- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magyarított Android alkalmazások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freiherr
őstag
Hello!
Tudnátok olyan tabletet ajánlani,amin van HDMI kimenet?Egyelőre ez lenne a legfontosabb szempont,max. 50k-ig.
-
fezsoo
aktív tag
Üdv mindenkinek!
40- max 50.000Ft-ig mely tabok lennének manapság a legjobbak?
8" és 10" ban?Internet, Facebook Youtube Skype.
Kb erre lenne használva. Na meg ismerkedni az érintő képes kütyük világávalAjánlanátok párat
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! Most ismerősömnek keresek tabletet:
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 9.7" vagy 8.9" (ez lenne a legjobb)
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Mindegy
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Mindegy
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Böngészés, Hearthstone, office
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 50.000 erős magyar forint a keret. Ha külföldről érkezik, akkor ebben legyen benne az áfa és a vám. Nem hátrány ha dual bootos, akkor viszont minimum 32 gigás tárhely kell, fontos a 2gb ram és a minőségi kijelző. Ja és nem baj ha olcsóbb, mint 50k
Szerk: legyen viszonylag könnyű -
vaci22
csendes tag
Sziasztok
Szerintetek Melyiket érné megvenni Játékhoz,film,skype,net Wifi is lényeg !
Jó lenne ha Billentyűt is kezelné univerzálisat .
ASUS ME572C-1A004A
Asus MeMO Pad 8 ME181C-1A004A
Lenovo IdeaTab S8-50 Tablet PC 8" IPS 16GB Android 4.4 fekete (59-426770)
ALCOR Access O719R
Alcor Access Q913M 16GB Tablet (9,7"), 3G, IPS, alu ház
LG G-Pad 8.0 V480 8" 16GB fehér
Mit javasoltok ezekből ???? -
kisza25
félisten
-
tomic
addikt
WayteQ xTAB 8X Quad tablett mennyire ajánlatos?
Van ebben a kategóriában jobb vétel,ebben az ársávban? -
csendes
addikt
válasz
Sirandrish #59190 üzenetére
Kínából 188 USD+ÁFA: [link]
-
Sirandrish
legenda
7colos tablet kellene. 60K a maximum!
A márka teljesen mindegy. Új és droidos legyen.
Mit tudnátok ajánlani? Hja és az erő a lényeg..minél bikább legyen -
cidalain
veterán
válasz
#42308056 #59185 üzenetére
Mit értesz össze funkció alatt?
Ingyenes regisztrációval használom, még nem futottam bele semmibe ami office 365 előfizetést kért volna.
Illetve azért jegyezzük meg hogy ezek nem teljes értékű office alkamazások...Ha ilyen "függésed" van az Office-tól, akkor lehet hogy Win tab kellene, Office-szal.
-
tomic
addikt
válasz
#42308056 #59185 üzenetére
Oké ez jó hîr.
Akkor màr csak annyi,hogy milyen készüléket ajànlanàtok kb 40.000ft ig?Böngészés,skype,filmnézés,officera lenne. Wifi, 3g, bővîthető tàrhely,rendszeres frissîtés és tàmogatottsàg az elvàràs. És természetesen ne csiga lassú legyen.
2gb ram elférhet benne.
Mit ajànlanátok? -
tomic
addikt
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy androidos tabletten van-e office alkalmazàs?
Tablett vàsàrlàs előtt vagyok és örülnék ha menne rajta, mert akkor a laptopomat nyugdîjazni tudnàm. -
cocobanana
tag
válasz
ClioRS #59175 üzenetére
Jó fényképezést úgy értettem, hogy a Sony Ericcson K800i telefonomhoz hasonló képet csináljon, mivel a telefonom kamerája tönkrement és szeretnék egy tabletet akkor már. Félreértések elkerülése miatt, nekem nem hd képek kellenek, meg nem csúcsfényképező, csak kb egy 3megapixeles képet csináljon mint a telefonom ami nem okos. Ezért szeretnék olyan tabletet , + akkor már az előbb felsorolt opciók is legyenek meg.
http://www.edigital.hu/WiFi-tablet/Lenovo-TAB-A8-%2859-407805%29-16GB-Wifi-tablet-Midnight-Blue-%28Android%29-p410467.html
Ezt a tabletet ajánlottad igaz? Ennek elég jó a kamerája ahogy látom, de a többi paraméternek is megfelel? Teljesen kezdő vagyok a témában, nem tudom mit kell figyelni a tableteknél, milyen hátrányai lehetnek ennek a típusnak?
-
cidalain
veterán
válasz
Alien13 #59180 üzenetére
2 Gb ramos készülék nincs ebben a keretben.
Így viszont hogy csak alap játék lesz be lehet próbálni az Intel procit. (Asus ME176) Előfordulhat hogy valami nem fog elindulni, de akkor max keresel másik memóriajátékot, ami elindul. Topicjában erről is jókat írnak a tulajok, érdemes benézni, és megkérdezni hogy mi a helyzet a játékokkal.
A legjobb választás azonban a céljaidnak szerintem az LG lenne: Nagyon jól optimalizált az android rajta, így nem okoz hátrányt hogy csak 1 GB ram van benne. (A Samu az 1,5-tel semmivel sem jobb, kb ugyanolyan a két gép.) LG-nél az android, és a face és a böngésző nálam 5-600 mega körül foglal, android önmagában 4-450. Ez nagyon jó érték, más gyártóknál simán 700 mega, így a plusz progik alól veszi ki a rendszer a memóriát. LG-re várható az Android 5, ami még jobb memóriakezelést ígér, illetve szabad lesz SD-re pakolni programokat, ami ellensúlyozhatja a 8GB-os tárhelyet (a LG 8"-osra már kijött az Android 5, ott jók az első tapasztalatok).
Én LG, Asus közül választanék ha a helyedben lennék.
De nyilván Samuval sem lősz mellé, de a tab 4 7-est.(tab 3 felejtős)
Mindegyiknek van itt a fórumon topicja, érdemes beleolvasgatni. Menj el nagy műszaki áruházba, ha tudsz, tapizd meg mindegyiket hátha segít a döntésben... -
Alien13
tag
válasz
cidalain #59177 üzenetére
Köszönöm 😊 játék nem hardcore, csak memo és effélék ☺ volt egy Alcor Zest d741i, borzalmas volt, alap böngészésnél kivágott a netről, bár alig volt rajta v valami, iszonyú lassú volt és fagyott. Ettől félek... hogy megint kiadom a pénzt valamire, aztán semmire nem tudom használni 😢 és elég lenne 7-es, csak azt már csájniában dualcore-ral adják, az meg még egyszer nem kellene. Ja, és RAM-ban min. 2 Gb.
-
cidalain
veterán
válasz
Alien13 #59176 üzenetére
1024×768-as felbontás gáz már 7"-on is, 10-en pláne. olvasni nem lesz jó. hanyagolnám.
Samu nem rossz, de talán picivel jobb az LG G-PAD 7.0 V400.
Ha a játszás nem hardcore játszás, akkor Lenovo A3500, és ez 30 alatt megvan.Nagyobb kijelző nem nagyon fér bele a keretbe. Talán a Wayteq 8X 8"-os még igen.
-
ClioRS
őstag
válasz
AxBattler #59173 üzenetére
De, de azt mondtad, hogy 7col alatti telefonban is gondolkodsz, azért írtam amit
Szerintem a többi is használható, szóval nem hiszem, hogy gond lenne belőle. Bár ha tényleg ennyit kell office-szal ügyködnöd, akkor lehet elgondolkodtató windows-os tablet(#59171) Salex1
Attól függ. Ha játszani is szeretnél, akkor vagy az Alcor vagy az LG, utóbbi gyengébb, de van például ár Android 5.0. Az Asus sem rossz cucc, de Inteles, amivel előfordulhatnak kompatibilitási gondok a játékoknál és programoknál.(#59174) cocobanana
Hát fényképezni ne ezzel akarj, még a csúcsgépekben sincs valami hajde jó optika.
LG G Pad 7/8, Lenovo Tab A8, Alcor O819M. -
cocobanana
tag
Sziasztok!
Szeretnék tabletet venni, ami jó fényképeket készít, ez az elsődleges szempontom. Másodlagos lehet vele netezni (skype, böngészés), filmet nézni. Továbbá lehet rajta Hearthstonezni (ez egy játék). Ja és legyen rajta Wifi.
Árban kb 45.000ft.
Bármilyen márka lehet ami a fenti kategóriának megfelel.
Köszöntem. -
Salex1
őstag
8"-os tablet mellett döntöttem, melyika jobb választás? LG g tab 8 vagy Asus Memopad
(me 181cx) esetleg alcor O819? -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Alcor Zest Q813IX Mi a véleményetek?
-
vaci22
csendes tag
Sziasztok
Milyen tablagépet vegyek ,játékra,netezésre,film,skype !!
Keretem kb 50-60 ezer !!!
Kérlek írjátok meg mi lenne a megfelelő!!!!
Üdv. -
cidalain
veterán
válasz
vaci22 #59165 üzenetére
A jatek miatt az intel soc problemas lehet.
Viszont a lenovo s8 megerne a kis felarat, de sajnos pont intelesha van itt topicja kerdezoskodj benne hogy a teged erito jatekok hogyan futnak rajta.
Az Lg topicba is mehetsz kerdezoskodni sokan jatszanak ezzel a tabbal is, viszonylag jo tapasztalataik vannak. Lg-re mar van android 5 gyarilag!
-
vaci22
csendes tag
Sziasztok
Segítsetek a választásba!!!
Játék,skyp,netezéshez kellene egy tablagép max 50 ezerig.
Kérlek segítsetek !!!!!
Köszi!!!
LENOVO IdeaTab A5500 kék 8" IPS 16GB tablet (59-407805)
SAMSUNG Galaxy Tab 4 7.0 Wifi 8GB fekete tablet (SM-T230)
ASUS MeMo Pad HD 8" IPS fekete tablet ME181CX-1A032A
LG G-Pad 8.0 Wifi fehér tablet LGV48vagy megéri kicsit többet kiadnom és venni egy :LENOVO S8-50 tablet 59-426770 ????
-
vaci22
csendes tag
Sziasztok
Segítsetek a választásba!!!
Játék,skyp,netezéshez kellene egy tablagép max 50 ezerig.
Kérlek segítsetek !!!!!
Köszi!!!
LENOVO IdeaTab A5500 kék 8" IPS 16GB tablet (59-407805)
SAMSUNG Galaxy Tab 4 7.0 Wifi 8GB fekete tablet (SM-T230)
ASUS MeMo Pad HD 8" IPS fekete tablet ME181CX-1A032A
LG G-Pad 8.0 Wifi fehér tablet LGV481 -
-
gyurasz
tag
válasz
sasa134 #59154 üzenetére
Nekem egy Asus memo pad 10 (Me103K) van és a fenti célokra tökéletesen alkalmas.
(A célokat tekintve ebben az árkategóriában már nem lőhetsz nagyon mellé).Teljesítményben jobb egy kicsit az Asus (Snapdragon 600 vs mediatek 8127), viszont nagyobb kamera (5 MP vs 2MP és kicsivel nagyobb teljesítményű akksi jár az Acerhez (amivel nehezebb is).
Egyéb paramétereikben nagyon hasonlóak. -
wolf88
aktív tag
Sziasztok!
Az unokahúgomnak van egy BeeX nevezetű tabletje, nem nagy valami, de ő neki megfelelő.Viszont most olyat csinál, hogy bekapcsoláskor kiírja, hogy a Rendszer UI leállt és nem kapcsol be a tablet.Folyamatosan feldobja ezt a hibaüzenetet.Mit lehet tenni?Tudnátok segíteni?Köszi
-
válasz
tjb007 #59155 üzenetére
Ezt nem figyeltem, ezek szerint felmegy 4.4.2-re is, viszont a phablet-et kenhetem a hajamra, ha 7" a minimum. Pedig jó lett volna egy 5.5"+ méretű szörnyetegen használni, így legfeljebb a Fonepad 7 jöhet szóba...
(#59156) csendes
Köszi, így már világos!
Igen, inkább csak olvasgatásra lenne, ill. alapvető jegyzeteléshez / formázáshoz.A mobiloshoz is kell 365-licensz?
Illetve mindkettőhöz kell Outlook-fiók? -
csendes
addikt
válasz
AxBattler #59153 üzenetére
Van egyszer telefonra a MIcrosoft Office Mobile, az elvileg Android 4.0-tól megy. És van a tabletre optimalizált Word, Excel és Powerpoint, amihez Android 4.4.X kell, ARM CPU, 1 GB RAM. A használhatóság korlátozott Office 365-előfizetés nélkül, illetve enélkül 10,1" felett egyáltalán nem fog működni a szerkesztés. Szerintem billentyűzet és egér nélkül inkább csak olvasásra való, ha fontos a teljes kompatibilitás.
-
tjb007
nagyúr
Nem alaptalan, viszont ennyire azert nem kell tartani tole. Az a legtisztabb, ha utanakerdezel valamelyik x86-os/x64-es Intel processzorral szerelt keszulek topikjaban, hogy azokkal az alkalmazasokkal mi a helyzet amiket te hasznalni szoktal.
(#59150) Bluerainbow
Igen, azzal jobban jarnal.
(#59151) viharhozo
Nehez kerdes, mert midnketto egy remek modell, ennek ellenere en megis inkabb az iPad-et ajanlanam.
(#59153) AxBattler
Requirements:
• Android tablet with a screen size of 7 inches or larger
• OS version: KitKat (4.4.X)
• ARM based processor
• 1 GB RAM or aboveTehat mindegyikre lehet telepiteni.
Nezegetesre tokeletes, legalabbis nekem bevallt, szerkesztesre viszont macerasabb hasznalni, bar en 8 huvelyken probaltam eddig meg csak. -
sasa134
addikt
sziasztok,
tisztelettel tanácsot szeretnék kérni. Szüleimnek (60as korosztály) keresek kizárólag tartalom fogyasztásra egy olcsó tabot. Az sem biztos, hogy droidos lesz/kell - sajna nem vagyok képben - lehet wines megfelelőbb lenne a nagy ikonok, kezelőfelület miatt (fontos a kezelhetőseég, olvashatóság - mind a ketten szemüvegesek. Épp ezért nézegetek 10-es tabokat). Ami fontos, hogy csak email, böngészés (akár flash tartalmú is), facebook, youtube - ra kellene. Munka nem. Ezen kívül mp3 , semmi egyéb, max egyszerűb játékok (kártya, ilyesmi). Nos, erre keresek megoldást: otthoni laptop mellé kellene valami ami wifin lógva, vagy mondjuk utazások alkalmával hoordozható megoldás lenne számukra.
Ezt találtam :
ASUS MeMO Pad™ 10 WLAN 16 GB fekete
ACER Iconia Tab 10 Fekete A3-A20 16 GB
ezek közül melyik elfogadható teljesítményű, a fenti követelményeket figyelembe véve ? Az Asus 179, az Acer 199Euro.
Hálásan köszönöm.
-
Üdv!
Szeretném kérdezni, hogy a natív MS Office progikat mindegyik KitKat-re lehet telepíteni, vagy csak 4.4.4-re?
Mik a tapasztalatok a használhatósággal?
Mennyire képes kezelni / nézegetni az asztali dokumentumokat?Csak mert most állok telefon / phablet vásárlása előtt, és szempont lenne, hogy milyen rendszerű gépet vegyek...
-
viharhozo
addikt
Nincs "Milyen tabletet vegyek?" topik, ezert itt probalkozom.
Kizarolag netezni akarok rajta, annak viszont sok ablaknal is irgalmatlanul mennie kell, es jo lenne, ha kb. minden oldalt meg tudna jeleniteni. Se idom, se kedvem buheralni vele, ugy menjen, ahogy a gyarbol kijott. Jatszani es filmet nezni nem akarok rajta, esetleg fenykepezni elvetve.
Ket gepre redukaltam a lehetosegeket, iPad Air 1 vagy Samsung Galaxy TAB S 10.5. A Samsung egy tizessel dragabb. Tudom, h ez Androidos topik, de azert felteszem a kerdest, melyik legyen inkabb.?
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
tjb007 #59148 üzenetére
Köszönöm szépen
Gondolom a Samsung galaxy note 10.1 p605 -al jobban járnék. Azt most elég jó árban meg tudnám szerezni 2 éves mobilnet előfizetéssel.
-
VD
őstag
válasz
tjb007 #59148 üzenetére
Akkor jól sejtettem. Galaxy Tab S-t ajánlottak még, de az dokkolóval együtt 200+
Az intel proci miatti félelmem alaptalan? Kollégámnak régebben volt valami ZTE telefonja ami szintén intel CPU-s volt és elég sokat morgott, hogy ez sincs a telefonjára play-en, meg az sem kompatibilis. -
tjb007
nagyúr
Nem nagyon van valasztek a billentyuzetesekbol, foleg az LTE-sekbol, szoval sikerult is megtalalnod az egyetlen ilyen modellt.
(#59140) anonymus89
LG G Pad 7.0/8.0/10.1, Samsung Galaxy Tab S 8.4, Lenovo S8-50, ASUS MeMO Pad 7 (ME572C/CL & 8 (ME581C/CL)
(#59145) Bluerainbow
Ne'mileg jobb, idotallonak nem nevezheto, viszon amire hasznalnad megfelel.
Ha idotallobat szeretnel es ennel a 70 ezer forintnal tobbet nem szeretnel ra kolteni, akkor lejebb kell menni meretben. -
gigiradok
tag
Köszönöm a segítséget tjb007-nek és a többi fórumozónak, akik segítettek a döntésben. Most hoztam haza egy csodaszép pezsgő színű Asus Memo Pad ME572C-t, remélem nem csak szép, de okos és jó is
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Sziasztok
Segitségeteket kérném táblagép vásárlás ügyében.
Jelenleg egy Asus Memo Pad 10 ME102A táblám van. Sajnos nem vagyok megelégedve vele. Lassú a rendszer friss reset után is. Hiába launcher csere , nincsenek widget-ek , energiatakarékos mód nem aktiv , mégis akadozik (gmail , pdf , youtube , asztal). A ram szerintem kevés az 1 gb. És a képernyője is hibás , véletlenszerűen szürke vibráló függőleges csikokkal telik meg. Csalódtam az Asus-ban , igy azt nem szeretnék ujra venni.
Mi a véleményetek a Samsung Galaxy Tab 4 10.1-ről ?
Amire használnám... olvasás , videó , zenehallgatás , net és játékok (most wanted , asphalt , modern combat).
Jelenleg 70000 ft-ért kapható nálunk (románia). Szerintetek időtálló , jobb a jelenlegi tabomnál ?Köszönöm a válaszokat előre is.
-
csendes
addikt
válasz
RocknRoller #59141 üzenetére
ARM:
95 USD + ÁFA: Cube Talk 8X U27GT-C8 MTK8392 Octa Core 3G [link]
244 USD (EU-ból): CUBE TALK 9X 32GB U65GT 9.7 Inch 2048*1536 IPS Screen MTK8392 1.7Ghz Octa Core 3G [link]
249 USD + ÁFA: XIAOMI MIPAD MI PAD Tablet PC 7.9 Inch 2048*1536 Screen NVIDIA Tegra K1: [link]
259 USD +ÁFA: Cube T9 4G Tablet MTK8752 Octa-core 2.0GHz CPU. 9.7 inch IPS 2048*1536 [link]
INTEL ATOM:
Nagy a választék, köztük sok Windows-os, illetve dual boot (Android/Win) [link]. Szerintem a Win-hoz 2GB RAM és 32 GB ROM minimum kell, így a 8" 1280x800 úgy 110 USD + ÁFA körül kezdődik , a 10" 2048*1536 pedig valamivel 200 USD +ÁFA fölött [link], és ezekben nem mindig van 3G/4G -
RocknRoller
aktív tag
sziasztok!
Csak érdeklődni szeretnék, hogy mostanában mik azok a kínai tabletek, amik jó ár-érték arányban mozognak (egy telefonos példa: mint pl. mostanában a xiaomi redmi telefonok, ezek nagyon mennek manapság)?
leginkább 10" méretben érdekelne, de a 8" is szóba jöhet, árat nem mondanék, majd legfeljebb rosszul leszek tőlük
. fontos lenne a gép mögötti nagy community, akik fejlesztgetik ilyen-olyan rommal.
köszi, üdv.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Kollégám szeretne tabletet vásárolni a jobban láthatóság miatt nincsenek túl nagy elvárások.
Méretben 7" vagy 9-10" még nem tudni mert a kezében még nem tartott. Csak hivatalai e-mail-re, böngészésre és gugli naptárra lenne használva.Tudnátok ajánlani akár mind3 méretben? (árban végülis mindegy lehet akár 100k is)
-
VD
őstag
Most tervezek új tabot venni a kiszemelt egy Asus Transformer Pad TF303CL
Nem nagyon látok tapasztalatot róla. Az egyetlen amitől félek, az az intel CPU és az alkalmazások kompatibilitása.
Illetve van más alternatíva ami:
- Magyar billentyűzetes dokkóloval (jó, ha külön is megvehető, csak a lenti árba férjen bele)
- 10" és full HD vagy jobb
- LTE képes (természetesen független)
- 4.4-es vagy újabb android
- 150e alatti ár -
xtend
senior tag
válasz
jokerbet #59136 üzenetére
EZ lenne az?
Mert miért ne lehetne? Azért mert "csak" 2 magos?
Ha olyanod van mint amit fentebb linkeltem, akkor lehet használni, filmnézésre, netezésre, GPS van benne, tehát navigációra, olvasásra, kisebb játékokra is pl angry birds és társai. Ha jól látom a leírást akkor 4.0-ig upgrade-elhető, sőt mókolva szvsz feljebb is! -
vaci22
csendes tag
Sziasztok
Nagy segítségre lenne szükségem !
Szeretnék tábla gépet venni ,netezés,jaték,skyp stb..
Nem tudom milyen tabot vegyek és hol.
Ez ügyben kérnék segítséget.Keretem 50.000ft .
Szemezek de nem tudok dönteni!
Kérlek segítsetek !!!!!
Előre is köszönöm -
cidalain
veterán
válasz
#25120000 #59132 üzenetére
Annyira nem vagom a temat, nem tudom mi most a csucs 7-es tab.
Asus (me572) lehet meg jo, de az meg Intel procis. Ez elony es hatrany egyben. 16/2 Gb, bovitheto Sd-vel. 2 ev gari. Viszont akciosan 59900. Ami 8-cal tobb mint a nexus 2.
Lg 7-es jo, de nem csucskategoria, viszont ha nem kell jatszasra, akkor eleg lehet. Viszont ebbe 1 Gb ram van es 8Gb rom, de bovitheto. Nem fhd. (8-as tesojara mar kiadtak a gyari lollipopot, erre is lesz. CM verzioban mar megvan ra). 40 korul van.
-
cidalain
veterán
válasz
#25120000 #59130 üzenetére
Refurbished volt nemreg az edigitalban nexus 2nd gen-bol. Meg a penzedbol is futotta volna ra.
Meg van is. Viszont csak 16Gb-os es nincs SD hely ugye.
32 Gb-os nem nagyon van. A 2 GB rom is kevesben van 7"-osoknal. Kinai csodak johetnek szoba, ha a Nexus nem tarhely miatt. -
törölt tag
Sziasztok, keresek új 7" kijelzővel 4 magos androidos tabletet. 2gb rammal, 32 gb belső memória. Amennyiben sd kártyával bővíthető, elég a 16-os is. Ami nekem nagyon tetszene, az a Nexus 7es 2nd gen, de abban sem vagyok biztos kapható-e még, és beleférne-e nekem mondjuk 50-60e ft vételi árba. Köszönöm.
-
-
Tabletet szeretnék ismerősnek választani, kérlek segítsetek!
hány hüvelykes legyen a kijelző? 10 col minimum
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Itthon
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Internet
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 65 ezer FT.Androidos topikba írtam, ettől független nem ragaszkodom androidba, legjobb ár/értékű tabot szeretném, windowsos is szóba jöhet.
Sürgős lenne.
-
jokerbet
csendes tag
Hi. kaptam egy galaxy tab 10.1-et, ez az első 10"-es samsung tablet. lehet még valamire használni?
-
törölt tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy Androidos tablet masinán, lenne pár kérdésem:
1. Alapvetően nagy gyártó készülékeit nézegetem, WayteQ és társai mennyire megbízhatóak? Mind frissítés mind garanciális mind összeszerelés szempontjából.
2. Egy Android alapú, de Microsoft szolgáltatásokat használó gépet szeretnék. Megoldható hogy a felesleges Google holmikat (kb. Play, Maps, Hangouts ami kell) leszedjem róla? Továbbá a gyártó programjainak nagy részét is kukáznám ha megoldható. Microsoft alkalmazásai mennyire sikerültek jól?
3. Mennyire érhetőek el jó 3rd party appok? Pl. Windows Phone Store-ban nagyon menő YouTube appok vannak. Vagy itt a hivatalos alkalmazás feleslegessé tette ilyesmik fejlesztését?
4. OneDrive-val szeretném szinkronizálni a dokumentumokat, fotókat. Ezt össze lehet hozni?
5. Le lehet tiltani a háttérben futó folyamatokat amikre nincs szükségem?
6. Alapvetően elég ha a telefonom jelez pl. e-mailekről, viszont ha épp használom a gépet jó lenne ha az is értesítene. Erre van megoldás? Tehát csak bekapcsolt kijelző mellett szinkronizálja leveleket meg ilyeneket. Még jobb lenne ha egyszerűen kapcsolgatható lenne ez a funkció.
7. Navi gombok eltüntethetőek? Kb. mint a charm bar Windows 8 alatt.
8. ASUS-on kívül gyárt még valaki gépet magyar kiosztású billentyűzet dokkolóval?
9. Nem túl vérmes felhasználásra egy Snapdragon 400 szint elég lenne szerintetek? Valamennyi játék is lenne, a TellTale kalandjátékait elbírja ez a hardver?Ennyi lenne hirtelen, még ismerkedem a platformmal. Bocs a buta kérdésekért!
-
cidalain
veterán
Csak egy szemelyes velemeny, hogy akarhogyan csurod-csavarod, abbol a tabbol mar nem lesz erogep. Add el olcson, rakj hozza egy 20-ast. Erezheto lesz a kulonbseg. Te sem idegeskedsz hogy jobba tedd a romhalmazt, tesod meg majd tudja onfeledten hasznalni, es normalisan fog menni.
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Erről a tabletről vélemény? Elég nagy akció van most rá, ez miért lehet?
Bár ugyanez jobb lenne gsm/3G nélkül és akkor még olcsóbb lehetne.. mert azt a részét úgy se használnám. -
MNBT
tag
szevasztok!
nővéremnek van egy M-tech ATab7T típusú tablete amit 2 éve vett (ha jól emlékszem).
1.2ghz proci, 512Mb ram. és 5"-os kijelző. Na most ezzel az a probléma hogy alapból rohadtul de lassú volt már gyári állapotában is. Android 4.0.4 van rajta.
Az lenne a kérdésem hogy recoveryt hogyan tudnék feltenni hogy kirootoljam? Picit húzni szeretnék a prociján és egy csomó felesleges dolgot le szeretnék róla törölni.
Gyári visszaállításkor persze egy ideig gyorsan működik. De azután kakukk. Úgy laggol hogy az nemigaz..egyszerűen élvezhetetlen (tudom olcsó húsnak híg a leve kategória)
Recovery menüjébe egyébként sikerült belépni. A vol+ vol- gombokkal tudok lépkedni a menüben, de a bekapcsoló gomb istenért nem működik enterként. A recovery meg azt írja hogy a menü gomb az enter. Csakhogy nincs rajta más gomb!
előre is köszönöm! -
cidalain
veterán
válasz
TeebyKay #59112 üzenetére
Joker ugyanazt kereste gyakorlatilag mint te. Ha jatszani jo amit neki ajanlottak, akkor a te igenyeidnek is jok azok.
Abbol a kettobol amit neztel meg inkabb a lenovo a 16Gb tarhely miatt, 4 rugo tobbletet meger.
Ha kicsit tudnal meg radobni akkor lg g pad 8.0 javaslatom lenne. Amire a heten mar kijott az android 5.02 lollipop is... -
tjb007
nagyúr
válasz
Shingen #59104 üzenetére
Itt talalod a valaszt.
(#59105) Buuster
Nem feltetlen az akku a ludas, lehet tolto IC hiba is.
Akkut meg ugy tudsz hozza nezni, hogy szetbontod a keszuleket es az akkumulatoron talalhato feliratra rakeresel. Ennel mar csak az egyszerubb, ha megprobalod kideriteni az eredeti gyartot es modellszamot es az alapjan keresel.(#59108) Joker_5x
WayteQ xTAB-8X, ARCHOS 80b Platinum
(#59110) tixem
-
tixem
addikt
Sziasztok!
Igaz nem android, de nem is lesz köze hozzá. Asus Vivotab Note 8-hoz vettem ma egy ilyen tokot, de a felső, állítható fog nem éri el a cucc szélét, magyarán ha az élére állítom a tokot akkor kicsúszik belőle a tab. Ilyen formán ez rohadtul nem való 8"-os készülékhez, legalábbis ehhez biztosan nem.
Tudnátok mondani olyan állványos tok-ot, ami tényleg 8"-os készülékekhez való?
Köszi! -
Joker_5x
tag
Hali !!
Ajándékba vennék egy tabletet az öcsémnek szülinapjára 8 inch vagy nagyobb képernyövel. Használt is jó, legföképpen játékok és filmek futattására, jó akkuidö nem hátrány !! kb 30- 40k-t szánnék rá !
Mit ajánlottok ?
Válaszotok elöre is köszi !! -
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Tablet keresésben segítek ismerősömnek, sima kis képességű tabletet keres, internetezés, filmezés, egyetemre hordaná dianézéshez stb., 40 ezer forint körül. Legalább 8 colos képátlós kéne legyen. Két lehetőséget találtam első nekifutásra, de remélem ti ki tudtok segíteni van-e jobb választás:
Egyszerűbb lenne ha mediamarktban elérhető lenne, de persze máshonnan is tudok beszerezni.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Buuster
tag
Sziasztok! Remélem jó helyre jöttem.
Adott egy Point of View ProTab 2 (TAB-PROTAB2-IPS9). Egy problémája van, nevezetesen az, hogy nem akar bekapcsolni. Illetve töltés után pillanatok(szó szerint) alatt lemerül. Szerintem az akksival lesz a baj, de jó lenne ha ezt egy hozzáértő is megerősítené.
Illetve ha tényleg az a ludas, akkor nem tudnátok mondani valami megbízható és olcsó helyet(lehet Ebay is) ahonnan lehetne bele újat rendelni?
Előre is köszönöm! -
Shingen
addikt
Hali!
Sokat olvasom több helyen ezt a Lollipop témát.
Miben és miért jobb a Kitkat-nál? -
Predator2
addikt
Helló
Nem pont vásárlás, de remélem tudtok segíteni. Nem találtam más a témához illő topicot.
Ismertek megbízható tablet szervizt ahová postán keresztül is el lehet juttatni a hibás készüléket?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged