- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Olcsó ZTE-t kapott a Balkán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
1. Amióta megvetted, azóta ezt tukmálod mindenkire. Naponta olvasom, hogy "ilyet vegyetek, ha jót akartok"...
2. Már bocs, de ha LG-t vennél 80 ezerből, akkor tényleg nincsenek nagy igényeid.
3. Az, hogy nem bővíthető a Nexus 7, egy kicsit fals információ. MicroSD-vel nem is, de OTG-n szinte bármit elvisz. Rá lehet dugni egy kártyaolvasót, amibe meg rakhatsz microSD-t is akár. Én egy 1 TB-os külső vinyót is használtam már vele minden probléma nélkül. Vagy az Xperia V-met is rá tudom dugni, amiben 64 GB-os kártya van.
4. A médiafogyasztás alatt mit értesz pontosan? Hogy hordasz magadnál 64 GB zenét vagy filmet? Mert bár meg lehet tölteni akármekkora tárterületet, de felesleges, mert annyit úgyse használsz egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest