- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantok
aktív tag
Sziasztok
Egy tabletra volna szükségem gyakorlatilag kizárólag a Pictoverb futtatására, nagyanyám beszédképtelen és neki lenne
Én legalább egy 8"-as kijelzőre gondoltam, lehetőleg olcsó, könnyű - és jó a hangszórója, illetve a zökkenőmentes működéshez elég erős is legyen (ne fagyjon meg meg hasonló mert nem lesz aki karban tartsa) és azt hiszem egy IPS panel is kellene hogy minden szögből tisztán láthassa az ikonokatNem láttam szinte egy olcsóbb tabot se aminek előre néznének a hangszórói, így gondoltam legrosszabb esetben intézek mellé egy kis bluetooth hangszórót is így az a pont rugalmas. Sajnos nem tudom milyen olcsón kezdődnek ma a már 'értelmes' tabletek, kb 2 éve 60kért vettem hazai márkát magamnak is és az egy kalap sz*r volt, remélem ma már olcsóbban van értelmesebb.
köszönöm mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Lenovo Tab 7 Essential
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest