak folt. Nekem eddig és ez után se lesz tabletre szükségem.
Viszont a kislányomnak MA kell mindenképpen megvenni egyet. Valószínűleg a Mediában mert más lehetőség nincsen.Leginkább játékra és filmekre lenne használva.
40 ezer van rá kb. Szeretném a maximumot kihozni belőle. Mi jöhet szóba
7 colos elegendő. Android rendszer természetesen és az űbergagyi kategóriát kizárnám!
Ha ez nem lehetséges akkor bármi áron lemondom a mai vetelt!WayteQ xTAB-79qci ez talán megfelelhet, de a GPS hiánya engem bosszant. Tudom nem nekem lesz, de mi van, ha mégis kell majd.... jobb lenne ha lenne benne ez is.
Köszönöm és Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OLED monitor topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest