- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
takidj
csendes tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni tablet vásárlás előtt. Ami nekem fontos:
- kulcsfontosságú a minél hosszabb üzemidő
- kijelző mérete legalább 9,7"-os legyenAlapesetben csak netezgetnék és filmeznék róla otthon (játék max Heroes 2
), de a 2 fő dolog ami miatt ilyet veszek:
1. RC hajókat szeretnék vele irányítani saját android programokkal (ha kinn vagyok 3-4 órát a vízparton bírja ki, úgy hogy wifin keresztül én kapok egy csomó adatot a hajóról (videót is) és közben ezzel is irányítom a hajót)
2. Valamilyen DJ szoftvert szeretnék futtatni rajta, ha végre kijönne Androidra valami értelmes (pl virtualdj vagy hasonló) és USB keresztül rákötni a MIDI keverőpultom, tehát az apró betűnek messziről jól láthatónak kéne rajta lennie és bírja a párhuzamos munkát (több zene egyidejű lejátszása).Remélem ezek nem kirívó elvárások egy tablettől, mert ezt egy 20,000 Ft-os laptop tudja. Szóval én max olyan 40-et szeretnék rákölteni (használt is jöhet).
Ehhez egy jó masszív és sok pozícióban állítható tartó és billentyűzet is kellene!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest