- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
atroll01
újonc
Sziasztok!
Egy elég „speciális” kérdésben szeretném a segítségeteket kérni. Van egy tabletem, itthon vettem és elég gáz. Már többször vittem szervizbe, mindig más miatt, javították, de alkalmanként 2-3 hétig vártam rá, majd pár hónap múlva vihettem megint. A szerviz elutasította, hogy cserélné a tabot és lassan lejár a garancia, így ha elromlik, fizetős lenne a javítás (márpedig el fog romlani, ez 99%)
Szóval azt szeretném megkérdezni, hogy el lehet valahogy úgy rontani egy androidos tabletet, hogy a szervizben ne jöjjenek rá a szándékosságra? Teszem azt, direkt „téglázom” a gépet.
Úgy gondolom, hogy ha annyira elbarmolom, hogy még a download mód sem jön be, akkor nem nagyon tudnak vele mit kezdeni és ha az alaplapot kéne cserélni, akkor talán adnak egy csereutalványt.
Tudom, hogy nem a legtisztább megoldás, a másik járható út, hogy Fogyvédelem, Békéltető testület, ami idő és pénz, de még mindig nem érek semmit sem vele. Maradna a pereskedés.
A tab típusát egyelőre nem szeretném veletek megosztani (kitudja, hátha olvassa a bolt vagy szerviz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest