- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
takidj
csendes tag
válasz
Shingen #60573 üzenetére
Sziasztok,
A Prestigio-ra is 2 év garit írnak (pl ED), az miben különbözik az LG 2 év garijától? Ami plussz, hogy az LG-ben 16GB belső memória van a 8GB-al szemben, a Prestigio viszont támogatja az OTG-t és OTG kábelt is adnak hozzá.
Épp most jöttem MM-ból és megnéztem mindkettőt, szerintem 20-al nem ér többet az LG, én is pont eközött a kettő között vaciláltam. Szerintem én a Prestigio-t fogom megvenni.
Üdv,
Taki -
takidj
csendes tag
Hi,
Ahogy nézem a Prestigio 5002-nek alaptartozéka egy OTG kábel. Ha van egy powered USB hubom itthon és hozzá csatlakoztatok egy Mixvibies U-MIX CONTROL PRO 2 dj controllert és egy FAT32-re formázott 64GB-os pendrive-ot, akkor erről a felállásról így lehet zenélni? A tablet látja a pendrive-ot és a controllert egyszerre? Mintha azt olvastam volna valahol, hogy ehhez OTG és Android 5 kell.
Köszi!
Üdv,
Taki -
takidj
csendes tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni tablet vásárlás előtt. Ami nekem fontos:
- kulcsfontosságú a minél hosszabb üzemidő
- kijelző mérete legalább 9,7"-os legyenAlapesetben csak netezgetnék és filmeznék róla otthon (játék max Heroes 2
), de a 2 fő dolog ami miatt ilyet veszek:
1. RC hajókat szeretnék vele irányítani saját android programokkal (ha kinn vagyok 3-4 órát a vízparton bírja ki, úgy hogy wifin keresztül én kapok egy csomó adatot a hajóról (videót is) és közben ezzel is irányítom a hajót)
2. Valamilyen DJ szoftvert szeretnék futtatni rajta, ha végre kijönne Androidra valami értelmes (pl virtualdj vagy hasonló) és USB keresztül rákötni a MIDI keverőpultom, tehát az apró betűnek messziről jól láthatónak kéne rajta lennie és bírja a párhuzamos munkát (több zene egyidejű lejátszása).Remélem ezek nem kirívó elvárások egy tablettől, mert ezt egy 20,000 Ft-os laptop tudja. Szóval én max olyan 40-et szeretnék rákölteni (használt is jöhet).
Ehhez egy jó masszív és sok pozícióban állítható tartó és billentyűzet is kellene!
Köszönöm!
-
takidj
csendes tag
Hali,
Légyszi segítsetek, mert kicsit elvesztem a hatalmas kínálatban. Max 40-ért szeretnék venni egy Androidos tabletet a következő funkciókkal (lehetőleg újonnan):
Ami mindenképp kell:
- Full HD IPS panel (1900x1200) lehetőleg 10" körül
- HDMI kimenet
- USB port
- Audio out (füleshez)
- Bluetooth (billentyűzet miatt)Opcionális:
- első kamera + mikrofonSemmi más nem kell, se GPS, se SIM, se más portok stb.... Csak netezésre és filmnézésre lesz, esetleg alap játék (Angry birds, Snapszer, ilyenek).
Létezik ilyen tablet?
Márka nem érdekel, csak működjön jól.
Plussz egy olyan kérdésem lenne, hogy ha rákötöm tv-re a tabletet HDMI-n keresztül, akkor pl a bluetoth-os billentyűzettel a tv-n is teljesen tudom használni a tabletet? Tudok netezni és miegyéb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest