Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
tjb007
üzenetére
Tartalomfogyasztásra nekem szimpatikusabb a droid mint a win. (és talán olcsóbb is)
A 8Q-t láttam, hogy ajánljátok. Topicjába is beleolvastam, ott mondjuk az akksi anomáliák kicsit elriasztottak, de ezen kívül hw-ben elég lenne nekem arra a felbontásra.Viszont a 16:9-et 8"-on böngészni borzasztó kicsinek érzem magasságra. Nézegettem már több tabot is élőben ebben a méretben.
Amit írtál, iFIVE Mini 4 ill. Cube Talk 79 mennyire ajánlott kategória? Az RK3288-ról olvastam, hogy eléggé melegszik. A 8 magos MTK-ról mintha jobbakat olvastam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX