Hirdetés
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
1. Amióta megvetted, azóta ezt tukmálod mindenkire. Naponta olvasom, hogy "ilyet vegyetek, ha jót akartok"...
2. Már bocs, de ha LG-t vennél 80 ezerből, akkor tényleg nincsenek nagy igényeid.
3. Az, hogy nem bővíthető a Nexus 7, egy kicsit fals információ. MicroSD-vel nem is, de OTG-n szinte bármit elvisz. Rá lehet dugni egy kártyaolvasót, amibe meg rakhatsz microSD-t is akár. Én egy 1 TB-os külső vinyót is használtam már vele minden probléma nélkül. Vagy az Xperia V-met is rá tudom dugni, amiben 64 GB-os kártya van.
4. A médiafogyasztás alatt mit értesz pontosan? Hogy hordasz magadnál 64 GB zenét vagy filmet? Mert bár meg lehet tölteni akármekkora tárterületet, de felesleges, mert annyit úgyse használsz egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 11-inch iPad Air Wi-Fi 128GB - Space Gray
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Apple iPad (2017) 9,7 Wi-Fi + 4G Cellular 32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPad Air 5 64GB Wifi Használt/1 hónap gar./Akku 81%/p4073
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.