Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atroll01

újonc

Sziasztok!
    Egy elég „speciális” kérdésben szeretném a segítségeteket kérni. Van egy tabletem, itthon vettem és elég gáz. Már többször vittem szervizbe, mindig más miatt, javították, de alkalmanként 2-3 hétig vártam rá, majd pár hónap múlva vihettem megint. A szerviz elutasította, hogy cserélné a tabot és lassan lejár a garancia, így ha elromlik, fizetős lenne a javítás (márpedig el fog romlani, ez 99%)
    Szóval azt szeretném megkérdezni, hogy el lehet valahogy úgy rontani egy androidos tabletet, hogy a szervizben ne jöjjenek rá a szándékosságra? Teszem azt, direkt „téglázom” a gépet.
    Úgy gondolom, hogy ha annyira elbarmolom, hogy még a download mód sem jön be, akkor nem nagyon tudnak vele mit kezdeni és ha az alaplapot kéne cserélni, akkor talán adnak egy csereutalványt.
    Tudom, hogy nem a legtisztább megoldás, a másik járható út, hogy Fogyvédelem, Békéltető testület, ami idő és pénz, de még mindig nem érek semmit sem vele. Maradna a pereskedés.
    A tab típusát egyelőre nem szeretném veletek megosztani (kitudja, hátha olvassa a bolt vagy szerviz) :)

Új hozzászólás Aktív témák