- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Üdv néktek !
a 4 tábla közül, ti melyiket javasolnátok?
ASUS MeMO Pad 7 (ME572C)
Nexus 7 Gen2.
Lenovo S8-50F
LG G Pad 8.3
LTE nem lényeg, mert nem igazán használnám telonak, se pedig móbálj netezni nem szándékozom.
a probléma inkább a beszerezhetőséggel van, konkrétan külföldi shopokból nem nagyon szeretnék rendelni.
egyébként javában, itthoni könnyed netezésre, filmezésre, olvasásra lenne.
sokáig E-Book olvasót akartam, de ha már casht adok ki, akkor legyen már szélesebb körben felhasználható a dolog.
filmekre talán jobb lenne valami nagyobb colos Lenovo, Yog (d) aéktól, de az meg már árban 100K körül van sajna.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Brada:D #57782 üzenetére
Mivel a Sony hivatalos fórumán sem panaszkodnak ilyenről, ezért ez inkább egyedi probléma lesz.
Nézd meg a háttérben futó alkalmazásokat, hátha azok közül okozza valamelyik ez. A STAMINA mód be van kapcsolva ? Ha igen, akkor kapcsold ki és úgy nézd meg. Állítsd vissza a rendszert gyári állapotra és a szűz rendszeresen néz meg, hogy hogyan viselkednek a játékok.
Ha a felsoroltak közül egyik sem segít, akkor marad a szerviz.(#57789) Micsurin
Sokáig.
Semmi drasztikus nem fog történni, hosszú évek kellenek még ahhoz, hogy a 32 bites processzorok "használhatatlanokká" váljanak.(#57794) Hegyirabló
Ahogyan azt feljebb/lejjebb (kinek hogy van beállítva a megjelenítés) is írták 40 ezer forintból nem fog kijönni egy normális(abb) 10 hüvelykes, 5000 forintot még legalább hozzá kéne raknod, hogy megkaphasd ezt.
(#57797) JoceeHunt
Az a legtisztább, ha újrahúzzátok rajta a szoftvert, bár lehetséges, hogy a feloldóminta miatt ez sem fog sikerülni. Egy próbát azért megér. A MODECOM oldalán minden hozzávalót megtaláltok.
(#57798) walcott14
Ezek szerint a töltést sem veszi ? Ha így van, akkor valószínűleg az akkuval lesz a gond, szervizbe kell vinni.
-
walcott14
csendes tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm 4-5 hónapja vett egy samsung galaxy tab 3 10.1-es tabot az utóbbi időben amikor nem használta akkor lekapcsolt magától, néha akkor is amikor eppen használta. Be volt kapcsolva neki a nap 24 órajában. Mondtam,hogy kapcsolja ki amikor alszik, meg használja a repülő üzemmódot. Most eljutottunk oda,hogy már be sem kapcsol neki. Mi lehet a gond?Bocsi,hogy ide irtam de nem láttam az egyéb témaknál ilyet, es biztos itt alapból gyorsabban segítetek.
Köszönöm a segítséget.Üdv Roland!
-
cidalain
veterán
válasz
JoceeHunt #57792 üzenetére
ne érts félre nem kötekedni akartam
Jó lenne tudni hogy Modecom milyen típusú a tablet. Talán ez segít, bár lengyelül van:
[link]
-Azt írja hogy kapcsold be miközben nyomod a hang minuszt.
-Ekkor bejön a Recovery menü: hang + - gombbal tudsz navigálni
-Menj a wipe data/ factory reset menüre, majd nyomd meg a bekapcsológombot.
Ha miden jól megy öröm bódogság. -
Faterkam
addikt
válasz
Láng Tibor #57788 üzenetére
Ettől tartottunk sokan, szerintem itt :/ Féltem, hogy a Samu után csalódás lesz, ezért én sem mertem még belevágni
-
Hegyirabló
veterán
Kösz a tippeket, de a 8 col nem elég, Egy standard kéregény 12 col átmérőjű, mondjuk abból lejönnek még a margók, de 10 így is kell szerintem minimum, hogy élvezhető legyen.
-
válasz
cidalain #57791 üzenetére
Elhiheted hogy nem lopott
A számlája is megvan, de had ne részletezzem a szőke női eladó szaktudását....
Lemerült, szekrényből vette elő 1,5 év után....
És semmire nem emlékszik.Az accomból azért látható lenne ha ránéznél hogy nem mai csirke vagyok én sem a fórumon, és az agyam eldobom az ilyen hozzászólásoktól amikor ahelyett hogy segítene valaki egy nem friss tagnak (megértem a gyanút), inkább megy a kötekedés.
-
cidalain
veterán
válasz
JoceeHunt #57790 üzenetére
a tabletet hogy lehet úgy eladni, hogy nem állították vissza alapra előtte?
a tabletet hogy lehet úgy megvenni hogy nem a gyári visszaállítás az első lépés?
a tabletet akkor hogyan használta az előző tulaj, ha nem tudja hogyan kell belépni?
megannyi kínos kérdés. ne értsd félre nem szapulni akarlak, csak általánosan felmerült bennem -
Sziasztok,
Húgomnak vettünk egy használt tabletet, eladó rosszul adta meg az email/jelszó párost, már nem is biztos benne melyik e-maillel regisztrált, a készülék letiltott nem enged be.
Modecom android cucc, hiába nyomkodom a reset gombot, tudja valaki hogy lehet Hard reset-et csinálni vele?
Gondolom valamilyen kombóban kell nyomkodni a gombokat reset-el, de nem jövök rá. -
Micsurin
nagyúr
32 bites tab meddig lenne elég? Most, hogy jönnek a 64-es Snapdragonok?
Mert Samsung tab S 8.4 rendeltem es csak kíváncsi lennek
-
Láng Tibor
tag
Az alcor access 0819m anyaghasználata nagyon gyenge.Erős gépezet még nem találtam semmit amit ne vitt volna el akadás mentesen.De ez a gyenge müanyag egy kicsit zavaró.
-
cidalain
veterán
válasz
Hegyirabló #57785 üzenetére
wayteq 8x most fog kijönni.
40 körül lesz, és pont megfelel az igényeidnek. jó 8"-os kijelző, nagy akku. proc/gpu nem a legcombosabb, de nem is akarsz játszani, így elegendő lesz. még 3G is van benne.
Ennél olcsóbban 7"-os lenne pár (ezekből már erősebb is van ennyiért), de mivel olvasni kellene a 8 ideálisabb lenne.10-esből ennyiért nem jön ki jó, ahhoz 45-öt kéne beruházni egy Prestigio multipad wize 5002-be
-
xtend
senior tag
válasz
Hegyirabló #57785 üzenetére
Ha másra nem használod tényleg akkor szvsz olyat tabot keress (főleg ha ragaszkodsz ekkora kijelzőhöz) aminek min 1280x800 felbontása van (lehetőleg IPS).
Ha elég a 8" is akkor még több közül válogathatsz.
-
xtend
senior tag
válasz
Hegyirabló #57783 üzenetére
A hardver miatt olyan "olcsó" pl 512MB RAM, stb...de szvsz ehhez a kijelző mérethez a 1024 x 600 felbontás karcsú lesz!
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Ismeri valaki ezt, Navon Platimum 3?
Kizárólag képregény olvasásra használnám, de a kijelzőméretéhez képest ez gyanúsan olcsónak tűnik nekem.
Köszönöm!
-
Brada:D
tag
Hello
Ismét én a Z3 compact tablettel(Bocsi de a Z3-as topick most eléggé inaktív szóval gondoltam teszek egy kísérletet arra hogy itt fogalmazom meg a problémámat, )
Pár napja írtam a ide hogy 2 bizonyos játék laggol rajta azóta leszedtem számtalan játékot és mindegyik laggol. A következő okok miatt nem értek:
-Elvileg felső kategóriás tabletröl beszélünk.
-Elvileg játékra is kiválónak kéne lennie.
-A teszteken jól szuperál(3Dmark-The Gamers,Geekbench3,Quadrant Standard) ott jó fps számot produkál
-játék közben vártnál jobban melegszik2.problémám pedig a szivárványosodást
Ezt leginkább fehér háttérnél látható de ahogy olvasgattam ez lehet hogy típus hiba és hogy más készülékeknél is ugyan ez a hiba.Ha esetleg valaki tudna segíteni megköszönném eléggé elrontotta a kedvemet nem ezt vártam egy ilyen tabtől
(Esetleg a Android 5.0, megoldás lehet az első problémámra?) -
tjb007
nagyúr
válasz
szumoo@gmail #57773 üzenetére
Az elvárásaid nincsenek összhangban a hazai kínálattal.
Kínából rendelve pedig maximum úgy jön ki, hogy pluszban még rászámolod az áfát is.(#57774) mr.tamasbiro
Függetlenek egymástól.
Attól, hogy éppen töltés alatt van a készülék még tudnod kéne letölteni a Play Áruházból. Itt a tárhellyel lehet a gond, valószínűleg a data partíció telt be. Könnyen kideríthetjük ezt, ha csinálsz a Beállítások → Tárhely menüpontról egy képernyőmentést és berakod ide.(#57776) Reinkz
Csak erre lenne használva ? A HDMI-n kívül más elvárás nincs ?
Ha igen, akkor erre elég egy WayteQ xTAB-7Q is. Az a helyzet, hogy ami ennél komolyabb, azon nincs HDMI és semmilyen más mód a vezetéken való jelátvitelre; amin meg van HDMI, azoknak a nagy százaléka a nem ajánlott kategóriába tartozik.
Gondlom 50000 forintnál többet nem nagyon szeretnéd kiadni érte, ezért én alternatívaként, annak ellenére, hogy nem igazán szeretnéd a Windows 8.1-es tableteket javasolnám. Ennyi pénzért már itthon is kapsz olyan modellt, amin van HDMI kimenet.(#57779) Gyb001
Ezzel mit is kéne kezdenie ?
-
Reinkz
senior tag
Üdv,
Kéne nekem egy új tablet úgy 50k körül, a lényeg h ppt ki tudjam rakni projektorra, szóval olyan tábla kéne amihez egy adaptert vásárolva simán rátudom kötni, és lehet előadást tartani.
létezik ilyen ebben az árban? vaki használ ilyet, megbízható? nem fognak szét esni a szoftverek?
örülnék ha lenne ilyen androidos tablet, mert windows nem lenne az igazi tabletre nekem.
(pedig 8.1et használok asztalin és windowsphone-om van..)Előre is köszönöm.
-
Láng Tibor
tag
válasz
annulus #57770 üzenetére
Ha netezni használod csak vagy filmnézésre elég jól birja. GTA S.A val játszom na az egy másfél óra alatt lehuzza.Persze még mobilnettel nem próbáltam csak wifivel.Sorzatokat szoktam rajta nézni ha három részt megnézek ami fejenként átlagba 40perc akkor is még csak 65-70%-os az aksi.
-
mr.tamasbiro
őstag
Hello.
Prestigio multipad rider tabletről van szó:
Van egy olyan kérdésem,hogy létezik,hogy nem lehet tölteni le játékot a playről mert tölt és jelenleg 5 százalékon van.Azt írja ki,hogy nincs elegendő tárhely pedig sd is van benne ami 6 giga. -
szumoo@gmail
tag
Tabletet vennék, netezésre, filmnézésre.
Most egy wayteq xtab 9 - em van, de gyorsabbat szeretnék.
Igények:
30ezres antutu,
9 col vagy nagyobb 720p kijelző, ips, jó fényerővel
16gb tarhely, 2gb ram
erős wifi
hdmi kimenet
50ezer ft alatt ha lehet
Kinai is lehet, külföldről rendelve is, jó lenne ha lenne itt topicja. -
tjb007
nagyúr
válasz
antibes2000 #57771 üzenetére
-
antibes2000
tag
sziasztok,
Nexus 9-re van gyártói garancia Magyarországon?
Legalábbis az egyik gsm bolt így árulja.köszönöm a válaszokat
-
annulus
aktív tag
válasz
Láng Tibor #57725 üzenetére
Szia!
Az üzemidőről meg tudnád osztani a tapasztalataidat?
"Nyugis", böngészős, olvasós szempontból érdekelne leginkább.Köszi!
-
xtend
senior tag
válasz
Láng Tibor #57763 üzenetére
Ha nem előz meg valaki akkor majd a héten csinálok neki egyet, ha jól emlékszem neked van is ilyen, majd megoszthatnád ott bővebben az eddigi tapasztalataidat, akku idő, teljesítmény játékoknál, hd filmnél, böngészőnél, stb, stb
-
cidalain
veterán
-
xtend
senior tag
válasz
dragonfx #57759 üzenetére
Ezt csak te tudhatod, hogy neked jók-e a 40k körüli tabok (nem nagyképűsködésből írom ezt). Mindig van valami amibe bele lehet kötni, most a mali400-n vagy 1 jó ideje fent akadva
Helyetted senki nem tud dönteniMint írtam nekem az Alcor 8 magosa tettszett meg, az már mali450@700Mhz, bár az már 50k.
Ha már egyre több ilyen Alcor O819M tulaj van akkor szerintem lassan érdemes lenne annak a gépnek is topikot nyitni, hogy hogy muzsikál, mik a szervíz tapasztalatok, stb, stb. Legalábbis engem speciel érdekelne -
Helsing
aktív tag
Sziasztok!
Valaki járt úgy mint én? A tabletem üvege alatt van egy porszem ami erős fényben látszik csak. Ez gyakori jelenség? Gondolom nem garanciális probléma.
Igazából nem zavaró mert csak akkor látom ha külön keresgélem. -
kelemen1
csendes tag
Sziasztok!
A WayteQ xTAB 8X Quad-ról lesz valamikor teszt?
-
-
Locutus
veterán
üdv
Azt hogyan tudom megoldani, hogy a tabletem ugyanazzal a gmail fiókkal megy mint a telefon, de mégse akarja mindig a telefon összes appját letölteni a tabletre is?
-
Micsurin
nagyúr
a bolt megbízható ? (meg néztem , a samsung oldala is írja csak szolgáltatotól kapok 2 év garit minten más esetben 1év teljes + 1 év szoftver , a bolt megbízható ? Ha idegen nyelvű a tab akkor át tudom álítani magyara ?
-
Gyb001
senior tag
Szerintetek hány fok normális egy intel 3745 cpu-s tabletnek?
Játék közben a max 62 volt. Böngészés közben 45. Nem meleg ez egy kicsit? -
cidalain
veterán
van kifejezetten beárazós topic. ott jobban tisztában vannak az árakkal talán használt ügyben
-
rwin5
őstag
Sziasztok, ez ismerősömnek a tablete, olyan kérdésem volna, hogy mennyi lehet a reális ára? Azt láttam, hogy gyárilag 40 körül van, de tudásilag magyaráztam neki, hogy nem ér ennyit, pláne, hogy 1 éves. Szerintetek mennyi lenne a reális ára? köszi előre is [link]
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Keresek egy 7"-es, kizárólag új és itthon, boltból beszerezhető tabletet 30-40.000Ft-os sávban. Amit még fontos tudni róla, hogy gyerekek is használnák, tehát ne a meghajlítható kínai műanyag tablet legyen, hanem valami masszívabb, ami túlél akár többszöri 0,5-1m körüli zuhanást is puhább felületre.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Micsurin #57741 üzenetére
Nem. Idézet a Samsung oldaláról:
„a Samsung az általa forgalomba hozott termékekre 12 hónap teljes körű kötelező jótállást és további 12 hónap „korlátozott Samsung jótállást” biztosít. A „korlátozott Samsung jótállás” alapján a jótállás kizárólag a készülék kijavítására vonatkozik, és nem terjed ki a készülékkel együtt értékesített tartozékokra, továbbá a kötelező jótállási időt (12 hónap) követően történő fődarab csere esetén a jótállási idő nem indul újra.”
A sufnigéesemeknél van ez a nesze semmi, fogd meg jól +1 év szoftveres garancia hülyeség.
(#57742) Doner
Csak az egyik HD 7, a másik simán csak 7 (még ha néhány forgalmazó oda is írja elé azt, hogy HD).
Ezen kívül is van amúgy még kettő simán csak MeMO Pad 7, de a zárójelben lévő modellszám alapján nem lehet összetéveszteni őket. -
Doner
aktív tag
válasz
tjb007 #57732 üzenetére
"A Lenovo A7-40 firmware-je is letölthető, van annak is topikja, viszont ez sem fogja tudni önerőből meghajtani a merevlemezt (ha csak nem 1,8-as), és ez a többinél is ugyanígy van/lesz."
"Ami egy merevlemez esetében érthető is csak az a bökkenő hogy így egy mezei pendrive-ot vagy billentyűzetet sem lehet rádugni konektor vagy plusz eszköz nélkül ezen okosság végett."
A kérdésemből kiderül hogy avval nincsen bajom ha nem működik rajta minden avval viszont igen ha kis fogyasztású dolgoknak sem ad áramot pl pendrive... Az asus memopad hd 7 pl pont ilyen nyomorék azon abszolút semmi nem működik amíg nincsen konnektorba dugva plusz áramforrásra. Ha az általad linekelt másik tablet nem ilyen akkor az teljesen megfelelő lenne nekem főképp hogy van rá filmware és van topickja is.
-
Ramius
őstag
Megvan a lassan töltődés oka. A dobozba csomagolt usb kábel egy hulladék
A 2 amperes töltője, ami lead nagyon maximum 1.2-t (a HTC telefonom kábelével), gyári kábellal stabil 0.18A-t produkált. Szóval részemről a gyári töltő el van felejtve, és már meg is szűnt a probléma
-
tjb007
nagyúr
válasz
#93173760 #57730 üzenetére
Ha semmire sem reagál, akkor csak az akkumulátor lecsatlakoztatása marad egyedüli lehetőségként, vagy megvárod míg lemerül.
(#57731) Doner
A Lenovo A7-40 firmware-je is letölthető, van annak is topikja, viszont ez sem fogja tudni önerőből meghajtani a merevlemezt (ha csak nem 1,8-as), és ez a többinél is ugyanígy van/lesz.
-
Doner
aktív tag
válasz
tjb007 #57726 üzenetére
Köszönöm, nem vártam hogy minden ilyen tabletet tudj aminek van topic-ja és elérhető filmware elég csak 1 db.. az asus memopad hd 7-est ismerem egy baj van vele, csak úgy tud otg-t ha külön Y kábellal van neki adva nafta. Ami egy merevlemez esetében érthető is csak az a bökkenő hogy így egy mezei pendrive-ot vagy billentyűzetet sem lehet rádugni konektor vagy plusz eszköz nélkül ezen okosság végett.
-
tjb007
nagyúr
Minden topikot nem ismerek, ahogyan azt sem, hogy a gyártók/márkák mely modelljeire elérhető el letölthető frissítéseket.
Az ASUS MeMO Pad 7 ME176C/CX-nek például van topikja és a rá való firmware is letölthető.(#57714) Bári
Jó választás lesz majd az is, de inkább annak, aki 3G modemre és telefonos funkciókra vágyik.
Neked inkább a Lenovo S8-at ajánlanám, a felsoroltak közül az lenne a legjobb választás arra a célra, amire neked kell.(#57715) Micsurin
A Samsungnál is két év a gyári garancia, szóval ez bolti garanciás lesz, azokkal meg inkább nem ajánlott foglalkozni.
Igen, big.LITTLE technológiás SoC van benne, az az A9 viszont A15. Ez lenne a jobb választás amúgy, de bolti garanciával felejtős.(#57718) pestisz
WayteQ xTAB-8X (ez 3G-s), LG G Pad 7.0, ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX)
A másik kérdésre pedig ez a válasz: [link](#57719) Barell
Érdemesebb inkább egy frissebb modellt nézni helyette.
-
Láng Tibor
tag
-
törölt tag
Sziasztok adott egy beex s1 tab.
Recowerybe beléptem,de kilépni sehogy nem tudok.
lefele tudtam lépni lement az alsó menüre ami - wipe cache partition.
De inen sehova tovább nem megy se fel se le.Kikapcsoló gombra se reagálA felfele gombbal eltűnnek a menüpontok újra megnyomva visszajönnek.
Hogy tudnám kikapcsolni?
Esetleg valaki tud segíteni? -
Faterkam
addikt
válasz
Láng Tibor #57720 üzenetére
Amúgy mik a tapasztalataid evvel a Tabbal, mert én is szemezgetek vele! Azt kiderítettem, hogy olyan 33e körüli az Antutu 5 pontszáma!
-
Láng Tibor
tag
Alcor access 0819m-et imei szám hiányával kaptam én is.A szervízben ezt két nap alatt megcsinálták ugy hogy küldtek hozzám futárt a készülékért.A szervíz budapesten van én meg miskolcon. A szoftverfrissítéssel feleződött a tárhelyem is ami nagyon jó az 1,4gb\12 helyett lett 6\7gb igy több minden telepithető. Szerintem sok gyártó nem mondhatja el ezt ugyanigy magárol hogy ilyen szuper kis szervize van.
-
Barell
senior tag
Erről a Galapad 7 ről valami vélemény? Érdemes még azt venni?
-
pestisz
csendes tag
Hello!
1. Első tabletemet vásárolnám meg, a tanácsotokat kérném:
-kijelző méret: mind1
-új/használt: mind1
-itthonról
-max 40000-ért
Amire használnám:
-Szövegszerkesztés, pdf-ek, word-ok, minél használhatóbb kezelése, olvasás, net.
fontos, hogy tudjak hozzá billentyűzetet csatolni, van mini usb-s billentyűzetem, meg szükség esetére otg-kábelem. Samsungokat nézegettem árukeresőn, viszont ott több helyen is írták, h nem támogatja a billentyűzetet. Ez igaz? Mert még a régi xperia p-mmel is simán megy otg-vel és mini usb-vel is.
-Jó lenne, ha nemcsak wifit tudna, hanem előfizetéses netet tudnék rá csatlakoztatni.
-Sokat skypolnék, tehát minél jobb előlapi kamerára lenne szükségem.2. A másik kérdésem az lenne, hogyha valakitől vásárolnék egy pl. t-mobilos tabletet, amit az eladó részletre vett, nekem azt eladja, viszont utána nem fizetné a törlesztőt, akkor blokkolhatja a t-mobil valahogy a tabletem? Más sim kártyával használnám.
Előre is köszi a segítséget!
Ha valami nem teljesen érthető vagy hülyeség azért bocs, laiukus vagyok még mind a tabletek, mind a mobilinternet világában. -
Micsurin
nagyúr
Sziasztok! Újra én vagyok, ugye a G pad 8.3 mondtátok, de azt 73k-ért tudnám venni 2 év garanciával, VISZONT Samsung Galaxy Tab 8.4 vehetnék 84-ért (igaz, 1 év garanciával) ha jól tudon a Samsung Little-Big magos?! (Cortex A9 4x1,9Ghz., Cortex A7 4x1,xGhz) emelett szólna az Amoled, a 1600x2500, és a 3gb ram meg a??? Proci??? , De ellene: Eddig samsungokal mindig befürödtem, és csak 1 év a garancia a tabra
Szóval kérem szíves segítségeteke újra t
Köszi szépen!
Szrk.: továbbra is Játék és Full HD film nézzésre kell egy tab ami minden nap nyüstőlve lenne ezért fontos a megbízhatóság!
-
Bári
tag
Sziasztok!
Köszönöm a sok javaslatot:
Prestigio MultiPad Wize 5002
Lenovo A8
Alcor Access O819M
ASUS MeMO Pad 8 (ME181CX)
lenovo s8-50F
LG G Pad 8.0(magamnak írtam ki, hogy minek nézzek utána)
Amúgy ez a WayteQ xTAB-8X nem lesz még jobb választás majd (gondolom ha már lehet rendelni, akkor hamarosan úgyis megjelenik)?
-
tjb007
nagyúr
ConCorde tab RAY
(#57702) csikteszta
Sony Xperia Z3 Tablet Compact, Samsung Galaxy Tab S 8.4 és 10.5
(#57703) pkornel
WayteQ xTAB-7Q
(#57704) Barell
A HDMI miatt sajnos nem.
(#57706) Bári
Én még az LG G Pad 8.0-val egészíteném ki az előttem írtakat. A legeslegjobb választás viszont a Lenovo S8 lenne, amit Gyb001 is írt.
(#57707) xtend
Pont nem az a legerősebb (amennyiben az SoC-ről van szó), hanem az ASUS.
-------------------------------------------------
Már rendelhető a WayteQ xTAB-8X 39900 forintos áron!
A Sygic-os változat plusz 5000 forint. -
pana0017
senior tag
Sziasztok. A CC Rayhez közeli árban van valamilyen hasonló vagy jobb tudású használt tablet? Max. 20 ezerről lenne szó filmnézéshez, pdf-hez.
-
xtend
senior tag
válasz
dragonfx #57709 üzenetére
nem beleugatni akarok, félreértés ne essék, de én is úgy indultam neki, hogy max. 30k...aztán beláttam, hogy ami "mindent tud és mindent visz", ennyiért nincsen.
Aztán kitoltam 50k-ra az értékhatárt és nagyon megtetszett az Alcor O819M (8 mag, 2gb memória, mali450 700mhz-en, stb, stb). Már majdnem meg is vettem amikor bejelentkeztem a T-mobile oldalára, hogy megnézzem hol tart az egyenlegem, aztán láttam, hogy ők is árulnak tabot és a hűségem is le volt járva, így lett a Tab S 10.5 LTE (160k, természetesen részletre, egy összegben nem is tudtam volna és nem is adtam volna ennyit egy tabért)
Szal indultam 30k, aztán már 50k és végül lett 160k LOLL.
Na szóval a lényeg nem az, hogy Te is vegyél 160-ért tabot, de ha jót akarsz akkor még gyűjtögess a 25k mellé egy kis pénzt és vegyél egy jobb tabot. -
xtend
senior tag
Prestigio MultiPad Wize 5002, Lenovo A8, Alcor Access O819M, ASUS MeMO Pad 8 (ME181CX)
ez mind 50k alatt vagy 50k-ért van, a legerősebb (hardver) az Alcor közöttük. 40-50mb-os word/pdf-el nem tudom, hogy boldogulnak, de hátha tudnak itt erről mások nyilatkozni
ezek a gépek mind 1gb ram és 4 magosak, kivéve az Alcor-t, az 2GB ram és 8mag....pár sorral fentebbi hsz-ben éppen írta valaki, hogy neki ilyen Alcor van, nála esetleg érdeklődhetsz, hogy muzsikál
-
Bári
tag
Sziasztok!
Keresnék egy tablet-et alapvetően internet, film, pdf/word nagyobb file-ok olvasása (nagy akár 30-50 MB-os file-ok, melyeket e-book olvasóm sajnos nem bír el).
Szeretnék egy:
- 8-9" kijelzőt, melyet azért még kényelmesen tarthatok egy kézben
- min 1 GB RAM-ot
- lehetőleg 2 vagy 4 magos legyen
- mindenképpen androidos tablet-et nézek.
- max 60 eFt de lehetőleg 50 eFt jó lenne, ha megállítanáMilyen most vagy a közeljövőben kapható készüléket érdemes vásárolni ezen feltételek mellett?
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Asztali gépemet leépítem és tablet vásárlás van tervben. Most hogy ránézegettem a windows tabletekre nagyon megtetszettek révén hogy teljes értékű windowst ad viszont 1gb rammal kicsit necces lenne szerintem. Kinéztem ugyan egy Lenovo MiiX 2-őt amit 50k-ért be tudnék szerezni újonnan ami már 2 giga ram és elég jó proci de ezen viszont nincs HDMI. Hasonló tudású Toshiba viszont tudja a HDMI-t de ez meg már 70k környéke annyit meg messze nem szeretnék kiadni érte.
Ami a lényeg, maximum 50k környékén keresek android tabletet HDMI kimenettel. Amire használnám az játék, böngészés meg minden egyéb. Maximum 8"-ra lenne szükségem. Tudnátok ajánlani valamit?
-
pkornel
aktív tag
Sziasztok most lesz a gyerek szülinapja tudnátok ajánlani egy olcsó tabletet amin normálisan futnak a 3D-s játékok? Jöhet bármilyen ajánlat
Köszi előre is!
-
csikteszta
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni, átlagos felhasználásra, internet, kis játék és sorozatnézés... Fontos hogy ne döcögjön és szép legyen a kijelzőjeitthon szeretném venni és max 125000ig.
Igazából először nagyon az asusok felé húztam de ahogy elkezdtem beleásni magam úgy jött le, hogy még sem olyan szupik...
Eddig a samsung galaxy tab s 10,5 néztem, mert nagyon szép a kijelzője és elég erős belsőleg is
Kérlek írjátok meg hogy mi lenne még szerintetek jó alternatíva illetve aki használ ilyen típusú samut tapasztalatokat !
Előre is köszönöm -
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Vásárolni szeretnék tabletet gyerekeknek, inkább játékra, a keret nem sok mivel 2 db kellene így 21000 Ft/db. Nézegettem az emagon az Allview és Vonino márkát, még lehet is kapni 4 magosat MTK procisat de az 512 MB ddr3 memória nem kevés? Ha a memóriát nézem akkor meg van 1 GB-os de a proci mindjárt csak dual core. Mit ajánlotok? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest