Hirdetés
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Netfone
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini tri-fold koncepciót mutatott az Infinix
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
A 8"-os, nem csillagászati árban mért tabletek többsége1024*768-as kijelzővel rendelkezik.
Ha már az "A" brand-es felhozatalt nézzük (és androidnál maradunk), akkor a 8"-ban marad az LG és az Asus Memo pad 8, az első igen kellemes paraméterekkel, a második meg erősen túlárazva.
Még itt található (árban) a Samsung Galaxy 3 8" is, ami szintén drága a tudásához képest.Ha a Lenovo Yoga 8 ( ami a tesztek alapján a Memo Pad HD 7 teljesítményét hozza) nagyobb kijelzőt és még hosszabb üzemidőt ígér (mint az Asus MP HD7), mindezt 55.000-ér, akkor jó vételnek tűnik. (nekem)
Főleg úgy, hogy ezen az áron "A" brand-es masina az Acer Iconia A1 8 van, kisebb felbontással és harmad üzemidővel.
Én köszönöm mexel -nek, hogy felhívta rá a figyelmet, többek között ezért olvasom a fórumot.Az az eddigiekből "lejött", hogy neked a csak és kizárólag a nexus 7 vonal a "tablet" de szerencsére nem vagyunk egyformák, mert nekem a 2012-es verzió nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11 Silver, Cellular, M2, 128gb, Apple Smart Cover, Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Apple iPad (2017) 9,7 Wi-Fi + 4G Cellular 32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S7 (SM-T870)
- Bomba ár! HP X2 210 G2 Tab - Intel Quad Z8350 I 2-4GB I 32-64SSD I 10,1" TOUCH I Cam I W10 I Gar